Keşke paket paket anlatan bir video olsa. yani 1.paketten itibaren tüm videolarla alt yazılı falan |
World of Warcraft : The War Within - 11.05 - 20.Yıl Kutlamaları (17. sayfa)
-
-
İzledim bunu, çok iyi.
----
Bu ne? Classic'e yeni ek paket mi?
-
Özel mesajları okuyamıyorum, bu başlıktaki arkadaşlardan gönderen olduysa kusura bakmasın.
-
El konsolunda WoW oynayabilmek bir dönemin hayaliydi. Elbette 50 tane tuş kullanılan bir MMO'nun bu alette dümdüz oynanması çok mümkün değil ama ConsolePort addon'u ile bir benze oynanabilir hale getirmişler.
-
Sadece tek WoW başlığı üzerinden gidelim. Bir tane WoW için ana konu belirleyelim, onuda PC bölümüne de yansıtmayı yapalım. Bu şekilde elimizde aktif bir başlık olur. Haricen paket için bir başlık açılmasına gerekte olmayacak sadece ana başlık düzenlenip devam edilecek. -
Niye ki?
-
Bu gidişle WoW tarafında ki aktiflik sıfıra inecek de o yüzden. En azından elimizdeki başlığa insanları bir araya getirirsek bu şekilde aktif bir konumuz olur. PC bölümüne almamın sebebi görünür olması için.
Oyun ile alakalı güncellemeleri de buradan paylaşırsak olur gibi diye düşünüyorum. Diğer türlü her geçen paketle birlikte WoW bölümünde kimse kalmıyor.
Gerçi diğer bölümleri inceleyen var mı aranızda bilmiyorum ama forumun MMO bölümleri durma noktasına gelmiş. İçlerindeki en aktif kalan yer burası, (nasıl yani) yıllarca tek bir mesaj girilmeyen bölümler var.
Bölümleri, yani MMO yerlerini komple kaldırıp tek ana konudan gitmeyi bile düşünmüştük bir ara, sonra kendi dinamiğine bıraktık. İnsanlar ilgi göstermiyorsa bizim yapabileceğimiz bir şeyde yok. -
Bunu yapmanın pek bir yararı yok, fakat zararı da yok. Değişen bir şey olmayacak, forumda bu oyunu konuşan insan kalmadı. Şimdi ben küçükken league of legends oynardım deli gibi mesela, o zamanlar DH'nin league subforumunda sadece 500 kayıtlı üye, 500-600 kadar da misafir üye online olurdu her saniye. Binlerce farklı insan vardı, şimdi baksan o forumda 2 tane adam göremezsin ghost town. Oyun popülerliğini yitirdiğinden değil sadece insanlar artık konuşmuyor oyunla ilgili bir şey. Özellikle bu forumda hiç kimse konuşmuyor, bu forum tamamiyle boomer forumu, bizim gibi 30 yaşında ve ya üstündeki insanların topluluğu burası çünkü çok eksi. Bir zoomer gelip burda valorant konuşmaz mesela, gider tiktok'da konuşur konuşuyor da, ordan takip ediyorlar içerikleri vs topluluklar artık öyle yerlerde buluşuyor. Bu forumda bir sürü subforum var oyunlara göre, baksan %90ı bomboş ve ölü.
Mesela diablo4 konusu her gün bi ton yorum alıyor, çünkü boomer oyunu ve burdaki boomer oyuncuların eskiden beri takip edip oynadığı bi oyun hala daha kitlesi forumu kullanıyor o yüzden konuşuyorlar, aynı şeyi her oyun için bekleyemeyiz. Sadece bu forum değil, bunun gibi forumlar mevcut bir ton sadece mmo oyunları için forumlar var, sadece wow için forumlar var türk. Baksan hepsi birbirinden boş, o yüzden bir konuyu pc oyunları konusuna da taşısan hiçbir şey değişmeyecek ama bir zararı da yok. İlla deneyelim diyorsan deneyebilirsin kimseye zararı olan bir şey değil bence
-
İyi düşünce, bende birkaç tane WOW konusu kayıtlı.
Amaaa, genel olarak, neredeyse her konuda bir durgunluk var. Hiç mesaj yazılmıyor. İnsanlar artık, maddiyat yüzünden oyun vs oynayamıyor.
Kage adlı arkadaş da aynı şeyi yazmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 14 Kasım 2024; 18:27:4 > -
PC oyunları bölümüne bu başlığı yansıttım. Bunun herhangi bir etkisi oluyor mu göreceğiz.
