Şimdi Ara

World of Tanks - Soru & Cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naykimayki

    T62A mı Maus mu

    Ürün Uzmanımız Kayi4k'e göre Bat-chat. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trgenesis

    Merhaba, benimde sorum olacak.

    1) her gelen update ten sonra tankların oyun içi gelir kazanma oranları düşüyor. Bunu yeni oyuncular anlamıyor belki ama tecrübeli ve sürekli oynayan herkes farkında. Her update ile çaktırmadan kırpıyorsunuz, azar azar, yavaş yavaş.

    Bakın, tabiki amme hizmeti vermiyorsunuz, para harcıyorsunuz, oyun yapıyorsunuz, bir sürü çalışanınız var ve para kazanmalısınız. Bu çok doğal. Ancak bunu oyun içi gelirleri kısarak, "dolaylı görünümlü ama direk" zorunlu tutma yöntemi ile yapıyor olmanız hiç adil değil.

    2) 6.his skill ini kullanmayan yada açmayan azdır. herkes bu skille ulaşabildiği için adaletsizlik yok gibi duruyor. Yalnız gerçekçi olması için uğraştığınız, tarihi bilgilere dayandırdığınız oyun için bu skill saçma değil mi? yani benim mürettebatım, düşman tankın yerini tespit edemeyecek ama ne hikmetse kendisinin tespit edildiğini bilecek! nasıl? vahiy mi iniyor komutana? modern tanklarla oynuyoruzda, üzerine hedef kitlendiğinde haber veren teknolojik sistemler mi var bu tanklarda? Bence bu skill tamamen kaldırılmalı

    3) serverlardaki aktif/online oyuncu sayılarınızı her geçen gün düştüğünün farkındasınızdır. 100.000 online kişinin bulunduğu bir anda, aynı tankla birçok el oyun oynadım. Top tier çıkmayabilir ama el insaf, hiç mi bu tank (tank, kendi içinde full upgrade edilmiş olsun) en üst tierler arasında çıkmaz? sürekli ama sürekli, hangi tier tankla oynuyorsam, 1 yada 2 üst tierlerle savaşıyorum. Hiç mi denk gelmiyor? hiç mi kendim ile eşit yada altındakiler ile maç yapamam? ben oynarken hiç mi kendi seviyemden düşük adam oyunda olmuyor yani? bu imkansız. pre hesaplara torpil geçiliyorsa, resmi sayfanıza yazın, pre hesap alanlar SMM oynarlar diye, bizde bilelim, sinir olmayalım.

    4) tankların teknik özellikleri ile oynanmasına alıştık artık. yanlız ülkelerin tank ağaçlarını değiştirmekte hiç adil değil. Mesela bir sonraki güncellemede, Amerikan hafif tank ağacının değişeceği ve şarjörlü-şarjörsüz diye 2 ye ayrılacağı söyleniyor. Bu haber doğru ise benim şarjörlü oynamak için başladığım seri şarjörsüze dönecek. Eee ben bu amaçla başlamıştım. Şarjörsüz istemiyorum diyelim ne olacak o kadar emek?

    Aslında biz yazıcaz, siz ileticek, tabiki fikirleriniz değerli falan diceksiniz ama sonuç alamayacağız. olsun. benimde aklıma bunlar geldi.

    Merhaba,

    1)http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/634343-kredilere-gizli-nerf/

    2) Oyunun gerçekçilik, tarihi bilgilere dayalılık gibi bir iddiası bulunmamaktadır. Evet bu konulara mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyoruz ancak bunun bir oyun olduğunun ve temel amacının insanları eğlendirmek olduğunun bilincindeyiz. 6. his oyun için oldukça önemli ve popüler bir skill, bu sebeple yakın bir gelecekte bu konu hakkında bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz.

