Şuan yapılıyor evet. Artık realm ve faction'ın bir önemi kalmadı |
World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm (4. sayfa)
-
-
O durumları bende çok yaşadım çünkü oyunda "Sonsuz" bir meşguliyet var bir karakterin olsa bile yine de aynı uğraş dur oyunun zaten bozulmasının sebeplerinden bir tanesi de bu bu kadar saçma-saçma uğraşlar insanları bana göre bıktırdı en azından ben bıktım
O kadar içerik sundular ki herkese hitap edeceğiz diye içeriklerin zorluk seviyeleri de farklı farklı bu şekilde olunca iyice çorba oldu oyun.
Meslekleri de BOT'lar ele geçirdi meslekler de ilerlemek için baya bir uğraşıyorsun fakat sonucunda BOT'ların ve bu BOT'ları kullanan gold'dan gold kazananların eline düşüyorsun tamamen saçmalık.
Sınıfların rotasyonları bildiğin atom parçalama formülü gibi add-onları yüklemek öğrenmek optimize etmek olmazsa olmaz zaten bu da aşırı kastırıcı ve sıkıcı.
Kısacası oyun çok karmaşıklaştı çok iğrençleşti bence bu-bu şekilde olmaz olmadığı için 3 aydır oynamıyorum.
Oynamayı özleyen kişiler de eminim ki bu söylediklerimi bizzat görecek ve yaşayacak ve devam etmeyecekler botlar birbiri ile oynar artık.
Bu ek paket başlığını açtığıma da pişman oldum WoW bölümüne de aslında girmek istemiyorum çünkü bu oyun artık bunu hâk etmiyor ve artık hayvan gibi bir tepki lazım Microsoft'a fakat bu tepki onların asla ve asla umurlarında olmayacak onu da biliyorum fakat yine de tepki göstermek ile oyuncular onurlarını kurtarmış olacaklardır.
-
MMO oynamayı çok seviyorum. KO ile başladım , sonrası Cataclsym paketi ile beraber WOW a geçtim ve o gün bugündür arada ara versem de oynarım. Tabi bunun yanında SWTOR , GW2 , New World gibi oyunları da deneyimledim. tabi deneyim derken aylarca oynadığım oyunların isimlerini deneyim olarak yazdım yoksa neredeyse tadına bakmadığım adı sanı bilinen MMO yoktur. ama hiç birisi WOW dan aldığım hazzı ver(e)medi. yeni çıkan wow killer denilen heyecanla beklenen çok oyun gördüm, aldım , oynadım ama hepsi de wow ile karşılaştırınca fos çıktı.
içerik konusunda sana katılamayacağım. içerik bolluğu bir eksi değildir bana göre bir MMO için. çünkü belli bir zaman sonra yapacak hiç bir şey bulamadığın oyun hiç bir oyuncuya oynama motivasyonu ver(e)mez. tabi bunun yanında bolluktan karmaşa doğar ve bu da doğaldır. ama yokluk ve bolluk arasında bir seçim sunulursa kimse yokluğu seçmez. ha şu sorun oluyor hep. 2 sene bir paket için çok uzun bir süreydi çünkü her ne kadar yapacak şey çok olsa da lore ilerlemeyince, yeni haritalar gelmeyince ister istemez çoğu oyuncuda sıkılma başlıyordu. bu yeni 3 leme ile anladığım kadarıyla aralık daha da kısalacak gibi duruyor. bu konuda da ben olumlu bir beklenti içerisindeyim.
melek konusunda tamamen aynı fikirdeyim. meslek kasmayı seven biriyim. ah ten almak yerine bir karakteri farmer yapmayı tercih ederim. saatlerce çer çöp toplarım hiç gocunmam. ama bu zevkimin içine edildi. ve daha acısı zerre bir önlem alınmıyor. bundan sonra da alınacağını zannetmiyorum. kendi yağımla kavrulacak kadar meslekler ile uğraşıyorum o kadar.
