Şimdi Ara

World'ün temassız özelliği ile her 4 alışverişten 1'i bedava!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Yapı Krediden Aldığım yeni haberi sizlerle paylaşmak istedim. Aynen copy paste yapıyorum.

    Yapı Kredi Şubesi
    Ayrıca kartınıza Temassız Özellik yükletmek için TMS boşluk TCKN'izi yazıp 4454'e gönderebilirsiniz.

    Kampanya 13 Kasım 2009 - 30 Haziran 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Kredi kartının temassız özelliği kullanılarak yapılacak her 4 işlemden en küçük tutara sahip olan temassız işlem ücretsiz olacaktır. Kampanya dahilinde en fazla 50 TL değerinde indirim kazanılabilir. İndirimler işlemlerin yapıldığı tarihi takip eden ayın hesap özetine yansıtılacaktır. Aynı gün içerisinde aynı üye işyerinden birden fazla temassız işlem yapılması durumunda en küçük tutarlı işlem kampanyaya dahil edilecektir.


    http://www.worldcard.com.tr/537.aspx



    _____________________________
    Hiç bir zaman ben biliyorum deme ki beynindeki öğrenim kapıları kapanmasın...!




  • _____________________________
  • Bu özelliği yüklettiğimiz k.kartını kaybedersek yada bir şekilde başka birinin eline geçerse o kişide temassız olarak şifre-imza girmeden alışveriş yapabiliyormu? Yani bu özellik ne kadar güvenlidir?
    _____________________________
  • Payware (temassız kart) özelliği olan kartlarda temassız yapılack işlem limiti genelde 35 tl dir. Bir gün içinde temassız işlem 35 tl nin üzerinde olursa sistem bundan sonraki işlemde kart şifresi istiyor ve temassız işleme izin vermiyor.

    Dolayısı ile kart çalınır kaybedilirse (tabiki acil olarak ilgili bankanın telefon bankacılığı aranmalı kurtarılabilrde) eline geçiren kişi yanlızca 35 tl harcayabilir. Bundan sonraki harcama şifreli olacaktır çünkü zten o zamana kadarda kart sahibi kartı tb den kapattırmış olur.

    Ek olarak kartı eline geçiren kişi harcama yaptı ise hemen bu harcama içinde ilgili bankya harcama itirazı dilekçesi yazarak gerekli incelemeden sonra(masumiyetinizn ispatlanması halinde) bu para size iade edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoksan -- 22 Nisan 2010; 0:35:54 >
    _____________________________
    Hiç bir zaman ben biliyorum deme ki beynindeki öğrenim kapıları kapanmasın...!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.