Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3326. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67.030
Cevap
121
Favori
2.443.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33243325332633273328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün dünya kolsuzlar günü...Maratondan beri ilk defa girdim...

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrainman

tavsiyen üzerine tekrar almıştım t30u bi türlü 81 yüzdeyi geçemedim maraton savaşları bitirdi bu değerleri sabrettim az önce aldım 2. markı.Yalnız td ve ağır tanklarda 3. yıldızı takan 10 ve 9 seviyeli tanklara acayip saygım arttı 3. yıldız cidden imkansızlık gibi

Alıntıları Göster
    Dediğiniz gibi 3. moe takmak zor. Ben yapamayacağım için SKil4ltu izliyorum dünya da en çok moe olan oyuncu.
    Litvanyalı zır deli bir şey :D
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    ben rus zannediyordum adamı izlerken daha çok keyif alıyorum oynamaktan :) açıkcası seviye 10 da 3 yıldızlı adam la karşılaştığımı hatırlamıyorum 40 k savaşım var .tabi gizliyor da olabilirler
  • Bırakayım diyorum bırakamıyorum kahrolası oyunu, nedeni tankları sevmemden kaynaklanıyor.

Kaç kere sildim dayanamayıp yeniden yükledim.

Geçen oyun başında Vk 72'yi batchat'le yandan yakaladım, şarjörü arka palete tamamen boşalttım, içimin yağları eridi.

Az bir canı kaldı herifin, Vk alan da dandik bir oyuncu olmuyor rakibin kilit birkaç oyuncusundan biri oluyor, karşı takımın gücünü hatırı sayılır oranda zayıflatmış oldum, nitekim oyunu aldık.

Özetle;

Still, I love this game.
  • geçmişten beri oyuncuyum..doom ve command and conq zamanından kısaca yaşlıyız..oyun oynamayı seviyorum.. oyunu hiç silmedim ara veriyorum oynuyorum..ob277 ve s.conq yeni açtım ama oynamadım mürettebat aktrımları için inidirim olurmu diye bekliyorum çünkü altınım yok..:)
    socpr G ve progetto ile kazanıp bct25t ob 140 ile harcıyorum..:))fv183 den 1150 yedim ama ben bct ile onu kıtır kıtır yedim onun bana yaptığı gibi tek bam ile değil "bam...bam...bam...bam..bam.."..şeklinde tane tane :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: velociraptor

geçmişten beri oyuncuyum..doom ve command and conq zamanından kısaca yaşlıyız..oyun oynamayı seviyorum.. oyunu hiç silmedim ara veriyorum oynuyorum..ob277 ve s.conq yeni açtım ama oynamadım mürettebat aktrımları için inidirim olurmu diye bekliyorum çünkü altınım yok..:)
    socpr G ve progetto ile kazanıp bct25t ob 140 ile harcıyorum..:))fv183 den 1150 yedim ama ben bct ile onu kıtır kıtır yedim onun bana yaptığı gibi tek bam ile değil "bam...bam...bam...bam..bam.."..şeklinde tane tane :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar_

Alıntıları Göster

belki yeni başlayan yada ilerleyen arkadaşlar vardır..premıum tank olmazsa maalesef Tier X keyfini almak bence mümkün değil.kazanç olmadığı için oyunun en güzel savaşı Tier X a para yetmiyor..Tier X un hepsi bir başka hepsi acaip hepsi dehşet..Scopr G yi bütçe için almıştım. bir promosyonda progetto yu 45 tl ye vermişlerdi almak için o kadar düşündümki para vermek zoruma gidiyordu.. iyiki almışım...örneğin s.conq u indirimden 4.8 e galiba almıştım .1.2 param kalmıştı bir hafta-10 günde sadece scorp G ve progetto ile 9.9 a geldim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 12 Ekim 2018; 14:44:21 >
  • üstadlar merhaba,
    oyunda rus med serisinden gidiyorum ve OBJ140 ile OBJ430 hattı arasında seçime yaklaştım. OBJ140 efsane bir tanktı eskiden, hem hareketli hem çevir ata uygun hem yüksek dpm, vs... güncel halini pek bilmiyorum çünkü oyunlarda çok denk gelmiyor artık..

ancak son dönemin favori tanklarından biri obj430u
    bu tankın zırhı da abartı olmuş. (geçen bir video da 12K sektirmesini gördüm :) )

diyeceğim o ki; her iki tank ile de oynayan varsa görüşlerini yazabilir mi? hangi hatta / tanka gitmek daha iyi olur? görüşleriniz nedir?
  • bence ikisini de almak lazım. Şahsen OBJ430U tercih ederim. @trgenesis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borisgrey -- 16 Ekim 2018; 8:34:52 >
  • 430u med degil bildigin agir tank :) Bence nerf gelmeden alip keyfini surmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trgenesis

