Şimdi Ara

World of warcraft mount hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yeni başladım ve goblinlerin mountları çok hoşuma gitti araba ve motor şeklinde bunlardan nasıl alabilirim ? Üzerime bilgewater cartel tabard giydim bununla dungeonlara girip rep kasarak alabilir miyim ?

• evet exalted olunca orgrimmardan alırsn
  • Teşekkürler peki rep kasmanın daha hızlı bir yolu var mı ?
  • Hayır en hızlı yolu tabard la dg de kasmaktır. Bide daily felan yaparsın görev yaparsın gelir
  • O levelda en iyisi dungeon farmlaman
  • 44 levelım dungeonlar açıldığından beri dungeondaki görevler dışında pek görev yapmıyorum sıkıntı olur mu dungeonlarda daha hızlı oluyor çünkü normal questlere göre
  • Peki başka tabardlarda var mı acaba böyle mount gibi hediye veren exalted olduğunda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    knight online vs world of warcraft
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Peki başka tabardlarda var mı acaba böyle mount gibi hediye veren exalted olduğunda ?

Her ırkın mountunu tabardla alabilirsin
  • eğer bunu diyosan exalted olup alınmıyo. mühendis olman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

eğer bunu diyosan exalted olup alınmıyo. mühendis olman lazım

Bunu dememiştim ama bu gerçekten çok daha iyi
  • Beyler şimdide 60 level oldum bineği uçurmak için gereken herşeyi aldım sadece flying mount kaldı nerelerden bulabilir ? 500 altınım var bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

eğer bunu diyosan exalted olup alınmıyo. mühendis olman lazım

Almak icin degil yapmak icin engineer olmak gerekiyor. AH den alip herkes kullanabilir.
  • quote:

Beyler şimdide 60 level oldum bineği uçurmak için gereken herşeyi aldım sadece flying mount kaldı nerelerden bulabilir ? 500 altınım var bu arada.

nerdesin? misal orgrimarda flight masterin tam karsisinda alabilecegin ucuz flying mountlar satan bir vendor var :)
    eger nagrand civarindaysan sanirim ordaki flight masterin orda da satiyorlardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

quote:

Beyler şimdide 60 level oldum bineği uçurmak için gereken herşeyi aldım sadece flying mount kaldı nerelerden bulabilir ? 500 altınım var bu arada.

nerdesin? misal orgrimarda flight masterin tam karsisinda alabilecegin ucuz flying mountlar satan bir vendor var :)
    eger nagrand civarindaysan sanirim ordaki flight masterin orda da satiyorlardi.

2 tane flying mountum oldu şuan ama drake diye ejderhalar var onları merak ediyorum dungeonlardan çıkıyor dedi arkadaş kolay şekilde bulabileceğim bir yolu var mı onları acaba ? Senin dediğin yere de gidip bakarım bugün farklı mount varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 17 Kasım 2013; 11:39:12 >

• kac levelsin? daha once baska dangeonda varmi bilmiyorum ama 80 level olunca/olduysan durt beni, sartharionda iki tane mount var drake, biri on manden, biri 25 manden yuzde yuz drop. onlari alabiliriz. tabi ikinciyi reset sonrasi olur :)
    bide caverns of time da sureli bir dangeon var orda da drake var ama ben birseyi atliyorum, aldiramiyorum.
    sarthariondan o iki drakeyi alalim dersen laiyaaa#2606/laiyaaa@msn.com
  • quote:

kac levelsin? daha once baska dangeonda varmi bilmiyorum ama 80 level olunca/olduysan durt beni, sartharionda iki tane mount var drake, biri on manden, biri 25 manden yuzde yuz drop. onlari alabiliriz. tabi ikinciyi reset sonrasi olur :)
    bide caverns of time da sureli bir dangeon var orda da drake var ama ben birseyi atliyorum, aldiramiyorum.

Bu akşam 80 level oluyorum.
  • quote:

quote:

kac levelsin? daha once baska dangeonda varmi bilmiyorum ama 80 level olunca/olduysan durt beni, sartharionda iki tane mount var drake, biri on manden, biri 25 manden yuzde yuz drop. onlari alabiliriz. tabi ikinciyi reset sonrasi olur :)

aksama raid var, 8-8.30 gibi 80 olmus olursan durt, gider birini aliriz, carsambadan sonra da oburunu aliriz. :)

• quote:

quote:

quote:

aksama raid var, 8-8.30 gibi 80 olmus olursan durt, gider birini aliriz, carsambadan sonra da oburunu aliriz. :)

Raid 85 levelda açılmıyor mu ?

• cix, dragonblightin orda raid var, sartharion diye bi boss var, icinde ufak bir achisi var, onu yapinca veriyor. on man ini kendim sololarim, 25 man icin bir iki kisi daha almam lazim, guildden alirim sikinti yok :) biri mavi, biri kahverengi drakelerin.
  • 2 taneye gerek yokta o ejderhalardan 1 tane bulabilirsem güzel olur gerçekten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.