Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (1352. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67.030
Cevap
121
Favori
2.444.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13501351135213531354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar wot.eu sitesinden login olup telefon numaranızı kayıt ederseniz 100 gold veriyorlar. güvenlik amaçlı olarak yapılıyor.

not. wotun resmi sitesinden yanihttp://worldoftanks.eu/
    güvenliğiniz için şifreyi başka biryere vermeyiniz..
  • arkadaslar telefon numaranızı şimdi kayıt ettirirseniz 100 altın anında hesaba geçiyor.denendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

quote:

511 Mb lık yama şuanda yükleniyor. wot ayrıca güvenlik için yeni bir sistem getirmiş cep telefonunuzu kayıt ederseniz hem güvenliğiniz artmış olacak hemde kayıt eden üyelerine 100 gold hediye edecek. az uz gibi olabilir ama premium kullanmayan oyuncuların modül sökme işlemi için çok faydası olacak.. not ingiliz tankı kasmayın derim :))

ingiliz başlamayı düşünüyordum yorumunuzu gördükten sonra düşünmeye başladım, şuan 3 ülkenin bende tier 4 tankı var.Hangisinden devam etmemi önerirsiniz,oyunda yeni sayılırım 1 ay olmadı daha?

ingilizler savunmaları ile ünlüdür ondan dolayı kasmayın dedim şuan belki iyi gibi görünebilirler ancak sonraki yamalarda berbat olacaklar adım gibi eminim. ingilizlerin en iyi olduğu alan uzaktan savaştır artyleri çok iyidir tarihte böyledir bu oyunda ne olur bilemem. benim tavsiyem almanya ve rusya üstüne odaklanmanız . eğer sabrınız varsa almanya yoksa rusya çünkü ruslar yakın mesafede iyidir ve hasarı fazladır almanlar ise yakında hasarı az oldugu için zayıftır zırhları kalın ama ağırdılarda buda dezavantaj yakın savaşta ama uzakta kalın zırh ve nokta atış en iyi yanları.. fransızlarda iyi ama zırhları olmadığı için sıkabilir oyunu iyice kavradıktan sonra düşünülebilir. oyundan zevk alacağınız bazı tanklar almanya serisinde stug3 jagdpanther jagdtiger tiger2 panther e75 ruslarda ise t54-t62 object 706 is7 is3.

maus kasmayı düşünmeyin bile şahsen bende düşünmüyorum oynadım mausla ama ben bir kaç map dışında bir ağırlık koyabildiğini görmedim. inanılmaz ağırlığıda cabası. bir is7 is4 kasılabilir..

kv-1s iyi zevk verirmi peki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

511 Mb lık yama şuanda yükleniyor. wot ayrıca güvenlik için yeni bir sistem getirmiş cep telefonunuzu kayıt ederseniz hem güvenliğiniz artmış olacak hemde kayıt eden üyelerine 100 gold hediye edecek. az uz gibi olabilir ama premium kullanmayan oyuncuların modül sökme işlemi için çok faydası olacak.. not ingiliz tankı kasmayın derim :))

ingiliz başlamayı düşünüyordum yorumunuzu gördükten sonra düşünmeye başladım, şuan 3 ülkenin bende tier 4 tankı var.Hangisinden devam etmemi önerirsiniz,oyunda yeni sayılırım 1 ay olmadı daha?

ingilizler savunmaları ile ünlüdür ondan dolayı kasmayın dedim şuan belki iyi gibi görünebilirler ancak sonraki yamalarda berbat olacaklar adım gibi eminim. ingilizlerin en iyi olduğu alan uzaktan savaştır artyleri çok iyidir tarihte böyledir bu oyunda ne olur bilemem. benim tavsiyem almanya ve rusya üstüne odaklanmanız . eğer sabrınız varsa almanya yoksa rusya çünkü ruslar yakın mesafede iyidir ve hasarı fazladır almanlar ise yakında hasarı az oldugu için zayıftır zırhları kalın ama ağırdılarda buda dezavantaj yakın savaşta ama uzakta kalın zırh ve nokta atış en iyi yanları.. fransızlarda iyi ama zırhları olmadığı için sıkabilir oyunu iyice kavradıktan sonra düşünülebilir. oyundan zevk alacağınız bazı tanklar almanya serisinde stug3 jagdpanther jagdtiger tiger2 panther e75 ruslarda ise t54-t62 object 706 is7 is3.

