Şimdi Ara

Yeni Bir Dolandırıcılık Yöntemi (Yapı Kredi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün başıma gelen bir dolandırıcılık teşebbüsünü sizinle paylaşmak istiyorum.

    Saat 12.45 civarında +92124440444 numaralı telefondan arandım. Karşımdaki bayan Yapı Kredi'den aradığını , kartımdan işlem yapılmaya çalışıldığını söyledi. Kart iptalini sağlayacakmış. Bu nedenle Kart bilgilerinin vs. istedi. Ardından sinyal sesini duyduktan sonra kart şifremi tuşlamamı , böylece kartın iptalini sağlayacağını belirtti. Ben tezgahı anlayıp telefonu kapattım.

    Yapı Kredinin Müşteri Hizmetleri Numarası: 444 0 444
    Dolandırıcıların Kullandığı Numara: 92124440444

    Görüldüğü gibi Pakistan üzerinden Yapı Kredi Bankasının telefonunun aynısını almışlar.Başında da 212 var , muhtemelen İstanbuldan arıyoruz havası yaratıp, önünlerine geleni dolandıracaklar.

    Yapı Krediyi aradım bu konuda bilgilerinin olduğunu, hiçbir şekilde Kart bilgisi paylaşımı yapılmaması gerektiğini söylediler.

    Velhasıl dolandırıcılarda yol yöntem bitmiyor. İnsanların emeklerini, paralarını sömürüp hırsızlık yapan bu insan dışı varlıklar dilerim acı şekilde kıvrana kıvrana can verirler.







  • Millet olarak hile, hurda, dolandıcılığa kafamızı çalıştırdığımız kadar kendi işlerimize kafa yorsak çoktan uzayda koloni kurmaya başlamıştık. İlk defa gördüm bu tarz dolandırıcılık yöntemini. Muhtemelen bütün banka çağrı merkezi numaralarını almışlardır. Dikkatli olmakta fayda var.
  • Bilgi için tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.