Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3338. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67.018
Cevap
120
Favori
2.438.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33363337333833393340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hesap satışı yasak fakat illegal olarak devam ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cephe modu optimizasyonunda bu sefer iyi iş çıkarmış WG
    https://wothaber.wordpress.com/2019/01/25/on-cephe-1-4-test-sunucu-optimizasyonu/
  • Merhaba,
    Excalibur ittifak-15 görevindeyim. Ustalık brövesi 1. seviye al diyor. Şans eseri 1 tane aldım. Tam olarak neyi yapmam gerek anlamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Aynisindan 4 tane daha alman gerek :) Iyi oynadigin tanklarla dene, ben o gorevleri 1 gunde yapmistim, sadece dogru tank ve bolca sansa ihtiyacin var.
  • Hesap alıp satmak yasak olduğu için hesap satanlar insanları kandırıyorlar.bu..lere …larına(boş olan yere siz istediğini kelimeyi koyun..) dikkat edin.. önce hesabı satıp parasını alıyorlar..sonrada hesp sahibinden hesabı geri istiyorlar vermeyince WG e ihbar ediyorlar ellerinde daha önce ödeme yaptıkları herhangi bir belgeyi(pre gün-pre tank) beyan edip hesabın çalındığını söylüyorlar WG de hesabı alıyor eski sahibine veriyor yada kapatıyor.hesabı satın aldığınızı söyleyemezsiniz hesap alım satımı yasak..hak iddia edemiyorsunuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 28 Ocak 2019; 9:51:56 >
  • Canin yandi sanirsam :) Hesap alisverisi hep sorunludur o yuzden cidden guvenilir kisilerden almaniz gerekir ama sanal dunyada boyle insanlari bulmak o hesabi satmaktan cok daha zordur.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    yok çok şükür bende bir şey yok.. benim hesabım iyi..ama face de satılık hesaplarda iki kişi kötü dolandırılmış..yapılana kızdım hep hırsızlık hep dolandırıcılık yapmaya çalışmak..arkadaşıma da alacaktık almıycaz..vazgeçtik..başladık çalışıoyruz tier V ve VI dayız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velociraptor

    yok çok şükür bende bir şey yok.. benim hesabım iyi..ama face de satılık hesaplarda iki kişi kötü dolandırılmış..yapılana kızdım hep hırsızlık hep dolandırıcılık yapmaya çalışmak..arkadaşıma da alacaktık almıycaz..vazgeçtik..başladık çalışıoyruz tier V ve VI dayız..
    Üstadlar merhaba. Şu istatistik için oynama konusu insanı germiyor değil. Heleki benim gibi laylaylom eğlenmek için başlayıp, oyundan istatistik olduğunu öğrendikten sonra düzeltmeye çalışanları daha da geriyordur diye tahmin ediyorum. Yüksek wr i olan duayen arkadaşlara sorum şu, nasıl başarıyorsunuz? 2li 3lü takım mı atıyorsunuz? Ben çok denedim tek başıma nadiren oyun çevirebildim.
    Mesela son 36 maçta %44wr var, 1335 wn8 ile oynamışım. 5 kill alıyorum 3k 4k hasar atıyorum tek başına olmuyor olmuyor. Bu işin püf noktası nedir? Şans değildir sanırım. Şans wr i 60-65 olan oyuncuya ayrı bana ayrımı gelecek.. çokta sanmıyorum..
    Oynayacak arkadaşım olmasa da bana en makul çözüm 3lü takım gibi geliyor. Çünkü geçen gün tanımadığım 3 kişi ile oyun içinde gerçekten çok koordineli oynadık, 3 e 8 giden maçı çevirip aldık. Diğer iki oyuncu, kafası çalışmayan taktik nedir bilmeyen adamlar olsaydı, mümkün değildi.
    Sizin öneriniz varmı tek başına oynayan ve istatistiklerini yükseltmeye çalışan benim gibiler için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trgenesis T kullanıcısına yanıt
    Tek oynamanin bir faydasi yok, bir clan bulup onlarla beraber hareket edersen hem statlarin hemde aldigin keyif hizla artacaktir emin olabilirsin :)
  • trgenesis T kullanıcısına yanıt
    benim iststk artık yükselmiyor...1260 da(oyunda 6077 de) demir attık..WG sabitledi benden daha fazla bir şey olmayacağını düşünüyor sanırım..:)
    güzel sağlam tank bulman lazım..biraz çizgi film kahramanı olman lazım..hani etrafında hep işleri yolunda giden hiç çamura bulanmayan insanlar vardır ya onlardan biri olman lazım..mesela ben her sefer 1 hattından gitsem hep TD den en az 700 yerim favorim fv4005 zaten tek atış..ama gerek twitch yayınlarında gerekse videolarda seyrettiğim öyle adamlar varki orada hiç TD olmuyor..adam orayı geze geze geçiyor.. zaten bir kaç kere sıfır çektinmi onlardan olamazsın..internetin çok iyi olmalı..önde gitmiyceksin..denemeler fanteziler yapmıyacaksın..görevini yapmayıp takımı kullanarak bir şeyler yapmaya çalışacaksın..birde rating in arttıkça daha çok arty ve rakip saldırısına maruz kalıyorsun..ayrıca rating heyecanı başkalarına sarmana ve saldırmana neden oluyor bunun olmaması için klan da olmak en güzeli..korkudan farklı yollar taktikler deneyemezsin..korkudan farklı tanklar ile oynayamazsın..korkudan başkasına yardım edemezsin o adam orada tek başına iken gidemezsin gidersen en çok 2 atışın olur bilirsin..korkudan arty oynayamazsın..velhasıl ne geçicek eline onu düşünüp karar vermen lazım..