    3) 9.18 güncellemesi ile değişen MM ile beraber yeni sistem olan 3-5-7 sistemi oyuna geldi. Bu sayıları baz alırsak 15 tankın bulunduğu bir takımda sadece 3 kişi top tier olarak maça çıkmaktadır. Diğer 12 kişi daha düşük tierlerle oynamaktadır. Bunu sunucu geneline vurduğunuzda matematiksel olarak top tier oynayacağınız maç sayısının oynamayacağınız maç sayısından az olmasını beklemeniz gerektiğini görürsünüz. MM tankları maçlara atarken premiumlu veya premiumsuz diye bir fark göz etmemektedir. Herkes için top tier çıkma şansı aynıdır.

    4) Tank ağaçlarının oynanışının sizleri elde edeceğiniz son tanka hazırlamasına ve tutarlı olması gerektiğine inanıyoruz, bu sebeple bu tarz değişiklikler söz konusu olabilmektedir.

    - vuque




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deta53

    oyununuz bu haldeyken ne sorulmasını bekliyosunuz





    https://worldoftanks.eu/tr/news/general-news/sixth-ban-wave/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    1. SMM'li 175 delen tanklar konusunda nasıl bir çözüm sunacaksınız?
    2. Özellikle Merkez Avrupa'ya uzak olan, Doğu Avrupa oyuncuları düşünerek ,buralara yakın (Bulgaristan, Romanya, Türkiye vb. ) yerlerde 3. bir sunucu açmayı ya da sunuculardan bir tanesini taşımayı düşünür müsünüz?
    3. Artylerin oyundan tamamen kaldırılıp, oyunculara harcadıkları deneyim ve kredi miktarını iade etmeyi düşünür müsünüz?
    4. Fiyatların, Türkiye gibi dövizin yüksek olduğu ülkeler için aynen Rusya'da olduğu gibi dengelenmesini düşünüyor musunuz?
    5. Oyun için ödüller 1-2 sene önce çok daha çeşitli ve de tatmin ediciydi. Acaba son zamanlarda neden bu kadar kötü oyun içi etkinlikleri düzenleniyor? (Özellikle NA sunucusuna kıyasla)

    Teşekkürler

    WOT Nick : Sharp1903

    Merhaba,

    1. Bu konu üzerinde çalışıyoruz, bize biraz daha zaman tanımanızı istemek durumundayız.

    2. Bu geri bildiriminizin farkındayız ve ilgili yerlere iletmekteyiz. Belki ilerleyen zamanlarda böyle bir şey görmemiz mümkün olabilir ama kısa süreli planlar içerisinde ne yazık ki yer almamaktadır.

    3. Hayır, böyle bir şey düşünülmüyor. Artillery'ler oyun mekaniklerine pek çok açıdan etki etmektedirler ve oyundan tamamen çıkarılmaları pek çok denge sorununu beraberinde getirecektir.

    4. Fiyatlarla ilgili daha önceki cevabımıza bakabilirsiniz.

    5. Öncesine göre daha az ödül verilmesi konusunda, bunun farkındayız ancak önceden çok fazla ödül verdiğimizi fark ettiğimiz için böyle bir değişikliğe gidildiğini söyleyebiliriz. NA sunucusu veya herhangi bir başka sunucu hakkında ise, her sunucunun farklı ihtiyaçları olduğu ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda yönlendirildiğini söyleyebiliriz.

    - vuque




  • quote:

    Orijinalden alıntı: crysef

    Wotta bence en önemli sorun tanklar arasındaki dengesizlik gereksiz bufflarla OP yapılan tanklar ve yükseltilmesi yada geliştirilmesi gereken tanklar.

    Örnek vermek gerekirse ıs7 gelen buffda canın 2150den 2400 olması tankı çok OP yaptı zaten tank taret zırhı kuvvetli yan zırhı ve ön zırhı kuvvetli bir tank hemde bu tank hareketli hızlı bir tank tüm bunlar varken birde canın artması tankı OP yapıyor eğer canını 2150 yapamasanız bile en azından wz1115a gibi 2200canlı yapmanız gerekli.

    Obj140 taret zırhına gelen buffdan sonra T62a almanın bir önemi kalmadı halbuki aralarındaki en önemli fark t62anın taret zırhının daha iyi olmasıydı.


