Şimdi Ara

World Play İnternet alışverişine %10 Puan (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
6
Favori
12.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben taaa cumartesi günü kayıt oluşturdum hala yatmamış. pazartesi oluşturanlarınki bile yatmış

şimdi aradım neymiş gün sonuymuş. gece 12- sabah 9 arası nasıl bir gün sonu yahu. yapı kredinin bu uygulaması fitil ediyor. gece işlem yapamayacak mıyız?
    13 Mayıs 2005
    Tarihinde Katıldı
  • 1. şikayetime gelen cevap:
    Kredi kartınız ile ilgili başvurunuz incelenmiş olup, 14 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında Play kartlar ile yapılacak tek seferde 100,00 TL ve üzeri tüm internet alışverişlerine %10 puan hediye edilecektir. İlgili kampanya tek sefer yapılan harcamaları kapsamakta olup, world puan yansımamasında herhangi bir hata bulunmamaktadır.

2. şikayetime gelen cevap
    14 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan Play facebook kampanyası Play kart ile yapılan harcamaları kapsamaktadır. Başvurunuz doğrultusunda inceleme yapılmış olup, 19/09/2012 tarihinde kartınızın adios karta dönüşmesi nedeniyle puan kazanılmadığı belirlenmiştir. Ancak adınıza kayıtlı ayrıca Play kartınızın olması dikkate alınarak 6000 puan kredi kartınıza yansıtılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

3 taksit alışveriş yapmıştım niyeyse otomatik erteleme vermiş puanda gelmemiş :S

E ben de erteleme ile aldım. Bana yattı puanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

arkadaşlar world'den playcarda geçmek için ne yapıyoduk. Sitesinde bişey yazmıyor.

internet bankacılığınız varsa play -adios bunlara geçiş yapılabiliyor. Yoksa muhtemelen şubeden veya telefon bankacılığından şansınızı denemeniz lazım.

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

3 taksit alışveriş yapmıştım niyeyse otomatik erteleme vermiş puanda gelmemiş :S

E ben de erteleme ile aldım. Bana yattı puanlar.

bende ertelemeli alışveriş yapmıştım, onu saymamışlar, ee dedim böyle bir kural yok, tekrar form oluşturdular

• 10 tane form oluşturdum 1 hafta oldu yahu.

şimdi dönüş yaptılar 10 lira yatırcaklarmış. tekrar kayıt oluşturdum en baştan hadiiii

Kampanya devam etmekte mi hala ?

Dün alışveriş yaptım internetten 1500 TL puan alabilir miyim ?
  • arkadaşlar, puanların yüklendigi tarihte playli olmadan puanı yüklenen oldumu? ben 28 ekimde opetworldcarda geçmiştim. alışverişide geçişten birkaç saat önce yapmıştım. itiraz formu doldurdum gelen cevabı sizlerle paylaşıyorum:

quote:

Facebook Kampanyası'ndan sadece Playcard hamilleri faydalanabilmiştir. Kampanya puanları 6/10/2012 tarihinde ilgili kartlara yüklenmiş olup, ilgili tarihte kredi kartınız Playcard olarak tanımlı olmadığından kartınıza kampanya puanı yüklenmemiştir.

Yukarıda açıklanan nedenle kampanya puanı ile ilgili talebinize olumlu ynaıt veremediğimizi bildirir, kredi kartınızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Saygılarımızla,

Kredi Kartı Araştırma Ekibi.

Referanslar: mavisis-dh, drgripin, calyante, archefo, kimyacell, fırsatkampanya, Zeir, GandZ, demirz, paradoks01, cloves, 27fatih, htepeli , etlik, sivastanbul, bigfisherman, Tahir26, 1984, ercana81, hukukadami, emreaktop, kyturan1, bado6100, Rebelyus, baltacifatih, Revenge®, MSefa23, yigovic, Jeak, 42_JeoGenc_42, hukukadami, soldierkan, GandZ, serk1984, baybars_, mete_bey, xxxx06....
  • yukarda yazdıgım mail cevabına istinaden biraz önce 4440444!ü aradım. şikayetimi oluşturacakken mh bisaniye beklermisiniz kartınıza 15dk önce bi puan yüklenmesi olmuş kontrol edeyim dedi. sonra geri döndü ve bankamız size iyi niyet göstergesi olarak 6000 puan yatırmıştır yarın itibari ile kartınıza yüklenecektir dedi:)

1 senedir kullanmadıgım kart ile 2 alışveriş yaptım ve 280tl degerinde puan kazandım:) bundan kelli world kampanyalarının takipcisiyim:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByLabTek -- 12 Ekim 2012; 15:35:35 >
    Referanslar: mavisis-dh, drgripin, calyante, archefo, kimyacell, fırsatkampanya, Zeir, GandZ, demirz, paradoks01, cloves, 27fatih, htepeli , etlik, sivastanbul, bigfisherman, Tahir26, 1984, ercana81, hukukadami, emreaktop, kyturan1, bado6100, Rebelyus, baltacifatih, Revenge®, MSefa23, yigovic, Jeak, 42_JeoGenc_42, hukukadami, soldierkan, GandZ, serk1984, baybars_, mete_bey, xxxx06....
  • sorunumu çözmediler. hala bekliyorum. 1 haftayı geçti..

playde puan yatttıktan sonra aynı gun adıosa gecmiştim geri almıştılar 250 tl karsılıgı 25 tl puanı bugun geri yatırmışlar. geri alma kuralı yoktu kampanyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtn -- 15 Ekim 2012; 19:17:01 >

Orijinalden alıntı: frtn

ben kayıt actırmıstım bugun geri yattı 5000 puan.

playde puan yatttıktan sonra aynı gun adıosa gecmiştim geri almıştılar 250 tl karsılıgı 25 tl puanı bugun geri yatırmışlar. geri alma kuralı yoktu kampanyada.

inatla 200 tl lik alışverişimi saymıyorlar. 100 tl lik olanı sayıyorlar. sadece 10 tl yatırıyorlar.

hemde 100 tl olan yurtdışı. 200 tl olan yurtiçi.
    ikisi de sanal kart ile yapıldı.

3 kez kayıt oluşturdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 15 Ekim 2012; 19:35:17 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.