üstadlar merhaba,
    oyunda rus med serisinden gidiyorum ve OBJ140 ile OBJ430 hattı arasında seçime yaklaştım. OBJ140 efsane bir tanktı eskiden, hem hareketli hem çevir ata uygun hem yüksek dpm, vs... güncel halini pek bilmiyorum çünkü oyunlarda çok denk gelmiyor artık..

ancak son dönemin favori tanklarından biri obj430u
    bu tankın zırhı da abartı olmuş. (geçen bir video da 12K sektirmesini gördüm :) )

diyeceğim o ki; her iki tank ile de oynayan varsa görüşlerini yazabilir mi? hangi hatta / tanka gitmek daha iyi olur? görüşleriniz nedir?
    her ikisinide oynuyorum ama 140 ı daha çok tercih ediyorum..çok oynamadım ama 430 un zırhı daha iyi bence med e göre biraz abartılı..aralarında boyut farkı var mı bilmiyorum 430 daha geniş ve büyük sanki..140 ise bana göre daha hareketli.palet atıp heavylerin etrafında dönebilmeyi büyük yüksek tankların örneğin Type ların bordasına kayık gibi yapışıp dönmeyi çok seviyorum ama 140 taretten yiyor kibu haksızlık vede doğru değil...oyunu çizgi film yapan bir başka nokta..o seviyede o tarz ve özellikte bir tank kolay taretten yememeli..ben kafamı çıkarıp vurup kaçamayacaksam illa heavy'i sarmanın yada uzaktan snipe yapmanın yolunu mu arıycağım.. başka bir zayıflık-handikap konmalı..ayrıca çok ammorack yiyor birde üst üste bir kaç kez de yandım..birinde yandan grille den yemiştim..grille ismi üstünde herkezi grill yani ızgara yapar..her ikisinide bende öneririm..
    edit
    430U daha yavaş ve daha geç dolduruyor ve zırhı o kadar değil..
    140 daha hareketli ve hızlı 5.4 sn de dolduruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 16 Ekim 2018; 23:8:56 >
  • quote:

her ikisinide oynuyorum ama 140 ı daha çok tercih ediyorum..çok oynamadım ama 430 un zırhı daha iyi bence med e göre biraz abartılı..aralarında boyut farkı var mı bilmiyorum 430 daha geniş ve büyük sanki..140 ise bana göre daha hareketli.palet atıp heavylerin etrafında dönebilmeyi büyük yüksek tankların örneğin Type ların bordasına kayık gibi yapışıp dönmeyi çok seviyorum ama 140 taretten yiyor kibu haksızlık vede doğru değil...oyunu çizgi film yapan bir başka nokta..o seviyede o tarz ve özellikte bir tank kolay taretten yememeli..ben kafamı çıkarıp vurup kaçamayacaksam illa heavy'i sarmanın yada uzaktan snipe yapmanın yolunu mu arıycağım.. başka bir zayıflık-handikap konmalı..ayrıca çok ammorack yiyor birde üst üste bir kaç kez de yandım..birinde yandan grille den yemiştim..grille ismi üstünde herkezi grill yani ızgara yapar..her ikisinide bende öneririm..
    edit
    430U daha yavaş ve daha geç dolduruyor ve zırhı o kadar değil..
    140 daha hareketli ve hızlı 5.4 sn de dolduruyor..

Alıntıları Göster
    Obj 140 yolundaki t44 ile kaç ammo rack yedim scorp-g den hatırlamıyorum direk turreting üst kısmından :D
  • yorumlarınız için teşekkür ederim. genelde çabuk karar veren bir insan olmama rağmen bu tercihte kitlendim resmen... çok maç yapan biri olmadığımdan ben alana kadar çoktaan nerf gelmiş bile olabilir... yoluda obj140 a göre daha kolay aslında... obj140 yolunda bir sürü deneyim harcanacak yer var. Obj140 hattına giden son top benlik değil, t62a kini almak lazım, onu alsan bir fasıl da diğer top için deneyim biriktireceksin... ölme eşşeğim ölme... olmadı ben bir rüyaya yatayım :) ne görürsem onu alayım
  • quote:

