Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (1354. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67.030
Cevap
121
Favori
2.444.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13521353135413551356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CASTIEL

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ben kv5 almıştım hesabım kapatılmıştı şimdi size bir sorum hesabı açtırmayı düşünüyorum lakin içinde iyi tanklarım var kv5 te vardı. Zaten kv5 yüzünden gitti de neyse, hesabı açtırdıgımda içindeki tanklarım gidecekmi özellikle kv5?. Açtıran arkadaşlarım cevaplarsanız çok sevinirim. iyi akşamalar

yok mu cevap verecek ? yardımlarınızı bekliyorum..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRd_67

premium tank almayı düşünüyorum löwe ve jagtiger 8.8 arasında kaldım jag biraz daha ağır basıyor su anlık kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.

jg 8.8 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

quote:

premium tank almayı düşünüyorum löwe ve jagtiger 8.8 arasında kaldım jag biraz daha ağır basıyor su anlık kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.

jg 8.8 derim

indirim olacak yanılmıyorsam cuma gün demi ?
  • quote:

Löwe güzeldir, geçen sene en fazla oynadığım tanktı diyebilirim ama bence şu anda T34 premium için bence onun yerine çok daha iyi bir alternatif oluşturuyor. Jagd88 ise bence hızlı 88'liğiyle oynaması oldukça zevkli ama ona para vereceğine Ferdinand alıp benzer hızda ateş edebilen 88'likle de oynanabilir, daha hızlı ve zırhı da iyi olduğundan çok eğlenceli bir araç haline dönüşüyor.
  • ingiliz med mi heavymi gitsem karar veremedim
  • ingilizlerin hasari az gordugum kadariyla ama seri atiş yapiyor. tier 8 kadar 200 ustu vuran top u yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbullugenc -- 31 Ekim 2012; 23:45:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

ingiliz med mi heavymi gitsem karar veremedim

test serverında inan nedense surekli heavy ye elim gitti oynamak için.med den daha çok bana zevk verdi..bu tabi benim şahsi fikrim
  • quote:

quote:

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ben kv5 almıştım hesabım kapatılmıştı şimdi size bir sorum hesabı açtırmayı düşünüyorum lakin içinde iyi tanklarım var kv5 te vardı. Zaten kv5 yüzünden gitti de neyse, hesabı açtırdıgımda içindeki tanklarım gidecekmi özellikle kv5?. Açtıran arkadaşlarım cevaplarsanız çok sevinirim. iyi akşamalar

gitmeyecek. zaten senden onun goldunu isyiyorlar acmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiliz medlerde 50 - 50 dmg veren med var ama bu med her atışta 4x 50 dmg veriyor yani 200 dmg eder... Fransızlar gibi sarzlı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Bir süredir oyuna bakmıyordum bugun baktım ıngılız tanklarına bakıyım diye girdim SLTNS a nolmuş oyle 5 kişi kalmış

BABA clanına bak aradıkların orda olabilir :)
  • merhaba arkadaslar word of tanks oyunu aciyorm sifre yi yaziyorum server eror (no loginapp) yaziyo çözüm ariyorm
  • arkadaslar bi yardimci olsanizzzzzzzzzzzzzzzzz
  • merhaba kardes bn oyunu aciyorm sifreyi yaziyorum server eror no loginapp yaziyo ne yapmam lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut48

merhaba kardes bn oyunu aciyorm sifreyi yaziyorum server eror no loginapp yaziyo ne yapmam lazm

Modemini lütfen resetle o zaman düzelcek..
  • resetledim sorun yine ayni server eror no loginapp
    yaziyo
  • sifreyi rastgele yassamda yine ayni hatayi weriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

quote:

quote:

gitmeyecek. zaten senden onun goldunu isyiyorlar acmak icin

Hocam peki açtırmak istiyorum 7500 gold istediler tahmini 70 tl ye yakın zaten çok emegim var.Sıfırdan kasmak isterdim ama o kadar yol almışım en iyisi açtırayım.Benim kredi kartım yok.Açtırmak için ne yapmalıyım ve nasıl açılacaki, hocam bu arada epin (altın) almak için güvenilir site var mı?

Bu arada çok teşekkür ederim sağol.
  • Arkadaşlar KV-1 hangi topu tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

Arkadaşlar KV-1 hangi topu tavsiye edersiniz?

85 mm f-30 iyidir isabet oranı diğerlerine göre yüksektir ve hızlı yüklenip iyi hasar verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEpixSnipez

quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

Arkadaşlar KV-1 hangi topu tavsiye edersiniz?

85 mm f-30 iyidir isabet oranı diğerlerine göre yüksektir ve hızlı yüklenip iyi hasar verir

teşekkür ederim onu kasayım o zaman peki,ingiliz tanklarını öneriyormusunuz? Crusader nasıldır
  • 
Sayfa: önceki 13521353135413551356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.