    Test serverda oynarken FV4005'e oynamıştım ve tankın fazla OP oldunu söylemem gerekli
    Bu yapılan bufflarla tankın karakteristik özelliklerini değiştirmiş tank pusu odaklıyken hızı artmasıyla vur kaç odaklı bir tank olmuş tankın taret dönüş açısı artması namlu eğilme açısı artmasında sıkıntı yok ama motorun 650bg yerine 950yapılıp hızında 35yerine 50olması tankı jge100 topu olan grille15den farksız kılıyor.


    Fv183de hattı düzeltmişken fv4005 hattı bozuldu bu durumda yeni gelecek olan tankla ilgili endişelerimizi mevcut oda fv4005 gibi dengesiz olursa bu büyük sorun olur. ( Özellikle yeni gelen fv tankı 183mm olursa hatta büyük sorun çıkar bu fv183 hattı zırhlı yavaş isabetli dpm odaklıdır fv183 yerine gelen X tier için 140mm bir top bu hat için daha iyi olur.)


    Geçenlerde fark ettim 6lvl arl44de 90mm dca45 die bi top var ve aynı zamanda bu top 7lvl amx m4.45inde son topu Allah aşkına 7lvl agırın son topu 6lvl ağırtankda ne işi var.

    6lvl avcının son topu 90mm ac dca45die geçio burda avcı topunu agırtanka takmasınlar die ismen ayırmışlardır. Yoksa Hasar deliş seviyeleri aynıdır.

    Yani 6lvl avcının son topunu 6lvl ağıra takmışda diyebiliriz.

    Zaten topun seviyesi 7 olması gerekirken seviye 8 yazıo 90mm dca45 ARL44'e fazla en kısa zamanda bu tankdan 90mm dca45 alınmalı.




    Defender yada diğer ismiyle obj252u bu tank OP bir tank bu tankda her ne kadar isabetsiz bir top uzun nişan alma uzun yükleme olsada iyi bir zırh alfa DMG ve normal bir delme ve normal Bİr Hitpoint var burda dikkat edilmesi gereken bence tankın eksiklerinin telafi edilebilir olması.

    uzun sürede nişan alıo nişan alma tak
    uzun sürede yüklüyor hızlı yükleyici tak
    isabet oranı mürettebat 110 olduğu için aimde düşüyor ve arkadaşlıkda verince dahada düşüyor.

    Bu tankda olması gereken değiştirilemeyen şeylerin azaltılması Hitpoint delicilik DMG armor hız gibi



    VK 100.01 P

    Zırhlı ve hantal bir tank buraya kadar normal ama tankın 440 çakması ve 220delmesi bu kadar zırhla birleşince problem oluşturuyor.
    ya bu tankda top delmesi hasar azaltılır yada tankın armoru azaltılır.

    Armorda azaltıcak yerlerde

    Tankın ön taret 230mm değil 215mm yada220mm olmalı
    Tankın ön zırhı 200mm değil 180-185mm olmalı
    Tankda kupola kısmı önde 220mm yanlarda 190 arkada 175mm ama kupola ön kısmı 190-200mm olmalı



    St1deki 175delen 390çakan top olması açıkçası çok saçma bu tankda 107zis 24topu olmalı başka şekilde 7lvl IS'in 122'lik topunu alıp 9lvlde oynamak çok zor ve yeni topu açınca ya kadar oyuncuya ızdırabçektirmekten başka bşy değil.



    VK 45.02A bu tankda neden 200mm delici top varda tiger 2de 225delicilikli top var bu tankda gerçekten delicilikden yana bir problem oluşturuyor.
    (aynı zamanda tankda son topu taktınız zaman topun tipi doğru değil 10.5 kW.kl/52de bu hatta alevilatör (bilindik ismi namlu ağzı yada diğer ismiyle muzzle breaker) yoktur
    VK 45.02.p'de aynı topu taktınızda alevilatörünün olmadınıda görürsünüz. Halbuki aynı hattaki tanklarda aynı top tipi olması gerekir.)

    Bu durum ( tiger2 ve e75 içinde geçerli onlardada 10.5 kW.kl/52 toplarda aleviletör var ama aslında onlardada olmamalı.)