yorumlarınız için teşekkür ederim. genelde çabuk karar veren bir insan olmama rağmen bu tercihte kitlendim resmen... çok maç yapan biri olmadığımdan ben alana kadar çoktaan nerf gelmiş bile olabilir... yoluda obj140 a göre daha kolay aslında... obj140 yolunda bir sürü deneyim harcanacak yer var. Obj140 hattına giden son top benlik değil, t62a kini almak lazım, onu alsan bir fasıl da diğer top için deneyim biriktireceksin... ölme eşşeğim ölme... olmadı ben bir rüyaya yatayım :) ne görürsem onu alayım
    telaşa gerek yok bu oyunun en büyük özelliği-ÇAKAL KISMI :) tüm tanklara bir zaman bir gün sahip olabiliyorsunuz.. ama oyun onları oynamanız için para istiyor.. yani gösteriyor ama elletmiyor tattırıyor ama yedirtmiyor..eğer oyuncu olarak mor grup galiba o grupta değilseniz ücretini almadan oynaymazsınız..dün akşam bct25 ile 3800 hasar yaptım bu tank için çok olmayabilir ama 4000 zarar yazdı..size yakın olana gidin ulaşın. rüyalık durum yok..ben mesela s.conq aldım çok uzun sürdü churchılgillere dayandım s.conq şimdi bekliyor..dursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chagotta

Obj 140 yolundaki t44 ile kaç ammo rack yedim scorp-g den hatırlamıyorum direk turreting üst kısmından :D

Alıntıları Göster
    sohbet olsun..
    scopr g üzüyor..maalesef çok ıskalıyor dağılıyor..tank ile sürekli oynyorlar mı anlamadım gitti..topu 500 vuracağına 400 vursun ama ilk isabeti olsun.. TD sınıfında ama çok dağılıyor WG blimine göre(hani sektirme-açılanma-top isbate oranları diye yazdıkları hayati gerçekler var ya:))..) rheinmetal topu..ama ıskalıyor..ondan sonra bana altın promosyonu sunuyorlar.. kandırırsan..bir daha müşteri aynı kapıya gelir mi??
  • quote:

telaşa gerek yok bu oyunun en büyük özelliği-ÇAKAL KISMI :) tüm tanklara bir zaman bir gün sahip olabiliyorsunuz.. ama oyun onları oynamanız için para istiyor.. yani gösteriyor ama elletmiyor tattırıyor ama yedirtmiyor..eğer oyuncu olarak mor grup galiba o grupta değilseniz ücretini almadan oynaymazsınız..dün akşam bct25 ile 3800 hasar yaptım bu tank için çok olmayabilir ama 4000 zarar yazdı..size yakın olana gidin ulaşın. rüyalık durum yok..ben mesela s.conq aldım çok uzun sürdü churchılgillere dayandım s.conq şimdi bekliyor..dursun..

Alıntıları Göster
    nerdeee... keşke mor grupta olsak... doğru diyorsun, bir yerden sonra da parasız oynanmayacak... kendimi geliştirmeye çalışıyorum aslında ama mor olmak apayrı bir süreç.. bazı ünlü yayıncılara falan bakıyorum adam direk bir tank hattının 6. 7. seviyesinden başlamış oynamaya... araları free xp ile geçmiş... benim zaten en kötü iş çıkardıklarım tier 6 ve aşağısı... 7 ve sonrasında toparlıyorum... başta tankı stock hali ile oynamak eziyet...
    neyse konuyu dallandırmayayım, keyfi olarak lay lay lom oynadığım 3K oyundan sonra (oyun nickim trgenesis)oyuncuların domates demesine sinirlenip kendimi toplamaya çalışıyorum. en basitinden eskiden yenilginin göz göre göre geldiği maçlarda, nasıl olsa yenildik diyip salıyordum, şimdi erkekliğin 10da 9u kaçmaktır diyip kaçabilirsem kaçıyorum, oyunun sonlarına kalmaya çalışıyorum, arada hasarda verirsem (ki veriyorum) en azından wn8 değerim çok düşmüyor.. sarı-yeşil arası bir hatta oturdu şimdilik... ama yinede mor üstadlarımıza saygım sonsuz...
    takım oynamak aslında burada kritik konu galiba... iyi bir 3 lü takım oyunu çevirebiliyor... geçen ohzmanın yayınını seyrettim, saymadım ama belki 10-15 maç üstü üste kazandılar... e zaten hasarda atıyorlar... gelsin wn8 ler...
  • quote:

