Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3313. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
67.018
Cevap
120
Favori
2.438.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33113312331333143315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Megadeth_ kullanıcısına yanıt
    Cesitli gorevlerde ilerlemeni sagliyor. Jetonlar oyun icinde kullanilabilen bir opsiyon degil sadece. Gunluk haftalik veya alik gorevlerde "10 jetonun varsa 5 tane tamir cantasi hediye" seklinde oduller var.
  • Arkadaşlar bunun sebebi nedir?
    Neden 0 hasar verenT25/2 ye 126xp vermişken 1256 hasar atan M40/43 e 0 xp vermiş, sebep nedir?

     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]

     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • Zagor_71 Z kullanıcısına yanıt
    Birisi sadece acilan spotlara hasar atabilmisken digeri spot acip veya rakibe palet atip takima katkida bulunmustur.
  • Bence maç bitmeden firar etmiştir. O yüzden 0 exp. almış. Ayrıca arty de kendi spotuna vuracaksa işimiz var başkanım. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten savaş sonu skorlarınıda özellikle ekledim t25/2 bottu 4 atış 0 isabet 0 spot 0 yardım sayesinde hasar ama 128 xp

    m40/43 1256 hasar 200 yardım sayesinde hasar ama 0 xp

    anlamadığım noktada da o zaten.

    ama @sadonanım dediği mantıklı m40/43 oyunun bitmesini beklemeden çıkmışsa o yüzden 0 xp vermiş olabilir. aksi halde gerçekten saçma olur.
  • sadonanım kullanıcısına yanıt
    Artylerin exp hesaplamasi cok farkli, kendi spotuna degilde yardim hasarindan exp kasar onlar. Yani 1000 civari hasari atmis ama sokladigi rakibe kimse vurmamisda denebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velociraptor

    elimde zaten bctap ve ct25t var..pre tank sadece defender gelirse alırım..başka para harcamam..belki 1000 altın olursa...yoksa bu bana yaptıkları son hırsızlıktan sonra parayı haketmiyorlar...dün gece ob430 aldım..üzülerek söylüyorum 9 olmasına rağmen 10. sınıf 48 patton .çok kolay deliniyor..kötü demek için erken ama..amerikan 10. sınıf med olarak beklediğimin altında kaldı..çok deliniyor..birde topunda bir şeyler eksik..tuzu mu az..biberi mi az..tadı yok..oysa 430 alay ediyor insanlarla...
    Batchat'le oynamaya alışamadım, ona gelene kadar bct 12 , 13 75 gibi benzer tanklarla oynamama rağmen.

    Ortalama 1.000 hasarla garaja dönüyorum ki batchat için hasar bile sayılmaz bu.

    Normal tank gibi zırhlı düşünüp adamın karşısına çıkıyorum, kevgire dönüp geri çekiliyorum.

    Rhm'dir , Grille'dir bunlarda da zırh yok ama, bunlarla oynarken çıkarsın gömersin 800 hasarı geri çekilirsin, şarjörlü tankta olay şarjörü boşaltmak olduğundan Grille ile aynı şeyi yapmanın bir anlamı olmuyor.

    Ne yapmak lazım ? Kalleş mi oynamak lazım, geri planda mı takılmak lazım ?

    Nedir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caesar_ -- 16 Nisan 2018; 12:14:37 >
  • Medler ve Lightlar ozellikle zirhsiz olanlar icin tek care kalles oynamaktir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Medler ve Lightlar ozellikle zirhsiz olanlar icin tek care kalles oynamaktir :)
    Öyle yapalım bari başgan.

    Gerçek hayatta arkadan vurmak delikanlılığa sığmaz derler ama bu oyunda fırsat bulduğu takdirde is7'nin bile arkasına dolanmaya çalışıyosa rakip (bakınız klan maçları) demek ki bu oyunun karakteristiği bunun üzerine.
  • Çok tecrübem yok ama en sevdiğim tank BCT grubu..25AP de 6 mermi olduğu için 1 palet 4 hasar 1 palet BCT25 de ise işini bitirinceye kadar vuruyorum..alışmam zor oldu heavy lerden geldim şimdi en sevdiğim IS4 ü oynayamıyorum gitmiyor yürümüyor dayanamıyorum..Pattonu da bu yüzden sevemedim sanırım..BCT ile ilk oyun başlayınca doldururken bekliyorum biraz yerler belli olmaya başlayınca arkadan, doğu-batı kuzey-güney orta yolundan yada aradan sarabileceğim boşluk varsa bakıyorum..tabii buralarda TD ler de yolun başında bekliyor maalesef..Mini Haritayı pişti kağıdı sayar gibi sayıyorum..Mesela Oyunda 5 heavy 3 TD 3 arty var..bakıyorum 4 heavy solda çıkmış 5. heavy ortalıkta yok..sağa bakıyorum bizim medler ilerliyor karşılarına kimse çıkmamış..bir gidiyorum 5.heavy OB705 hulldown yapmış bizim medleri tutuyor..OB705 ateş edince medlerin aralrından hızla geçip arkasına dönüyorum..yermisin yemezmisin..:)yada hasar aldıysam karşı tarafın hasar vemelerini bekleyip karşı tarafın kafaları dağıldığında yine arkadan basıp alabildiğimi alıyorum..bu şekilde yaralı halde 3-4 T10 öldürmüşlüğüm oluyor..tabii 3-4 olsada hasar 5000 olmayabiliyor bazen 3-4 tank 1000 ediyoe :)) ama tier X 3 tane adamı almışsın takım için daha ne yapacaksın..takım lideri çıkınca işte zor oluyor..Top tier olunca senden beklentiler oluyor..maalesef..bazen 700 hasarla çıkılıyor..bazen 5000...3000 in altı zarar ettiriyor...bakıyorum bazen twithch yayıncılarında da 1000 hasar oluyor..aradan arkadan geçip arty leri aldığım zamanda zaten oyunu kısmen çözmüş oluyorsun..BCT suikast tankı..kusura bakmayın uzun oldu..
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Oynamayın oynattırmayın şu oyunu artık bir oyunun yapımcıları bu kadarmı mal olur ya ilginç dogrusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 17 Nisan 2018; 17:44:0 >
  • Arkadaşlar selam,