Oyun ile ilgili tüm sohbetleri buradan yaparsak ben aktif bir başlık elde edebileceğimize inanıyorum. -
DPS rotasyonunda bu cihaz elimde hamura döner herhalde. :) Açık dünyada gezmek için belki olur ama pvp ve raid dungeon gibi yerlerde pek kullanışlı olmayabilir. Veya yasak ama gse türü addonlarla rotasyon birden fazla skill için tek tuş atanarak çözülebilir. Yine de her durumda PC oyunları mouse ve klavye ile daha kontrollü oynanabiliyor. Diablo başlığında da mobilde veya gamepad'le çok rahat uzanıp oynuyorum yazanlar sonra falanca seviyeden yukarı çıkamıyorum, karakter yanlış yere atlıyor zıplıyor, yazı yazamıyorum oyunda chat kullanamıyorum diyorlar. :)
-
Yıllar önce modken WoW'u tek konu yapalım dediğimde buradaki arkadaşlar yine istememişti, böyle geldi böyle gitti. Bence de tek konu olsun, paket geldikçe başlık güncellensin.
Forumda çok ölü alt-forum var ve kategoriler bozuk, yetersiz. Zamanında oyun ve oyuna özel forumları adam etmek için neyi neyle birleştirmeli, nereyi kapatmalı, açmalı konulu sağlam bir çalışma yapıp Gürkan Beye yollamıştım, konuları tek tek taşımaya bile razı idim fakat bir adım atılmadı. Yapabileceğim tek şey, yansıtma ile bağlayabildiğim kadarını bağlamıştım. Çabanı haketmeyen şeylerle pek uğraşmamanı tavsiye ederim.
-
Klavye ve fare ile daha rahat olur ama gerekli ayar ve addon'lar ile handled modda eksiksiz oynayanlar vardı Youtube'da. Bir de bu cihaz yaklaşık 700 gr, eller ağrımadan ne kadar uzun süre tutulup oynanabilir, soru işareti.
Bence Steam Deck'in en güzel yanı, hatrı sayılır bir güçte taşınabilir bilgisayar olması. Klavye, fare ve opsiyonel olarak bir monitör bulunursa şu tip bir Dock'a bağlayıp PC gibi kullanabiliyoruz. En kötü Type C girişli USB çoğaltıcı ile Dock'a bile gerek yok, fare klavye bağla cihazın ufak ekranında takılmaya devam et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 15 Kasım 2024; 10:39:9 >
-
Steam Deck'i ben de beğeniyorum ama yeri geldiğinde action barlarında 30-40 skill bulunan, rotasyon için 10 farklı skill kullanılan bir mmo için verimli olmaz diye düşünüyorum.
-
Burada ki sıkıntı ne tam olarak? Yönetici azlığı mı 20 senelik bölümü 1 konuya taşımak düşüncesizliğin dip alasıdır net söylüyorum.
Bu aynı şeye benzer bir ülkenin antik kenti var kimse ziyaret etmiyor diye devlet gelmiş yıkmaya çalışıyor böyle bir mantık olur mu ya?
Zaten belli konular bir süre sonra yok olmuyor mu?
Edit: daha 1 ay filan oldu bir oyuncu oyuna başladı forumdaki tüm konuları okuduğunu söyledi mesela bunlar önemli şeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 15 Kasım 2024; 11:16:43 > -
Yıllar içinde burada oyun hakkında ciddi bir kaynak oluştu. Forum istatistiklerini bilmiyorum, eğer bir zorunluluk haline geldiyse tek başlık altında toplansa da önceki başlıklardaki içerik ve paylaşımlar bir şekilde korunmalı.
-
Bölüm olduğu gibi duruyor. İstesek de bölümü taşıyamayız. Başlığı yansıttım, bölüm üzerinden değil başlık üzerinden aktif olalım ki elimizdeki aktif kişilerle iletişimimiz olsun. Olay bundan ibaret. Bölümde, başlıkta hiçbir değişiklik yok.
Alıntıladiğınız kişi sözlerimizi çarpıtmış. Bundan sonra insanlarla iletişim halinde kalırken sözlerimi bolt(kalın) şekilde yazarak mı konuşayım bilmiyorum. Yani, konuşulanlardan nasıl bu şekilde şeyler çıkıyor hayret ediyorum bazen.
Ekleme: Müsait vakitte, yansıtmayı da geriye alacağım. İstediğiniz gibi devam edebilirsiniz. -
Başlık yansıtma işlemini geri aldım. Bir sıkıntınız olursa ilgili mesaj için şikayet açın, aktif moderatör ilgilenir.Benden bu kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X