maus kasmayı düşünmeyin bile şahsen bende düşünmüyorum oynadım mausla ama ben bir kaç map dışında bir ağırlık koyabildiğini görmedim. inanılmaz ağırlığıda cabası. bir is7 is4 kasılabilir..

kv-1s iyi zevk verirmi peki

verir hızlıdır ama son top biraz isabetsiz ve geç dolar onun dışında 400 400 vurursun cogu tanka yandan fazlasını da vurabiliyor..
  • Son topu açarsan aşırı zevkli. Ben son topu açtım şimdi başından kalkmıyorum oyunun. Ama son topu açmadan önce sıkıla sıkıla zorla oynuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEpixSnipez

Beyler otomatikmen yeni ingiliz tankı mark 1 i vermiş benimde tüm slotlar boştu dolu olsa yeni slot verirmiydi ki

Bi kere oyuna T-150 gelmişti ve bana yeni slot yeri vermişti, mevcut 6 slotum var :) Umarım yine öyle olur çünkü yine hepsi dolu şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king22

Son topu açarsan aşırı zevkli. Ben son topu açtım şimdi başından kalkmıyorum oyunun. Ama son topu açmadan önce sıkıla sıkıla zorla oynuyordum.

kv-1s mi?
  • Evet .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyderrath -- 31 Ekim 2012; 15:27:00 >
  • ya bu sms codu bir türlü gelmedi acaba tel kodlmasınımı yanlıs yapiyorum yapan birisi örnek verebilirmi goruma 1tane.
  • Sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 31 Ekim 2012; 18:01:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu cadılar bayrami etknlikleri flan varmi ? yararlanabiliceğmiz ?
  • Beyler Bir birimizi motive etmek için şöyle bir yarış koyalım.

İlk tier 10 medium veya heavy ingiliz tankını kim alcak.

Ben ikisinede akaşm mesai biter bitmez başlıyacam.

İlk ben kasacam Hodri Meydan :)

Altınla Free exp cevirip açmak sayılmıyor.
    Parasını pre tankla kasmak serbest ama .
  • beyler bu cadılar bayrami etknlikleri flan varmi ? yararlanabiliceğmiz ?
  • Team-kill ne oluyor hocam ve neden yasak?

• Beyler rica etsem biri red_mods klasörünü pmden bana yollayabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamerad

Team-kill ne oluyor hocam ve neden yasak?

soru mu bu?
  • quote:

quote:

soru mu bu?

evet soru bilmiyor olamazmıyım yani?

• İngiliz tanklarına şöyle bir göz gezdirdim,tier 4 medium Matilda ve sonrasında gelen tier 5 heavy Churchill I silah ve zırh bakımından emsallerine göre iyi gözüküyor,silahlarında delme,atış sürati ve dağılım güzel,sadece tankların hızları düşük 24 km....Özellikle Churchill I iyi para kazandırır kanaatimdeyim ne dersiniz arkadaşlar?
  • quote:

quote:

quote:

soru mu bu?

takım arkadaşını öldürmek demek sence yasak olmaması anormal olmaz mıydı ? o yüzden yasak..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

soru mu bu?

takım arkadaşını öldürmek demek sence yasak olmaması anormal olmaz mıydı ? o yüzden yasak..

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeinDe -- 31 Ekim 2012; 18:14:06 >
  • 
Sayfa: önceki 13501351135213531354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.