eski parmak reflekslerim yok. yaştan dolayı refleksler ister istemez zayıflıyor ama açıkçası ben şikayetçi değilim. 3 4 skill ile oynamak yerine CD takip etmek , buff takip etmek , klavyede oraya buraya tuş atamak, fare üzerinde tuşlar kullanmak, makro ayarlamak ne biliyim bunları belli bir rotasyona sokmak , addon yüklemek ve ayarlamak v.s uğraşmak hoşuma gidiyor. çünkü o zorluğun sonrasında ulaştığın beceri ve gösterdiğin gelişme zaten olayın civcivli tarafı . bunu ne kadar yapabildiğin ne kadar başarabildiğin de sonrasında oyuncular arasında farkı ortaya koyuyor. MMO nun ruhunda zaten bu var. zorlanacaksın, uğraşacaksın, zaman harcayacaksın ve nihayetinde farkını ortaya koyacaksın. sadece rotasyon da değil ki zaten. boss taktiğini bileceksin, buff larını ne zmaan açacağını bileceksin, ne zaman nerde duracağını bileceksin v.s v.s karmaşa gibi dursa da oyunun tadı da burda. yoksa dümdüz 3 5 skille bossa dalıp kesmenin ne tadı var?
nacizane tavsiye vereyim. ben wow u belli dönemlere bölüyorum. şöyle örnek vereyim. misal. 1.0 da başlıyorum. 1.05 çıktıktan sonra belli bir süre daha oynayıp oyunu bir salıyorum. sonra 1.1 çıkınca geri dönüp orda da belli bir süre oynadıktan sonra yine bir salıyorum. sonra 2.0 gelmeden 1 2 ay önce geri dönüyorum. kalan ne varsa iyice sömürüyorum, max lvl olmayan karakterleri max lvl e alıyorum, pre patch in de tadına bakıyorum ve zaten o vakte kadar da yeni oyun çıkmış oluyor. ve bu döngü devam ediyor. o arada da farklı oyunların tadına bakıyorum. çünkü bir mmo ne kadar güzel olursa olsun aralıksız oyunda insanı bayar. hele de yaş benim gibi ilerlemiş ise kesinlikle bayar. arada bırakmak faydalı oluyor. tavsiye ederim.
-
Benzer yapıda FF var. Biraz daha Japonların oyun tasarımına sempatiniz varsa çok keyif verecektir. FF, sonradan WoW özelinde benzeyerek başarılı oldu gerçi. Günümüzde eli yüzü düzgün MMO çıkmasada WoW tarafını baz almıyorsa başarılı olamıyorlar.
Açıkçası, günümüz oyun motorlarına istinaden WoW ayarında MMO çıkmasını isterim. Veyahut bu oyunun single player TPS oyununu yapsalarda olur. Microsoft, Blizzard'ı alarak çok iyi altyapı edindi ama bunu nasil değerlendirme içerisine alacaklar meçhul. Netice, şirket nasıl kar ederimin derdinde. Bir devam oyunu olan yeni bir Starcaft gibi yapımlar gündemlerinde olduğunu sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok belli dönemi filan kalmadı yaklaşık 6+ yıldır Asmongold'u takip ederim son dönemlerde WoW hakkında söyledikleri her nedense kafama yatıyor çünkü WoW'un ne hale geldiğini ve getirilmek istenen noktayı o da benim gibi görüyor.
Artık oyunu niye özlediğimi neden oynamak istediğimi ve oyunda neleri istemediğim iyice belirginleşti ve bu fikirler bir baktım ki baya bir kişinin istediği şeylermiş peki bu olana kadar ne yapmam lazım bir şeyler yapmam lazım ki "kendim ile çelişmeyim" dedim ve oyunu bıraktım bu kadar.