nerdeee... keşke mor grupta olsak... doğru diyorsun, bir yerden sonra da parasız oynanmayacak... kendimi geliştirmeye çalışıyorum aslında ama mor olmak apayrı bir süreç.. bazı ünlü yayıncılara falan bakıyorum adam direk bir tank hattının 6. 7. seviyesinden başlamış oynamaya... araları free xp ile geçmiş... benim zaten en kötü iş çıkardıklarım tier 6 ve aşağısı... 7 ve sonrasında toparlıyorum... başta tankı stock hali ile oynamak eziyet...
    neyse konuyu dallandırmayayım, keyfi olarak lay lay lom oynadığım 3K oyundan sonra (oyun nickim trgenesis)oyuncuların domates demesine sinirlenip kendimi toplamaya çalışıyorum. en basitinden eskiden yenilginin göz göre göre geldiği maçlarda, nasıl olsa yenildik diyip salıyordum, şimdi erkekliğin 10da 9u kaçmaktır diyip kaçabilirsem kaçıyorum, oyunun sonlarına kalmaya çalışıyorum, arada hasarda verirsem (ki veriyorum) en azından wn8 değerim çok düşmüyor.. sarı-yeşil arası bir hatta oturdu şimdilik... ama yinede mor üstadlarımıza saygım sonsuz...
    takım oynamak aslında burada kritik konu galiba... iyi bir 3 lü takım oyunu çevirebiliyor... geçen ohzmanın yayınını seyrettim, saymadım ama belki 10-15 maç üstü üste kazandılar... e zaten hasarda atıyorlar... gelsin wn8 ler...

Alıntıları Göster
    Mor mu ? Eksik olsun, ego tatmininden başka birşey değil, adam istatistik derdine düşmüş, oyundan zevk alamıyor ki.

8000 wn8 sahibi olsan noolacak başın göğe mi erecek, wot madalya falan mı veriyor özel ?

Hiç öyle olmak istemem şahsen.

Keyfine bakacan, gerisi hikaye.

Kimi win8 derdinde kimi öldürme/ölme istatistiği derdinde.

Bakıyorum rakibe, adam yeşil ve üzeri mesela, oyun başında yanlış yerden basmış ya da bir aksilik olmuş % 10 canı kalmış, saklanıyor bir yere maç sonuna kadar, derdi maçın alınıp alınmaması değil, tek derdi sağ kalmak.

Bu tip adamları bulup indirdiğim zaman özel keyif duyuyorum, aman tek maç sonuna kadar sağ kalsın da istatistiği bozulmasın, canını al gerekirse herifin ama istatistik çizilmesin.

Böyle oyunun tadı mı çıkar ya ?

Her zaman dediğimi gene diyorum siz kendi kendinizi, win8 zart zurt , kazanma oranı diye aldatadurun, bu oyunun tek kazananı var o da viktor, koltuğunda oturup keyif çatarken bankadaki hesabı şiştikçe şişiyor herifin.

Sen kazandığına sevinip istatistik tavan yaptı diye ağzı kulaklarındayken o makamında kıs kıs gülüp enayiye bak diyordur kesin.
  • wn8 aslında güzel doğru ve istatistik değil..progetto ile üs(base) e daldım 10 saniye vardı adamlar galip gelecek..top tier uzakta derdi hasar toplamak(damage collecting) ben onlara damage collectors diyorum..oyun gitti bari yangından mal kaçıralım derdinde.. daldım üsse bam güm derken öldüm üs sıfırladı tekrar saymaya başlayınca birisi yetişti oyunu aldık..sonuç..ben 960 damage sondan 3.şimdi bana bunun ne faydası var?önemli değil..wn8 bencede önemli değil...oyunda param olsun yeter :))..bende yayıncı seyrediyorum..biraz da şans gerekiyor..adam mor grupta..ünlü.. oyun yeni açılmış .tüm oyuncuların bildiği TD hattına (mesela 1 line)biraz bakıp giriyor..oyunda FV4005 var JPE100 var en kötüsü Scrop G..diyorum ki aha şimdi FV bunu tek atışta alacak...bir bakıyorum adam 1 hattının sonuna kadar gidip dipteki gariban scorp g yi hallediyor..ya ben oraya ne zaman çıksam öldüm..bazen tek atışta bazen piranha saldırısı gibi 3 saniyede öldüm..ama adam hayatta..bu kadar şans olur mu?oluyor..defalarca gördüm..
    edit para derken oyun parası..yada gümüş adı ne ise :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 18 Ekim 2018; 15:55:4 >
  • quote:

