Şimdi Ara

World Of Warcraft indirme olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar hepinize kolay gelsin ben oyunu indiriyordum aldığım yerde mists of pandaria paketi kalmamıştı bende battlechest alıp başladım indirmeye 1 gündür iniyor 20 gb aralıklarla indiriyorum ordan oraya gidiyorum sürekli her neyse işte indirme yarısındayen optimal bölümünü biraz geçmişti işte daha sonra mists of pandaria geldi ve onu da ekeldim hesaba sonra optimal bölümüne geldi ama bu sefer optimal çizgisi biraz daha ilerdeydi ve indirme çubuğu da optimal ın üstündeydi bar yeşildi her neyse optimal ın üzerine geldiğimde oynayablirsin yazıyor ama oyuna girdiğimde bir pandaren monk açıyorum ve oyun karaktere tıklayıp oyuna girerken dolan bar %25 de duruyor donuyor ne yapmalıyım tam dolmasını beklemeli miyim oynamak için yoksa karaktere tıkladıktan sonra %25 dolan barın dolması için o ekranda daha uzun kalmalı mıyım lütfen yardım edin elimden geldiğince açıklamaya çalıştım durumu

• önce oyunu bir tamamen indir. sonra rahat rahat oynarsın.
  • orası öyle ama mesela swtor oynadım bir süre oyunun %27 si gibi bir şey indikten sonra oyunu oynarken iniyor kalanı o sistem yok mu
  • Sen oynarken o arka planda indirmeye devam ediyor. Dedikleri gibi hepsinin inmesini bekledikten sonra oyuna gir. Çünkü harita geçişleri olsun, diğer şeyler olsun yavaş dolar. Normalden çok fazla beklersin yükleme ekranlarında. Bir iki gün dayan, iner o zaten. Birde yazarken mümkün mertebe imla kurallarına dikkat etmeye çalış. Nerede ne demeye çalıştığını anlamak, biraz zahmet verici :)
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    haklısın farkettim ama biraz aceleye geldi yazı. Özür dilerim bunun için ama anlamaya uğraşıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam
  • Loading ekranlarında normalden daha fazla kalırsın. Özellikle yepyeni bir bölgeye geçtiğinde uzun süre loading ekranında kalabilirsin.
  • Skillet kullanıcısına yanıt
    evet farkettim indi zaten birlikte oynamak isteyen varsa oynayalım facebooktan ulaşabilirsiniz ya da burdan pm atabilirsiniz burak dinç dağtekin yazın facebookta çıkar (hyra) yorum yapan herkese tekrardan teşekkürler ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.