Oyun artık oyuncuyu eğlendirmiyor bu çok net hangi kısmına bakarsam bakayım bir düzgün şey göremiyorum tek bildikleri "Para kazanmaya çalışma" bundan sıkıldım ya
Oyun içinde BOT'lar ile uğraşıyorum oyun dışında ise Microsoft Blizzard ile bu ne abi?Sanki oyunun sahibiyim ve rakiplerim BOT'lar ve Microsot Blizzard ve onlar ile rekabet ediyorum fakat kimse ödeme yapmıyor!
niye çabalayım abi?Yeter ya oyun dediğin oyun olarak kalmalı tamam fantazi oyunu oynuyoruz da bu aşırı artık Steam'de ve diğer oyun portallarında "Milyon tane oyun " var sene 2004 değil Vampire Survivor 'ı almıştım 11 TL'ye inanılmaz eğlendim ve WoW'a baktım "yazık lan bize" dedim o vakitlerde.
Düzeltsinler oynayalım Ek paket değil düzeltme daha radikal daha radikal düzeltme istiyorum oyuncu ve eğlence odaklı para kazanma odaklı değil.
-
DF almadan bu paketi alsak DF yi de almış oluyormuyuz?
-
Hangi paket o?
-
Casual takılan eski oyuncuya yardımcı olabilecek Burning Legionda bir Ally guildi var mıdır?
-
Warwithin oynayacak 30+ yaş arkadaşlar var ise bi discord grubu yapalım kendi aramızda. Hatta basit bir guild de kurabiliirz. Tamamen casual, haftada 3-4 gün mythic+ dönebileceğimiz 2-3 takım olsak yeterli olur.
-
Hocam ben kuramam ve yönetici olarak görev alamam müsaitlik durumumdan dolayı ancak kuran olursa katılırım.
-
Eskiler diye bi klandayim ama cok aktif degiliz.
Evet TWW paketini almanız geriye dönük hepsini kapsar.
-
Böyle bir grup kurulursa dahil olmak isterim hocam.
Kutulu collector edition bir magazada satılacak mı? Organizasyon vs var mı?
-
Vanillia-Warrior , TBC-Warlock en sonda Legion'dan sonra da Demon Hunter ile devam ettim. Ana karakter her zaman Warlock oldu ama Demon Hunter belasını bırakamadım sonra da Main DH oldu. Çeviklik olsun tepelerden süzülmesi olsun bırakamıyorum arkadaş... Başka karakter açayım dedim yapamıyorum. Ulan blizz...
Varmı DH belasından kurtaracak başka bir class öneriniz arkadaşlar ? Zaten İllidan reisin müridiyim, tam oldu bu karakter ile... Yeni ek pakette de DH ile yardıracağım muhtemelen.
-
Evoker aç yoksa dh gibi hızlı bir klass belki seversin zaten şuanki event bölgelerinde bir saatte kasıyorsun iki gündür bütün altları 70 yaptım.
-
Warrior sadece süzülmesi yok
zıplama
charge atma AOE vuruşları eksiksiz bence.İleride 3. bir spec gelirse Evoker'a ona da bakılabilirsin.
-
En son Legion ekpaketini oynamış biri olarak, The War Within paketine yükseldim. Casual olarak oynamak için geri döneceğim. Sınıf için bir öneriniz var mı? Eskiden Horde tarafındaydım ama bu sefer Alliance olarak oynayayım dedim. Hunter ya da mage düşündüm ama hem şu an en iyiler arasında hem de TWW için takip ettiyseniz öneri istiyorum. Hangi paketi almak daha mantıklı? Standard alıp, üzerine 6 aylık gametime çok mantıklı duruyor ama 3 gün early access tam haftasonuna denk geliyor. (ekstra 70 level boost da var) Çok iyi bir yandan
Sunucu için öneriniz nedir?
Uzun zamandır oyunda olmadığım için hem olmadığım paketler hem de genel hikayeyi özet geçebilecek bir kaynak arıyorum. Böylelikle arayı kapatabilirim sanırım.
Yukarıda 30+ grup mesajını gördüm. Böyle bir oluşum olursa ben de katılabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 5 Ağustos 2024; 21:5:38 >
-
Alliance için Silvermoon'u öneririm
Paket olarak da standart'ın bir üstünü tavsiye edebillirim keza zamlanacaktır kesin onlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X