Şimdi Ara

## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Odddd
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.219
Cevap
77
Favori
595.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wow hesabım satılık kelepir 120 liraya içinde heart of aspect ve 2 aylık game time var legion boostu kullanılmadı, daha fazla oynamak istemediğimden satmak istiyorum

horde tarafında 150k
    aliance tarafında 25k para vardır hayrını görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boynuzkulağıgeçti -- 5 Temmuz 2017; 22:43:8 >
  • 200 Liraya World of Warcraft ve Diablo 3 + Ros olan battle net hesabımı satıyorum.

World of Warcraft hesabımın içinde

World of Warcraft
    Qweraz - Character - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/outland/qweraz

Mevcuttur. İçerisinde twisting nether serverında 80k gold ve temmuz 20 sine kadar açıktır. Almak isteyen arkadaşlar özelden yazsınlar.
  • World of Warcraft Mists of Pandaria Collector's Edition CD-Key satiliktir arkadaslar. Europe kodudur sorunsuzca aktif edebilirsiniz. pmle ulasabilirsiniz iyi gunler
  • WoW Oyun Süresi Satılır

Merhaba Arkadaşlar oyun süresi satıyorum.

30 Gün Fiyat 40 TL
    90 Gün Fiyat 120 TL
    180 Gün Fiyat 240 TL

almak isteyen arkadaşlar buradan iletişime geçebilirler.

nasıl alacağım ile ilgili : Wow oynuyorum ve tokenlerimi balanceye çevirdim bu şekilde size hediye gift olarak mailinize atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

WTS Gold Twisting Nether

Uygun fiyat
    referanslı alışveriş
    hızlı sorunsuz teslimat

whats app şimdilik yoktur.

DH Dükkan https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=60791

2. El Konusu https://forum.donanimhaber.com/wow-gold-satilir-eu--120385837#120385837
    Twisting Nether 'da Gold/Altın satılır

Uygun fiyat
    Referanslı alışveriş
    Hızlı sorunsuz teslimat
    Goldların oyun içi kazanımı tamamen normal yollardandır bot vs. değildir!

whatsapp şimdilik yoktur.

DH Dükkan https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=60791

2. El Konusu https://forum.donanimhaber.com/wow-gold-satilir-eu--120385837#120385837

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Temmuz 2017; 19:28:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

TN de 895 item level hunter olan hesabımı satmak istiyorum. Oyuna tekrar başlamayı düşündüm ama 1 ay sonra sıkıldım tekrar. Hesabı ucuza vericem.

Güncel
  • [SATILIK] WoW Hesabı - 922 iLv Frost Death Knight

Konumun linki : 922 iLv Frost Death Knight

Karakter ve hesap ile alakalı her türlü detaylı bilgiyi konu içerisinde bulabilirsiniz. İyi günler iyi forumlar.
  • merhaba 35 tl ye battle chest satılır

legıonu alırken oyun suresı alacagıma battlechest aldım yanlıslkla satıyorum acıl olarak yardımcı olursanız sevınırım
  • Twisting Netherde-İçinde 3x110 Priest/DH/Mage Accountumu 150 TL ye satıyorum.https://forum.donanimhaber.com/wow-hesabi-3x110-mage-priest-demon-hunter-ve-5x100-karakter--124632286#124632286

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zirgoth -- 14 Ağustos 2017; 16:8:1 >
  • 90 gün wow oyun süresi(3 adet token)uygun fiyata satılır.Ayrıntı için pm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihkamarat

[SATILIK] WoW Hesabı - 922 iLv Frost Death Knight

Karakter ve hesap ile alakalı her türlü detaylı bilgiyi konu içerisinde bulabilirsiniz. İyi günler iyi forumlar.

Güncel karakterin satışı devam etmektedir.
  • WoW Oyun Süresi Satılır

Merhaba Arkadaşlar oyun süresi satıyorum. Oyun hesabınız aktif olamasa bile oyun süresi alabilirsiniz direk mail adresinize hediye olarak göndereceğim oyun sürenizi.