    Grille 15 wt auf e100 kaldırılırken bu hatta daha uyumlu bir tank geliceği söylenmişti ama Pekde öle olmadı
    Bu hat 8-9lvl için normal hızda isabetli taretli zırhsız camosu iyi tanklar ve 2farklı calibrede top türü olurdu ama gelen tank hızlıydı camosu iyi değil ve tam olarak taretlide değildi aynı zamanda tek topu vardı.

    Bu tankda olması gereken ya hız azaltılır camo artar taretli olur İsabeti azaltılır.
    Yada özellikleri aynı durur tanka farklı calibrede 2.cil bir top eklenir bu top daha isabetsiz mermisi daha yavaş nişan alması süresi daha yüksek delmesi daha düşük ama DMG olarak daha yüksek bir top olmalı.
    bu durumda istiyen isabetli istiyen DMG odaklı oyununu oynar.

    Aynı rhm 12.8 ile 15cm top gibi yada wt pz ıvdeki gibi 12.8 15cm gibi grilledede calibre ayrımı olur.

    Rhm 15cm pre mermisi delmesi 334 iken grille 15dede 334 olması sıkıntı en azından 355fln olmalı .
    Sonuçta bunlar aynı mermi değil.


    2.ci olarakda foch155 fv183 fv215b sahiplerinin tankları premium olucak ve diğer tanklarda hesaplarına gelicek ama wt auf e100 sahiplerine sadece grille15 geldi.


    Diğer taraftan Consol sürümde wt auf pz ıv'den sonra hat 2,ye ayrılıyor wt auf e100 ve grille 15 die ama PC sürümde bu hat yok neden yok? Ve ilerde gelme ihtimali varmı?


    Gene wt auf e100(P) adı altındaki tankın Çin'deki serverlarda premium tank olarak kullanılabildiği hakkında bilgiler mevcut bunun hakkında ne derseniz.?

    Oyun içerisinde dengelemeler titiz incelemeler sonucunda yapılıyor ve pek çok faktör göz önünde bulunduruluyor.

    Console sürümü ile PC sürümü farklı mekaniklere sahip olup, farklı platformlarda, farklı şekillerde oynanmaktadır. Bu sebeple birebir aynı olmasını beklemek doğru değildir. WT auf E100'ün PC versiyonuna geri gelmesi düşünülmemektedir. Çin sunucusunda premium tank olarak satılması konusunda, bilgi doğrudur ancak Avrupa sunucusuna gelmesi planlanmamaktadır.

    - vuque




  • Evet arkadaşlar, sorularınızı beklemekteyiz. :)
  • Bir de FV4202'nin buff'ını Op olduğu için geri aldığınızı biliyoruz, ama aynı oynayış tarzına sahip ve tareti ondan daha iyi olan Primo Victoria tankı Op olmuyor, bu nasıl oluyor? FV4202 bu durumda üvey evlat oluyor. Bu kararınızı gözden geçirecek misiniz? Teşekkürler.

    Ayrıca Grand Battles ayrı bir mod olarak, yani istediğimiz zaman dahil olabileceğimiz bir mod olarak gelme şansına sahip olacak mı? Kişisel görevlerin yapılmasını hızlandıracaktır. Diğer türlü her zaman düşmek mümkün olamayabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 7 Ekim 2017; 18:36:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Bir de FV4202'nin buff'ını Op olduğu için geri aldığınızı biliyoruz, ama aynı oynayış tarzına sahip ve tareti ondan daha iyi olan Primo Victoria tankı Op olmuyor, bu nasıl oluyor? FV4202 bu durumda üvey evlat oluyor. Bu kararınızı gözden geçirecek misiniz? Teşekkürler.

    Ayrıca Grand Battles ayrı bir mod olarak, yani istediğimiz zaman dahil olabileceğimiz bir mod olarak gelme şansına sahip olacak mı? Kişisel görevlerin yapılmasını hızlandıracaktır. Diğer türlü her zaman düşmek mümkün olamayabiliyor.

