Şimdi Ara

World of Warcraft - Başlayacak Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümdeki açylan konulara bir bakayym dedim ve bitmek bilemeyen yeni ba?layanlar için konuyu ayrıntılı ve güncel bir ?ekilde hazyrlamaya çaly?aca?ym.

World of Warcaft Nedir?
    Kysaca WoW ?eklinde kysaltylmaktadyr, Blizzard Entertainment firmasy tarafyndan geli?tirilen bir MMORPG, yani devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur. Ylk olarak 1994 yylynda çykarylan Warcraft: Orcs & Humans oyunu ile tanytylan Warcraft serisinin 4. oyunudur, ancak bu oyundan önceki oyunlar gerçek zamanly strateji (RTS) türündedir. Warcraft III: The Frozen Throne oyunundan sonra kaldy?y yerden devam eden oyunun konusu, yine önceki oyunlar gibi Azeroth ady verilen sanal gezegende devam etmektedir. World of Warcraft ilk olarak Blizzard Entertainment tarafyndan 2 Eylül 2001'de duyuruldu ve Warcraft serisinin 10. yylynda 23 Kasym 2004'de saty?a sunuldu.

Oyunun ilk geni?leme paketi olanThe Burning Crusade, 16 Ocak 2007'de yayynlandy. Bu geni?leme paketi ile Outland oyun dünyasyna katylmy? oldu. Ykinci geni?leme paketi Wrath of the Lich King ise 13 Kasym 2008'de yayynlandy. BlizzCon 2009 konferansynda ise oyunun üçüncü geni?leme paketi Cataclysm duyuruldu. Yeni eklenti paketi 7 Aralyk 2010'da piyasaya sürülmü?tür. Bu eklenti paketiyle oyunun çykty?y zamanynda tanytylan eski Azeroth kytylary Eastern Kingdoms ve Kalimdor'da yykym sonucu birçok kalycy de?i?iklik olmu?tur. 30 Haziran 2011'den itibaren World of Warcraft'yn klasik sürümü, The Burning Crusade geni?letme paketi içeri?ini de kapsayacak ?ekilde güncellenmi?tir. 21 Ekim 2011'de BlizzCon 2011 konferansynda oyunun dördüncü geni?leme paketi Mists of Pandaria duyurulmu?tur.

Dünya genelinde 12 milyonu a?kyn kullanycysy ile World of Warcraft, "en popüler MMORPG oyunu" olarak Guinness Rekorlar Kitaby'na girmi? bulunmaktadyr. Nisan 2008 tarihi itibariyle, World of Warcraft devasa çevrimiçi oyunlar pazarynyn yüzde 62'sini elinde bulundurmaktadyr.
    Oyunu demek için ilk olarak trial versiyon mevcut bu hesap daha sonradan klasik hesaba çevrilebilir. Trial hesap,
    1-20 seviye arasy,
    Grup için davet alabilir fakat atamazsynyz,
    Herhangi bir süre kysytlamasy yok,
    Mailbox kullanamazsynyz fakat oyunu yeterince tanyyabilirsiniz.

Oyuna ba?lamak için ilk alaca?ynyz paket,

World of Warcraft Battlechest

Bu paket sayesinde,
    > 1 Aylyk gametime (oyun süresi),
    > 85. seviyeye kadar oynama hakky
    > Yeni ba?layacak olanlar için oyun kylavuzu (Yngilizce),
    > The Burning Crusade, Wrath of the Lich King ve Cataclysm paketlerine sahip olacaksynyz.

Bu paketi nerden temin edebilirim,
    D&R
    Aral Game

Oyunu 1-85 arasy oynadyk, devam etmek istiyoruz syraki? Battlechest paketinden sonra syra Mists of Pandaria adly paketimizde,

Bu paket sayesinde,
    > 90. seviyeye ula?ma hakky,
    > Pandaria adasyna yolculuk,
    > Oyuna bu paketle eklenen Monk synyfyny oynama avantajlaryny elde ediyoruz.

Mists of Pandaria paketi iki standart ve collectors olarak satylyyor. E?er collector's alyrsanyz a?a?ydaki mount, pet türü ?eylere sahip olacaksynyz onun haricinde oyun yine ayny oyun. Koleksiyon yapmayy seviyorsanyz ve paranyz varsa alyn derim.

Collector's paket,

Imperial Quilen
    Quilen Pet
    Diablo III - Banner Sigil and Accent
    StarCraft II - Portraits
    The Art of Mists of Pandaria
    Mists of Pandaria Mouse Pad
    Behind the Scenes DVD and Blu-Ray Two-Disc Set
    Collector's Edition Soundtrack

Standart paket,

Bu paketi nerden temin edebilirim,
    Standart - D&R
    Collector's - D&R

Standart - Aralgame
    Collector's - Aralgame

Bu yerler haricinde oyunu internetten key olarak satyn alabilirsiniz, Gittigidiyor üzerinden pek çok güvenilir satycy mevcut. Ben ayny parayy ödedi?imden kutulu almayy tercih ediyorum.
    Key olarak aldy?ynyzda oyunu indirmeniz gerekir e?er kutulu alyrsanyz kutularyn içinden çykan cd ile yükleyebilirsiniz.

