Bildirim
Benim denedigim islemler;
-A101, -Bim, -Şok, -Carrefour, -Yunusmarket , -Migros, -Opet, -Shell, -Lcw, -Defacto, -Turktelekom web sitesi ve onlineislemler tl yukleme veya fatura odeme, -Vodafone web sitesi tl yukleme veya fatura odeme, -Yemeksepeti cuzdan ve harcama -banabi, Istegelsin uygulamasi, -4dunya kuruyemiscisi (son eklenen) Bu islemlerde sıkıntisiz iadeler yatti. Dahada kullanip iade alanlar varsa konuyu uste cikaralim herkes görsün ☺ |
Ocak ayinda paycelle world nakit sanalla para yukleme yapmistim. Saymis. Alternatif olarak belirmek isterim.
|
Buralar değerlenir. Yerimizi alalım. Belki bir katarlıya satarız.
|
Soru sorulmadan cevaplayayim Eger bugun yatmazsa haftaya iadeler gelir.
|
Ön ödemeli play nakit karta mobil uygulama menüsünden tıkladığımda uygulama kapanıyor. Sanal ön ödemelide bu sorun olmuyor.
Web üzerinden internet bankacılığına girdiğimde de sorun olmadan play nakite ulaşabiliyorum. MH ye ilettim, ama 3 gündür dönüş olmadı. Uygulamada bu sorunu yaşayan var mı? |
Dh ye kanal mı yapılacak hocam hayırdır:)
|
Aynen hocam mh ile görüştüm. Kartınıza iade yapılmış ama hata vermiş dedi. Bende ön ödemeli kart olduğu işin iade olmuyor dedim. İban istediler .bende enparayı verdim ve 4 gün sonra yattırdılar
|
Demekki cevabini bilen yok.zamanini ayir mh ara 2 dkka konus.
|
Tamam anladik basvuru yapcanda world nakit konusuyla nealaka gelmisin buraya yazmisin 😀
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 4 Ocak 2020; 2:38:12 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothamcity -- 4 Ocak 2020; 3:20:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 6 Nisan 2020; 2:11:11 > |