    Fv4202'yi daha iyi hale getirmek istedik ama bu çok fazlaydı, daha iyi hale getirebilmek için daha farklı yollar bulmamız gerekiyor. Son değişiklikleri yaptıktan sonra Primo Vicoria ile karşılaştırmak daha doğru olacaktır, henüz değişiklik yapılmamış halini değil. :)

    - vuque




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Bir de FV4202'nin buff'ını Op olduğu için geri aldığınızı biliyoruz, ama aynı oynayış tarzına sahip ve tareti ondan daha iyi olan Primo Victoria tankı Op olmuyor, bu nasıl oluyor? FV4202 bu durumda üvey evlat oluyor. Bu kararınızı gözden geçirecek misiniz? Teşekkürler.

    Ayrıca Grand Battles ayrı bir mod olarak, yani istediğimiz zaman dahil olabileceğimiz bir mod olarak gelme şansına sahip olacak mı? Kişisel görevlerin yapılmasını hızlandıracaktır. Diğer türlü her zaman düşmek mümkün olamayabiliyor.

    Grand Battles'ın ayrı bir mod olarak gelmesi düşünülmemektedir. Ancak bu modda oynama şansı 9.20.1 güncellemesi ile tekrardan arttırılacaktır.

    - vuque
  • HD haritaların gelişiyle beraber, pc oyun içinde gece maçları (spot ışıklarıyla desteklenerek), çölde kum fırtınası, yağmur, kar vb. doğa olaylarını görebilecek miyiz?

    Mesela bu tip hava koşullarında görüşün bir nebze azalması, ya da uzaklara bir atışı isabet ettirmenin daha zor olması gibi özelliklerin gelme ihtimali var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    HD haritaların gelişiyle beraber, pc oyun içinde gece maçları (spot ışıklarıyla desteklenerek), çölde kum fırtınası, yağmur, kar vb. doğa olaylarını görebilecek miyiz?

    Mesela bu tip hava koşullarında görüşün bir nebze azalması, ya da uzaklara bir atışı isabet ettirmenin daha zor olması gibi özelliklerin gelme ihtimali var mıdır?

    Şu an için HD haritaları getirmeye odaklanmış bulunmaktayız. İlerleyen zamanlarda bahsettiğiniz tarzda değişikliklerin gelip, gelmeyeceği ile ilgili çalışmalar yapılabilir ancak bu tarz değişikliklerin oynanışa etki edecek şeyler getirmesi gerekmektedir, sadece grafik değişiklik olarak gelmeleri beklenmemeli. Bu sebeple bu tarz özellikler üzerinde oldukça fazla düşünmemiz gerekmektedir ve eğer oyuna eklenmesine karar verilirse oldukça uzun zaman alması ön görülebilir.

    - vuque




  • Özerk merhaba ,

    Blitzde ki statünüz neden değişti ? şu an talyada sende europe community olarak gözüküyor ve bayağıdır mesajınız yok. Yeni katılan asklepios ve vmx de uğramıyor.
  • Son zamanlarda gelişen süreç içerisinde, eskisine kıyasla;

    -Bir çok tanka gelen bufflar sebebi ile premium mermi kullanımın artması,
    -Oyun içi etkinliklerinin kalitesizleştirilip ödüllerin azaltılması,
    -Turnuva ödüllerinin azaltılması,

    gibi bir çok etken, oyuncuların para harcamadan diğerleriyle aynı hızda gelişim sağlamasının önüne geçmekte. Bu gelişimi eşitleyen premium ürünlere(hesap,tank) para harcamadan erişim çok zorlaştırılmakta.


    Oyunun öncesine kıyasla, oyuncuları daha fazla para harcatmaya yönelik bu durumuları nasıl değerlendiriyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dewilswale

    Son zamanlarda gelişen süreç içerisinde, eskisine kıyasla;

    -Bir çok tanka gelen bufflar sebebi ile premium mermi kullanımın artması,
    -Oyun içi etkinliklerinin kalitesizleştirilip ödüllerin azaltılması,
    -Turnuva ödüllerinin azaltılması,

    gibi bir çok etken, oyuncuların para harcamadan diğerleriyle aynı hızda gelişim sağlamasının önüne geçmekte. Bu gelişimi eşitleyen premium ürünlere(hesap,tank) para harcamadan erişim çok zorlaştırılmakta.