    Oyunu yeni indirip kurdum ama 1.0 yamasında gözüken grafikler mevcut değil. Eski grafikler var. Sorunu nasıl düzeltebilirim?
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ekran kartin yeterli olmadigi icin standart grafik ayarinda baslattin oyunu. Eger ekran kartina guveniyorsan Ayarlar > Grafik > Detaylar kimindaki Grafik ayarini "Gelismis" olarak degistir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Muhtemelen ekran kartin yeterli olmadigi icin standart grafik ayarinda baslattin oyunu. Eger ekran kartina guveniyorsan Ayarlar > Grafik > Detaylar kimindaki Grafik ayarini "Gelismis" olarak degistir.
    1050ti kullanıyorum, yeter sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zagor_71 Z kullanıcısına yanıt
    o hasara 0 exp olması için oyun içi bilmemne sistemi tarafından ceza verilmiş olması lazım. Yoksa alınan expler bölüşülüyor, kimse 0 exp alamaz.

    ya millet bot diye raporladı, ya kendisi çıktı gitti vs vs normal bi durum yok orda.
  • Birkaç gündür şöyle garip bir durum var:

    BC25T oynarken, şarjördeki 2 mermiyi atıyorum. sonra biraz bekleyip tekrar ateş ettiğimde kalanlar tamamen boşalıyor. Bazen de şarjör tam doluyken ateş ettiğimde tek atış yapmama rağmen tüm şarjör gidiyor.

    Böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu? Mod kullanmıyorum bu arada.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    replay varmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velociraptor

    Çok tecrübem yok ama en sevdiğim tank BCT grubu..25AP de 6 mermi olduğu için 1 palet 4 hasar 1 palet BCT25 de ise işini bitirinceye kadar vuruyorum..alışmam zor oldu heavy lerden geldim şimdi en sevdiğim IS4 ü oynayamıyorum gitmiyor yürümüyor dayanamıyorum..Pattonu da bu yüzden sevemedim sanırım..BCT ile ilk oyun başlayınca doldururken bekliyorum biraz yerler belli olmaya başlayınca arkadan, doğu-batı kuzey-güney orta yolundan yada aradan sarabileceğim boşluk varsa bakıyorum..tabii buralarda TD ler de yolun başında bekliyor maalesef..Mini Haritayı pişti kağıdı sayar gibi sayıyorum..Mesela Oyunda 5 heavy 3 TD 3 arty var..bakıyorum 4 heavy solda çıkmış 5. heavy ortalıkta yok..sağa bakıyorum bizim medler ilerliyor karşılarına kimse çıkmamış..bir gidiyorum 5.heavy OB705 hulldown yapmış bizim medleri tutuyor..OB705 ateş edince medlerin aralrından hızla geçip arkasına dönüyorum..yermisin yemezmisin..:)yada hasar aldıysam karşı tarafın hasar vemelerini bekleyip karşı tarafın kafaları dağıldığında yine arkadan basıp alabildiğimi alıyorum..bu şekilde yaralı halde 3-4 T10 öldürmüşlüğüm oluyor..tabii 3-4 olsada hasar 5000 olmayabiliyor bazen 3-4 tank 1000 ediyoe :)) ama tier X 3 tane adamı almışsın takım için daha ne yapacaksın..takım lideri çıkınca işte zor oluyor..Top tier olunca senden beklentiler oluyor..maalesef..bazen 700 hasarla çıkılıyor..bazen 5000...3000 in altı zarar ettiriyor...bakıyorum bazen twithch yayıncılarında da 1000 hasar oluyor..aradan arkadan geçip arty leri aldığım zamanda zaten oyunu kısmen çözmüş oluyorsun..BCT suikast tankı..kusura bakmayın uzun oldu..
    Sırf palete çalışıyorum, iyi oynadığın zaman çok zevli, ve çok etkili bir araç, ama geri planda takılmakta her zaman yarar var, malum zırh diye birşey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    replay varmi?
    Aklıma gelmedi replay ama alacağım bu akşam oturabilirsem.
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    Oyunu kurarken hd kurdunuzmu ?
  • 
Sayfa: önceki 33113312331333143315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.