  • hasbelkader 5000 tahvilim oldu yılbaşında kazanmıştımda yanlış harcamayla 1000 kaybettim 5000 e tamamladım.. şimdi yenilikçi bir donanım alıcağım..hani şu taHVİL ile alınan mor donanımlardan..sadece 1 tane alacağım için kime takacağıma karar veremiyorum fakirlik nede olsa..çok kıymetli..top sürgüsü olanı alıp bunu tvp vtu ya takarsam aynı top sürgüsünü bu mor donanım ile 10 altın karşılığı skodat50 ve tvp 50 /51 e altınla aktarabilr miyim?normalde sökmek için 200 tahvil gerekir diyor..yoksa 10altın+200 tahvil ile mi aktarabilırim?kullanmasam direk tvp 50/51 e mi taksam?
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    sadece tahville sokebilirsin ancak sunu soyleyim ben senin yerinde olsam 9000 biriktirir hem top surgusu hemde havalandirma veren bundle dan alirdim. 1000 tahvil kar edersin ustelik bu donanimlari en cok zevk aldigin sana oyun kazandiran tankda kullanmani oneririm. Yada stat kasmak istedigin tankda olabilir.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Donanımın kendini söküp bu mor olanı takıyormuşuz:)..cahillik işte..:)..ben üzerine ek parça yada özellik gibi düşünmüştüm..:)..havalandırma aldım en sevdiğim tank olan bct 25 e taktım..maalesef 9000 e gidecek kadar bekleyemedim en azından kullanayım dedim..bir -üç tahvil zor birikiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Aslinda bu ay sonuna kadar beklesen, on cephe etkinliginden bayagi bir tahvil kaldirirdin :)
  • su gold mermilerle oynayanlarin top surguleri sıkışsın!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homerius -- 30 Ocak 2019; 8:31:14 >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    hadi yaaa..neyse.artık taktık..5000 yinede zor..bu yayıncılar unicumlar da nasıl 16.000-20000 oluyor..her maçı 1. bitirsen yinede 5-10 vermiyor mu ki?hani ben hep kazanamıyorum yada 1. olamıyorum tamam..bana 3-5 en çok 10 falan veriyor oda madalyalardan sanırım..
    yukarıda trgenesis e yazarken devam etmeyi unutmuşum..
    oyunda asla tek başına gitmemek lazım..tek başına gidenin yanınada gitmemek lazım..çok kazık yedim..tek gittim kimse gelmedi..başkasının yanına gittim ikimiz de öldük yine kimse gelmedi..bu oyun merhameti haketmiyor..mümkünse maksimum bencillik..
    el halluf da aşağıya vadiye gitmem..madenlerde orta tepeye gitmem..manastırda dere kenarı hattına gitmem..
    seni gönderirler arkandakiler kenara yada kaya arkasına geçip sen ölünceye kadar hasarı toplayıp yavaşça geri geri kaçarlar..
    maalesef hep böyle..
    bende böyle yapıyorum..sizede öneririm...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 30 Ocak 2019; 11:47:29 >
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Bende suan 21bin tahvil var :) Ne yayinciyim nede iyi bir oyuncu, sadece alisveris icin dogru zamani bekliyorum. Subat ayi Oncephe ve mevcut clan savaslarindan sonra yaklasik olarak 25bin civari birikir. 2 yada 3 tank icin bundle alirim ve bunlardan bir tanesi kesinlikle Obj907 olur.
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın, sonuna kadar katılıyorum, bende bunu geç öğrendim. Taktiksel oynayayım, az tank olan hattı tutmaya çalışayım ki arkadan sarmasınlar vs vs diye düşünürdüm.
    Şimdi bekliyorum çoğunluk nerede ben orada. Hafif tanklarla kesinlikle spota oynamıyorum, herşey dmg için. Vur kaç. Bazen takımdakiler haklı olarak kızıyor ama spot yapıp arkada 4 mal td varken, ben takımın yarısını açmışken, 100 spot hasarı bile atamadıklarını çok gördüm. Bende onlara kızıp, hasar öyle değil böyle verilir diyip, ilk denk getirdiğime sıkarak spotlanıp yaklaşık 1.2 sn :) içerisinde öldüğümde çok oldu. Sonuç düşük wn7 wn8..
    Takım atabileceğim arkadaşımda pek olmadığından, bu statlarla klana da kimse almayacağından ben takılayım o zaman zevkine..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde aklıma takıldı bazı yayıncılar özellikle server seçiyorlar. Yeni wg güncelleme duyurusunda da bu var. 1.yada 2.serverı seçmenin bir farkı varmı yoğunluk durumu dışında? Sistem en boş/uygun servera zaten otomatik olarak atmıyor mu? Bu seçim konusunun bir olayı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WOT Blitz icin E25 nasildir yada premium tank tavsiyesi verecek olan yada gerek var mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 33363337333833393340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.