Şimdi Ara

World Of Warcraft Charıma Takas arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Karakterim World Of Warcraft'da Kul Tiras serverindedir.

80lvl Retri/Holy Paladin.

Retri Paladinde Gear Score 5800
    Holy Setimle 5300 5400 Civari birseydi.

Karakter yeni baslayacak arkadaslar icinde uygun. Öss den dolayı pc basında durmayacagım icin karakterimi takaslamak istiyorum. Elimdeki Sbotu degerlendirmek istiyorum boylelikle pc basından uzak durucam.

Karakter yeni baslayacaklara uygun dedim cunku uzerinde 10k civarinda goldla beraber verilecektir.

A dan Z ye sahibinin ihtiyac duyacagı tüm bilgiler mevcuttur. Bunun yanı sıra kayıt oldugu mail adresi de verilecektir.

Her acılan karakterin kullanabilecegi %10 exp bonuslu heirloom itemleri de mevcut 2x oldugundan %20 daha hızlı kasılabilir. Wow ile yeni tanısacak ise bu arkadas 2 hafta boyunca diledigi her turlu destegi verecegim ve yardımcı olacagim.

Gm ye ulasma sorununuz olmadıgı
    Hack Kufur vb olayların yasanmadıgı.
    Elite takımın oynadıgı cok kaliteli bir yapım.

Ayrıca piyasa degeri 60 70 TL degerinde olan Klasik ve Lich King CD leri ucretsiz olarak kargolanacaktır.
    One Minute guildinde bulunan bu karakterin Raid sıkıntısı yok. Yani kısacası boss fight lara yeriniz hazır.
    Yapılması gereken hersey tarafımca anlatılacak taktikler de anlatım tarzıyla aktarılacak. Gerisi sizin oyun zekanıza kalmıs tabiki.

Mukemmel grafikler ile inanın kendinizi farklı bir alemde bulacaksınız. 12 Euroluk uzatma masrafını odeyerek oyuna da aynı dakika baslayabilirsiniz.

Dunyanın en kaliteli oyunundaki karakterimi Silkroad da her hangi bir serverde 90+ Bir karakterle takas etmeyi dusunuyorum. İlgilenen arkadaslar pm atsınlar.

Cengizhan@inbox.com Msn adresim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (CenGizHan) -- 10 Eylül 2010; 22:24:04 >

• Bende oss gectıgı ıcın ve artık pc aşkıma devam edecegım ıcın karakterınle ılgılenebılrım satıyorsan tabı sadece
  • aslında cazip geldiyor banada bilgisayarım kaldırmaz wowu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

Bende oss gectıgı ıcın ve artık pc aşkıma devam edecegım ıcın karakterınle ılgılenebılrım satıyorsan tabı sadece

Satış yapmayı da dusunebilirim.
    Söyle ki; forumda hosuma giden istediğim türden bir karakterin (belirtmiş oldugum kriterlerde) satış fiyatına göre.

İlgileniyorsanız özel mesaj iletebilirsiniz.

Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 1.si wowdan sroya geçmen garibime gitti. 2.si o gs ile burdan 90+ bir char değil 100+ ff charı rahat alırsın. Ama buradan oyunu bilmeyip de wowa hazır charla geçecek biri olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

1.si wowdan sroya geçmen garibime gitti. 2.si o gs ile burdan 90+ bir char değil 100+ ff charı rahat alırsın. Ama buradan oyunu bilmeyip de wowa hazır charla geçecek biri olacağını sanmıyorum.

Wow dan şimdilik sıkıldım ilerki donemlerde tekrar baslayabilirim dedigim gibi öss var ve pc basında durmamı gerektiricek bir oyun istemiyorum. 90lvl olması benim icin kafi 80lvl bile olabilir istedigim turde olursa.
  • tam adamını buldun :) bende wow oynamak istiyordum hep
    irisde 84lv xbow/cleric
    820ksp kasada açılmamış pre plus-avatar set -lucky dress-sincap-ayı-var
    http://img839.imageshack.us/i/adszru.png/
    http://img710.imageshack.us/i/84301483.png/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escobar41

tam adamını buldun :) bende wow oynamak istiyordum hep
    irisde 84lv xbow/cleric
    820ksp kasada açılmamış pre plus-avatar set -lucky dress-sincap-ayı-var
    http://img839.imageshack.us/i/adszru.png/
    http://img710.imageshack.us/i/84301483.png/

Pm attım.

Goruselim eklediginizde.

• Eramom isimli arkadaşla takas gerçekleştirilmiştir.
    Karsılıklı guvenle once karakteri teslim edip daha sonra kendisinden karakterine ait bilgilerini aldım.
    Guvenirliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.