wn8 aslında güzel doğru ve istatistik değil..progetto ile üs(base) e daldım 10 saniye vardı adamlar galip gelecek..top tier uzakta derdi hasar toplamak(damage collecting) ben onlara damage collectors diyorum..oyun gitti bari yangından mal kaçıralım derdinde.. daldım üsse bam güm derken öldüm üs sıfırladı tekrar saymaya başlayınca birisi yetişti oyunu aldık..sonuç..ben 960 damage sondan 3.şimdi bana bunun ne faydası var?önemli değil..wn8 bencede önemli değil...oyunda param olsun yeter :))..bende yayıncı seyrediyorum..biraz da şans gerekiyor..adam mor grupta..ünlü.. oyun yeni açılmış .tüm oyuncuların bildiği TD hattına (mesela 1 line)biraz bakıp giriyor..oyunda FV4005 var JPE100 var en kötüsü Scrop G..diyorum ki aha şimdi FV bunu tek atışta alacak...bir bakıyorum adam 1 hattının sonuna kadar gidip dipteki gariban scorp g yi hallediyor..ya ben oraya ne zaman çıksam öldüm..bazen tek atışta bazen piranha saldırısı gibi 3 saniyede öldüm..ama adam hayatta..bu kadar şans olur mu?oluyor..defalarca gördüm..
    edit para derken oyun parası..yada gümüş adı ne ise :)
    aslında doğru söylüyorsun, şans çok önemli, de ne hikmetse hep bu mor abilerden yana oluyor şanslar, hasar alsalarda, ölselerde hiç ammo rock ile tek yediklerini falan hatırlamıyorum.
    çokta takılmamak lazım aslında, keyif almaya bakmak lazım, oyunda önüne gelen size lafta söyleyebiliyor, adam KV-2 ile ağır tank plat arkadaşları arasında 56 dmg atabilip ölmeyi başarmış, gelip sana noob diyebiliyor.. halbuki sen bir hatta yardım etmiş, o tarafı hallettikten sonra diğer hattaki takım arkadaşlarına yardıma gitmiş vs vs olabilirsin, ama noob sun ona göre :)) eskiden takılırdım bu tür yazılara şimdi sallamıyorum, nasıl olsa maç sonuçlarında görünüyor kimin ne yaptığı..
    bu arada şu cadılar bayramı muhabbetine haftalık 15.000 free xp ödüllü görev şahane :) oyun konsepti çok sıkıcı (geçen seneki daha iyiydi bana göre) ama kasmaya değer
  • quote:

aslında doğru söylüyorsun, şans çok önemli, de ne hikmetse hep bu mor abilerden yana oluyor şanslar, hasar alsalarda, ölselerde hiç ammo rock ile tek yediklerini falan hatırlamıyorum.
    çokta takılmamak lazım aslında, keyif almaya bakmak lazım, oyunda önüne gelen size lafta söyleyebiliyor, adam KV-2 ile ağır tank plat arkadaşları arasında 56 dmg atabilip ölmeyi başarmış, gelip sana noob diyebiliyor.. halbuki sen bir hatta yardım etmiş, o tarafı hallettikten sonra diğer hattaki takım arkadaşlarına yardıma gitmiş vs vs olabilirsin, ama noob sun ona göre :)) eskiden takılırdım bu tür yazılara şimdi sallamıyorum, nasıl olsa maç sonuçlarında görünüyor kimin ne yaptığı..
    bu arada şu cadılar bayramı muhabbetine haftalık 15.000 free xp ödüllü görev şahane :) oyun konsepti çok sıkıcı (geçen seneki daha iyiydi bana göre) ama kasmaya değer

Alıntıları Göster
    Mor, turkuaz şu bu kısaca belli bir skor üzerindeki oyuncuların oyun tarafından özellikle korunduğuna defalarca kez şahit oldum ve bunu hiç kimseyle tartışmam bile.

Adam ölmüyor ya, Tvp dediğin kağıt tank, tanksavardan mermi sektiriyor ya, hem de belli bir noktasından değil, kıçından başından her yerinden.

Başka bir oyunda adamı yandan yakalamışsın, palet kırıp atış boşa gitmesin diye özellikle palet üzeri gövdeye atıyorsun, palet kırılıyor, bir daha at gene aynı, 3 kere üst üste atıp vuramadığım ya da uygun yerden vurup hasar veremediğim adamlar oldu.

O anda adamın lehine çalışan Wot balı devrede olduğu için atom bombası atsan 1 hp hasar veremezsin adama, çünkü o an herifin etrafında senin göremediğin zırh mekanizması devrede.

Böyle anlarda çıldırıyorum adeta, adama ana avrat düz gidiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 33243325332633273328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.