30 Gün Fiyat 40 TL
    90 Gün Fiyat 120 TL
    180 Gün Fiyat 240 TL

nasıl alacağım ile ilgili : Wow oynuyorum ve tokenlerimi balanceye çevirdim bu şekilde size hediye gift olarak mailinize atacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 18 Temmuz 2017; 16:21:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcı963

WoW Oyun Süresi Satılır

Merhaba Arkadaşlar oyun süresi satıyorum. Oyun hesabınız aktif olamasa bile oyun süresi alabilirsiniz direk mail adresinize hediye olarak göndereceğim oyun sürenizi.

30 Gün Fiyat 40 TL
    90 Gün Fiyat 120 TL
    180 Gün Fiyat 240 TL

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGölgesi1982 -- 27 Eylül 2017; 19:0:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YıldızTeknikMekatronikM.

quote:

Orijinalden alıntı: savcı963

WoW Oyun Süresi Satılır

30 Gün Fiyat 40 TL
    90 Gün Fiyat 120 TL
    180 Gün Fiyat 240 TL

Sitede 30 günlük 44 lira / Sende 40 lira. banka işlem ücretiyle yine 44 civarına gelir
    Sitede 60 günlük 79 lira / Sende 40x2 80 lira. banka işlem ücretiyle 84 civarı yapar
    Sitede 90 günlük 109 lira / Sende 120 lira. " " " 124 civarı yapar
    Sitede 180 günlük 209 lira / Sende 240 lira. " " " 144 civarı yapar

hayırlı satışlar. fiyatlarınız çok makul. biraz zam yapmanızı öneririm bu kadar ucuza bırakmayın

matematik öğretmenine diyecek lafım yok :D bu nasıl hesaplama
  • Merhabalar, çok acil paraya ihtiyacım olduğundan ve artık WoW oynamadığımdan dolayı hesabımı satmak istiyorum.

Twisting Nether'da 910ilvl Havoc Demon Hunter bulunuyor, ToS ile gelen legendaryler dışında tüm legendaryleri bulunuyor.
    ToS a dokunulmadı.
    Challenge artifact skini bulunuyor.

Bunun yanında 110 Hunter,Monk classları da vardır fakat çok gearlı değil. Diğer classlar genelde 105 - 100 level civarında serverda hazır bulunuyor.
    Invincible, Ashes of Alar gibi değerli binekler bulunuyor.
    Oynama siresi yok fakat hesabın içerisinde 1 Token ve 250k civarı gold bulunuyor.

Aktif süre olmadığından resim atamıyorum ama kim olduğum, profilim zaten açık bi yalancılık falan asla yoktur, farklı sorusu olanlar var ise hesap ile ilgili cevaplarım.

Acil olduğundan bedavaya vereceğim istediğim fiyat 200TL. Asla düşüremem, sabit fiyattır. Satışta tüm bilgiler verilecektir.

Önce parayı alıyorum, dolandırıcılık düşünenlere şimdiden duyurayım.

İyi günler ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Temmuz 2017; 21:45:48 >
  • Twisting Nether-Horde tarafında 1m civarında goldum var fazladan. Ucuz bir meblağ karşılığında satmak istiyorum.Eğer varsa CS:GO skinleri ile de takas edebilirim. ÖM atabilirsiniz.
  • 25lvl elf hunterim var,
    1 silver para var,
    1 adet pet var,

Tekliflere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihkamarat

[SATILIK] WoW Hesabı - 922 iLv Frost Death Knight

Güncel satış devam etmektedir.
  • 60 liraya legionlu hesap alınır. Boş,dolu,gametime farketmez. Vereceğim fiyat sabit 60 dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 21 Temmuz 2017; 16:1:22 >
  • içinde zulian tiger olan hesap arıyorum lütfen pm den iletişime geçin.
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.