    Oyunun öncesine kıyasla, oyuncuları daha fazla para harcatmaya yönelik bu durumuları nasıl değerlendiriyorsunuz?

    Merhaba,

    - Premium mermi kullanımı bu değişiklikler sonrasında kayda değer şekilde bir artış göstermedi.
    - Ödüllerin azalması konusunda Ürün Uzmanımız Kayi4k, oyunu sevdiği için oynadığını ve görevler için oynamadığını; görevlerin bir yan motivasyon olduğunu unutmamak gerektiğini düşündüğünü belirtmekte bende kendisine katılmaktayım.

    - vuque




  • Oyunun mm'den daha büyük sıkıntısı aynı seviye tanklar arasındaki uçurumlar.;
    Benim ilk aldığım sekiz seviye ağır tank kv 4 idi bir zaman sonra sattım kurtuldum diyebilirim. Yanıyor söndürüyorsun sonra tekrar yanıyor. Kule zaten zayıf nokta. Oyunda da kuleyi saklayıp oynama şansın olmuyor pek. Zırhlı olduğu için yavaş olması gereken kv 4'ün taret zırhı alt seviye'deki o-ni ile denk neredeyse.
    Bu tankın kazanma istatistiği de %46. Yani ölmüş kaldıranı yok. Her patch geleceği zaman bakıyorum adı hiç geçmiyor.
    Ama taretinin önden delinmesi neredeyse imkansız olan löwe buff alabiliyor. Löwe'nin kazanma yüzdesi bu kadar rezil miydi ?
    Yine is 3'ün mızrak burnu dik karşıya bakması gerekiyormuş, yan durursa deliniyormuş. Millet ön gövdeyi gördü mü direkt delip geçiyor. Taretinin üzerini de herkes öğrendi. Alman tankı olanlar direkt yukarıdaki ince plakayı vuruyor artık. Mızrak ucu gereği sidescrapping de doğru düzgün yapamayan bu tank nasıl oynanmalı soruyorum size. Defender'in mesela üst plaka'yı on tierler bile delemiyor. Açıyı azaltmış, çoğaltmış bir anlamı yok.

    Hafif tanklara gelince oyunu oynanmaz hale getirmeleri ayrı konu. Bu tanklar arasında uçurum var. Takımında çin hafifi olan takım yüzde 70 ihtimalle oyunu kazanıyor. Bu tankla oynayan oyuncuların win rate'leri yerde bile olsa ellerindeki tank op olduğu için çoğu high kalibre oluyor. Fransız hafifi olanlar ise spot yapıp öleyim mantığında.
    Çünkü adam elindeki tankın çöp olduğunun farkında. Moralsiz oynuyor.


    İngiliz tanklarını bufflamak da saçma değil mi ?. Bunların tercih edilmemesi tankların kötü olmamasından değil sadece oyuncu tercihinden dolayı.


    -zor bir şey olabilir bu belki - top tier tankların stok olup olmadığını mm değerlendirebilir mi ?
    Çünkü stok tank ile top tiere çıkanlar isteksiz oyun oynuyor, ölüp gidiyor hep.

    Son olarak saldırı kipinde sürenin biraz daha uzatılması düşünülemez mi ? Bazen örneğin karelia haritasında takımların yarısından fazlası tank avcısı oluyor. Bu durumda da herkes saldırmak yerine arkalarda veya tepede yatmayı tercih ediyor. Ortaya komik bir durum çıkıyor bu kez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: __Nikolaus__

    Özerk merhaba ,

    Blitzde ki statünüz neden değişti ? şu an talyada sende europe community olarak gözüküyor ve bayağıdır mesajınız yok. Yeni katılan asklepios ve vmx de uğramıyor.



