Şimdi Ara

Worlds 2016: Zedd - Ignite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Klibe anlam verememiştim taa ki yorumu okuyana kadar. @katafaz o zamanları izlemediğim için bilmiyordum aydınlattığın için teşekkürler dostum.
    Ayrıca şarkıyı pek beğenmedim. Warriors u beğenmiştim .
  • Generali çok iyi yapmışlar.

Ve fakerın brokoli yiyişi güldürdü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Klibe anlam verememiştim taa ki yorumu okuyana kadar. @katafaz o zamanları izlemediğim için bilmiyordum aydınlattığın için teşekkürler dostum.
    Ayrıca şarkıyı pek beğenmedim. Warriors u beğenmiştim .

Estağfurullah , bir de ilk izlediğim zaman fark edemediğim bir şeyi daha fark ettim .

2:40 da Faker tahtından yere atlarken yerde ayağa kalkmadan önce takla atıyor . S5 finallerinde ki taklaya gönderme yapmışlar .
  • Bu sene junior davıd guettayla çalıştılarsa seneye davıd guettaylada çalışabilirler.
  • @katafaz
    Video ekleyelim
    S1

S3

S4

S5

Diğerlerini bulamadım.

• Zedd'den daha kaliteli bir sarki beklerdim. Açikcasi beğenmedim.

• Klip ciddi manada mükkemmel de.

Şarkıyı Pokemon ORAS Lorekeeper Theme dinledikten hemen sonra dinleyince o kadar kötü geldi ki yarısında sesi kapayıp sadece klibi izledim. Bu kadar mükemmel bir kiple bile kurtulamamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 26 Eylül 2016; 23:22:39 >
  • Oyuna sezon 2 de başladım klipteki olayları gördüm biliyorum ama şarkı o kadar kötü ki yarısında kapattım fakerlı kısmı göremedim berbat olmuş.
  • Kataffaz kullanıcısına yanıt
    Toyz'un final maçında Shy'ın oynadığı Shen'e tek attığı videonun linki var mı? Ben aradım biraz ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

Toyz'un final maçında Shy'ın oynadığı Shen'e tek attığı videonun linki var mı? Ben aradım biraz ama bulamadım.

Çünkü üstünden çok zaman geçtiği için olayı biraz yanlış hatırlamışım . Shy'ın oynadığı Shen'e değil Azubu'nun Jungle'ı olan CloudTemplar'e tek atmıştı . Ona istinaden de video da Orianna Shen'i kovalayıp kesiyor , gerçekten çok ince.

5.10 dan sonrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 27 Eylül 2016; 20:28:26 >

• Klip çok iyi de müzik pek olmamış gibi.
  • Zedd kim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarkıyı hiç beğenmedim klip idare eder
  • Sonanın rework öncesi halini görünce ağladım.
    Nerde o auralar nerede dandik shield+minnacık heal.
    Bide hala e sine nerf atıyolar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.