Hesap Olu?turma ve Oyunlary Aktifle?tirme
    Yukarydakileri temin ettik ve ba?lamak istiyoruz.
    http://eu.battle.net/en/ adresine giriyoruz ve 'Create an Account' tyklyyoruz.

Burayy kendinize göre dolduracaksynyz do?al olarak e?er 18 ya?yndan küçükseniz ebeveyn maili isteyecek, ülke olarak Türkiye seçerseniz Recruit a Friend özelliklerinden yararlanamazsynyz. A?a?yda de?inece?im bu konuya.

Reddetme ?ansynyz olmayan Terms of Use klikleyin ve geçin.

Bu olaydan sonra verdi?iniz e-mail 'e onay için posta gelecek, gelen postadaki onaylama linkine tyklayyn.

?imdi syra oyun eklemede,
    E?er kutulu aldyysanyz kutunun içinden çykan key buraya yazylacak, e?er key olarak aldyysanyz size verilen keyi direk yapy?tyryn.

Onaylady?ynyz zaman hesabynyzda oyun aktif olarak gözükecek, üzerine tyklayarak oyunun clientini indirebilir ve oyun indirilirken oynamaya ba?layabilirsiniz.

Oyun aylyk ücretli oldu?undan,
    1 Ay - €12.99 / £8.99 (her ay için)
    3 Ay - €11.99 / £8.39 (her ay için)
    6 Ay - €10.99 / £7.69 (her ay için)
    ?eklinde abonelik alabilirsiniz. Yada yine Gittigidiyor vb. üzerinden 2 aylyk olarak kod ?eklinde alabilirsiniz.

Oyuna ilk giri? yapty?ynyzda sizden oynamak istedi?iniz realm (server-sunucu) istenecek.
    Sunucularyn belli ba?ly türleri var,
    PvP: Player versus Player - En çok oyuncu baryndyran sunucu genelde bunlardyr. Tarafsyz bölgelerde oyuncular dü?man rakiplere saldyrabilir.
    PvE: Player vs Enviroment - Nerd sayysy fazla olan, amacy Azeroth ile olan oyunculardyr. Bunlaryn amacy oyuncu dövmek de?il, tarafsyz npc 'ler iledir yani yaratyklar ile.
    RP: Roleplay - Bu adamlary seviyorum, bu sunucu yine PvE sunucu gibidir. Ana amaç hikayedir, oyuncu oyuna tamamen kendisini döker. Yani karakteriyle bütünle?mi?tir.
    Normal: PvP 'deki özellikler yok bildi?iniz normal sunucu.

Tavsiye edebilece?im Türklerin yo?un oldu?u Alliance sunucular,
    Outland
    Burning Legion
    Sylvanas
    Silvermoon

Horde
    sunucular,
    Dunemaul - Horde (burayy pek sevmiyorlar)
    Twisting Nether - Horde (burasy acayip kalabalyk, ayryca forumda ço?unluk burda)
    Stormscale

RAF Hakkynda,
    Recruit a Friend oldukça kullany?ly bir sistem, yeni karakterlerimin ço?unlu?unu bu sistemi kullanarak kastym. Bu sistem sayesinde çok sayyda avantaj elde ediyoruz.
    Peki RAF nasyl atylyr, kullanylyr?

1. WoW hesabymyza giri? yapyyoruz.
    2. Friend List 'imizi açyyoruz ve
    Recruit A Friend tyklyyoruz. (Sa? yukaryda)
    3. Maili yazyp paketliyoruz.
    4. Yollady?ynyz adama gelen mail ile ilk paketi alyyorsunuz ve 90 gün boyunca a?a?ydaki avantajlardan yararlanyyorsunuz.

> Arkada?ynyzy her 30 dakikada bir yanynyza çekme,
    > 3X XP bonusu,
    > Gönderilen arkada? her iki levelda bir tane level verebilir, bu olay ?öyle oluyor mesela iki tane 80 karakter ile bir tane 80 level yükseltebiliyorsunuz. Bir tane 40 level kar?ydakini 20 level yapabilir.
    > Davet edilen hesap bir aylyk süre aldy?ynda gönderen arkada?a bir aylyk süre eklenir, e?er gönderilen arkada? 2 aylyk daha alyrsa gönderen arkada?a bir binek ve pet geliyor. Binek ve pet seçilebilir, ayryntylar BURDA.

Daha soru varsa konu altyndan sorulabilir.
    Oyunlar ?uan indirimde, sitelerde fiyat farky olabilir.
    Ayryca ?uan indirim oldu?u içinhttp://eu.battle.net/en/ üzerinden oyunlaryn fiyaty 15€.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derp -- 5 Aralık 2013; 19:54:03 >

• Galiba bende bir sykynty oldu

Orijinalden alıntı: Derp

Galiba bende bir sykynty oldu

Cok guzel olmus eline saglik. Yalniz turkce karakter sikintisi var biraz sekil takintili biri olarak beni cok rahatsiz etti.

