zaten sezon başları haricinde pek retail oynayan yok. Twitch te bakın herkes classic yayını yapıyor. bu bile durumu özetlemek için yeterli aslında. |
World of Warcraft : The War Within - 11.07 -Turbulent Timeways Event + Plunderstorm (20. sayfa)
-
-
Bu konu Hırsız Korsan serverları güzelleyelim diye açılmadı.
Hırsız Korsan serverlarda oynayacağınıza oynamayın daha iyi sırf paralı diye oyunun orjinalini gömmeniz hakikaten saçmalık.Parası isterse 1000 TL olsun aylığı yine oynanmaz hırsız server da yine oynanmaz.Para ile alakası yok bu meselenin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 10 Ocak 2025; 16:42:17 > -
Arkadaşlar merhaba Battle.net bakiye ekleyemiyorum. Zam öncesi senelik alayım dursun dedim ama bakiye olarak yükleme yapamıyorum hesaba sorun oluştu diyor sürekli. Client de websitesi de aynı. Fikri olan var mıdır acaba?
-
Classic oynamam yirmi yıl önce herkesin yaptığı şeyleri tekrar yap yap miğdem kaldırmıyor. Adamlar iyi sağdı classic andy'leri helal olsun. Twitchdeki tiplerde işin kolayını bulmuş herkes ekmeğinin peşinde anlayacağınız.
-
Support'a Ticket aç istersen.
Bu arada "Turbulent Timeways Event" 'i başladı Retail'de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 10 Ocak 2025; 17:6:3 > -
Hocam çözdüm sorunu Custom balance eklemeye çalışıyordum ondan oluyormuş yüksek meblağ olarak gördüğü için reddediyormuş 2 defa şablon olan 500 lük balance alarak çözdüm sorunu. Daha sonrası için referans olsun diye cevap atıyorum.
-
Anlamakta güçlük çekiyorsunuz.
Oyunun pahalı-ucuz oluşu değil olay, gerçek anlamda oyun kendini zerre kadar yenilemeden devam etmeye çalışıyor. Lore saçmasapan bir yere kaydı. Blizzard bizi aptal yerine koyuyor diye boşuna yazmadım oraya.
Şaka gibi ama Ascension gibi sunucularda daha çok yenilik var. Korsan sunuculara normal şartlarda karşı olurum ancak geldiğimiz noktada amacımız keyif almak değil mi? Kabak tadının ötesinde bir tat veriyor artık Retail.
Classic/Cata olaylarına girmiyorum. En azından daha oynanabilir bir halde bu sunucular. Season of Discovery olmasa oyunda zerre yenilik olmayacak, şaka gibi bir yönetim.
-
orası öyle sağlam sağıyorlar. hatta geçen çıktı ya " wow bot mafia" diye. classic şu an deli bot kaynıyor ve blizzard anlaşmalı olduğunu iddia ediyorlar. çok ağır şeyler bunlar ama bu classic in retail den şu an daha çok oynandığı ve izlendiği gerçeğini değiştirmiyor.
insanlar artık meta falan uğraşmak istemiyor. oyuncular işin biraz daha survival yanına kaymaya başladı.
-
Bu haftaki Timewalking Dungeon 5/5 yapmayı unutmayın Turbulent Timeways Event'i için.
-
Korsan sunucuda ne yeniliği oluyor? Lore'u da mı geliştiriyorlar?
Wow'un 20 sene aynı yerinde kalmasını mı bekliyorsunuz? Bu ticari bir ürün sonuçta elbette gelişecek, süslenecek daha çok insana hitap etmek isteyecekler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SelamahaliKorsan sunucuda ne yeniliği oluyor? Lore'u da mı geliştiriyorlar?
Wow'un 20 sene aynı yerinde kalmasını mı bekliyorsunuz? Bu ticari bir ürün sonuçta elbette gelişecek, süslenecek daha çok insana hitap etmek isteyecekler.
Lore Legiondan sonra 2 adım öteye mi gitti?
Wow 20 sene aynı yerde kaldı zaten. Cataclysmden sonra ejder uçması hariç ne yenilik gördün?
-
Legion ile bir anlamda Wow yeniden başlatıldı, geriye dönük birçok retcon yaptılar. Şu an da Soul Saga ile Wow'un finaline gidiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 15 Ocak 2025; 10:6:31 > -
İlgilenen olursa Plunderstorm modu bugün tekrar başladı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Plunderstorm taktiklerinizi yazın arkadaşlar biraz kötüyüm bu mod da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X