Onun disinda eski konular silinip ust konu yapilmali kesinlikle Oyuna baslayacagim ne alacagim hangi serverda ne acayim konularindan bayilmayiz artik umarim.
    Origin: GizmoMKD - Steam: Gizmomkd (B13 display name) - uPlay: GizmoMKD
  • Neden Türkçe karakterler çöktü bilmiyorum düzenlediğim zamanda düzelmiyorlar.
    Tekrar bir konu düzenliyorum daha kapsamlı olarak.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Daha Fazla Göster
  • Telefondan okunmuyor, emeğe saygı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ''Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.''

Hyman G. Rickover
  • Derp kullanıcısına yanıt
    eline sağlık hocam çok güzel olmuş bende yeni başlayacak olanlardanım iznin olursa deneyimlerinden yararlanmak isterim demişsiniz ki : ' Key olarak aldy?ynyzda oyunu indirmeniz gerekir e?er kutulu alyrsanyz kutularyn içinden çykan cd ile yükleyebilirsiniz'.şimdi normalde ben kotalı internet kullanıyorum kutulu versiyonunu alırsam yani classicten cataya kadar catada dahil toplam tahmini ne kadar bir patch güncelleme verisi indiririr merak ediyorum mesela bi 5 gb yi geçermi kaba olarak classicten cataya kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Revue

Wow battle.net üzerinde 5£'ya satılıyor "World of Warcraft Battlechest" dediğiniz ile aynımı tüm ek paketleri içeriyormu?

Mists of Pandaria haricindeki Classic, The Burning Crusade, Wrath of the Lich King ve Cataclysm ek paketlerini içeriyor.

RAF için bu sene yapılan açıklamada yine Türkiye 'yi göremedik. Ülke değiştirmeye çalışırsanız geçerli pasaport veya o ülkeye ait belge istiyorlar.
    Benim hesap UK olarak kayıtlı.
    @hollyspirit

Ek bilgi olarak rehber düzgün olarak hazırlanmıştı fakat konu oluşturulduktan sonra Türkçe harfler uçtu. Daha geniş bir konu hazırlamaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derp -- 15 Aralık 2013; 0:02:05 >

quote:

Wow battle.net üzerinde 5£'ya satılıyor "World of Warcraft Battlechest" dediğiniz ile aynımı tüm ek paketleri içeriyormu?

Mists of Pandaria haricindeki Classic, The Burning Crusade, Wrath of the Lich King ve Cataclysm ek paketlerini içeriyor.

RAF için bu sene yapılan açıklamada yine Türkiye 'yi göremedik. Ülke değiştirmeye çalışırsanız geçerli pasaport veya o ülkeye ait belge istiyorlar.
    @hollyspirit

Ek bilgi olarak rehber düzgün olarak hazırlanmıştı fakat konu oluşturulduktan sonra Türkçe harfler uçtu. Daha geniş bir konu hazırlamaya çalışıyorum.

Ben hesabımı sizin gibi UK olarak kayıt etsem, kredi kartındanda oyunu alsam sorun olurmu?
    Birde hesap açarken eu/us seçeneği çıkıyor sonradanda değiştirilemiyor sanırım, sizlerin tercihi eu'mudur? Teşekkürler.

• Emek için teşekkürler. Türkçe karakterlerin bozukluğu göze hoş gelmiyor sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

quote:

quote:

@hollyspirit

Ben hesabımı sizin gibi UK olarak kayıt etsem, kredi kartındanda oyunu alsam sorun olurmu?
    Birde hesap açarken eu/us seçeneği çıkıyor sonradanda değiştirilemiyor sanırım, sizlerin tercihi eu'mudur? Teşekkürler.

US seçtiğin zaman Amerika sunucularına kayıt olursun, yüksek ping yanında bizler uyurken onlar ayakta oluyor. Zamanlama açısından sorun olur, Türklerin çoğunluğu EU sunucularında oynuyor.
    Hesabını UK olarak kayıt edersen RAF atabilirsin yani arkadaşınla hızlı level kasabilme imkanına sahip olursun. Dilediğin yöntemle oyunu satın alabilirisin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@hollyspirit

US seçtiğin zaman Amerika sunucularına kayıt olursun, yüksek ping yanında bizler uyurken onlar ayakta oluyor. Zamanlama açısından sorun olur, Türklerin çoğunluğu EU sunucularında oynuyor.
    Hesabını UK olarak kayıt edersen RAF atabilirsin yani arkadaşınla hızlı level kasabilme imkanına sahip olursun. Dilediğin yöntemle oyunu satın alabilirisin.

Anladım çok saol.

• Ben eu.battle.net ten 5€ luk paketi satın aldım. Şimdi oyunu oradan mı yükleyeceğiz yardım edebilir misiniz?

Orijinalden alıntı: mhmtrst

Ben eu.battle.net ten 5€ luk paketi satın aldım. Şimdi oyunu oradan mı yükleyeceğiz yardım edebilir misiniz?

Download client kısmından indirebilirsin.
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.