    Merhaba Güneş,

    http://forum.wotblitz.eu/index.php?/topic/44147-blitze-gelen-degisiklikler/
  • 1- PC Oyununuzu neden Steam'a eklemiyorsunuz? Daha fazla kişiye ulaşmak, premium dükkanı ülkelere özel kılmak, Steam topluluk pazarında eyşalar alıp-satmak vb. özelliklerin oyuna çok daha heyecan ve farklılık getireceğini düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

    2- RNG'nin oyunu bu denli etkilediğini, yetenek kullanımını azalttığını, profesyonel oyuncuların WOT'tan uzaklaştığını görüyorken neden hala düzenleme yapılmıyor?

    3- Başlangıç seviyelerindeki tankları daha eğlenceli ve oyunu öğretici kılmak için bir çabanız var mı? Oyuna başlayıp 5 seviyeye gelmeden bırakan çok oyuncu var.

    4- Neredeyse tüm tanklara yapılan zırh bufflarından sonra, kredi getirilerine iyileştirme gelecek mi? Gelmez ise kredi kazanımlarını nerflemiş olacaksınız çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SENTENCED_

    Oyunun mm'den daha büyük sıkıntısı aynı seviye tanklar arasındaki uçurumlar.;
    Benim ilk aldığım sekiz seviye ağır tank kv 4 idi bir zaman sonra sattım kurtuldum diyebilirim. Yanıyor söndürüyorsun sonra tekrar yanıyor. Kule zaten zayıf nokta. Oyunda da kuleyi saklayıp oynama şansın olmuyor pek. Zırhlı olduğu için yavaş olması gereken kv 4'ün taret zırhı alt seviye'deki o-ni ile denk neredeyse.
    Bu tankın kazanma istatistiği de %46. Yani ölmüş kaldıranı yok. Her patch geleceği zaman bakıyorum adı hiç geçmiyor.
    Ama taretinin önden delinmesi neredeyse imkansız olan löwe buff alabiliyor. Löwe'nin kazanma yüzdesi bu kadar rezil miydi ?
    Yine is 3'ün mızrak burnu dik karşıya bakması gerekiyormuş, yan durursa deliniyormuş. Millet ön gövdeyi gördü mü direkt delip geçiyor. Taretinin üzerini de herkes öğrendi. Alman tankı olanlar direkt yukarıdaki ince plakayı vuruyor artık. Mızrak ucu gereği sidescrapping de doğru düzgün yapamayan bu tank nasıl oynanmalı soruyorum size. Defender'in mesela üst plaka'yı on tierler bile delemiyor. Açıyı azaltmış, çoğaltmış bir anlamı yok.

    Hafif tanklara gelince oyunu oynanmaz hale getirmeleri ayrı konu. Bu tanklar arasında uçurum var. Takımında çin hafifi olan takım yüzde 70 ihtimalle oyunu kazanıyor. Bu tankla oynayan oyuncuların win rate'leri yerde bile olsa ellerindeki tank op olduğu için çoğu high kalibre oluyor. Fransız hafifi olanlar ise spot yapıp öleyim mantığında.
    Çünkü adam elindeki tankın çöp olduğunun farkında. Moralsiz oynuyor.


    İngiliz tanklarını bufflamak da saçma değil mi ?. Bunların tercih edilmemesi tankların kötü olmamasından değil sadece oyuncu tercihinden dolayı.


    -zor bir şey olabilir bu belki - top tier tankların stok olup olmadığını mm değerlendirebilir mi ?
    Çünkü stok tank ile top tiere çıkanlar isteksiz oyun oynuyor, ölüp gidiyor hep.

    Son olarak saldırı kipinde sürenin biraz daha uzatılması düşünülemez mi ? Bazen örneğin karelia haritasında takımların yarısından fazlası tank avcısı oluyor. Bu durumda da herkes saldırmak yerine arkalarda veya tepede yatmayı tercih ediyor. Ortaya komik bir durum çıkıyor bu kez.

    Merhaba,

    Mesajınızın üst kısmı biraz kişisel tercih ve düşünceler olarak görünmektedir. Portalımızda yayınladığımız ve yayınlayacağımız haberlere göz atarak yapılan ve yapılacak olan değişikliklerden haberdar olmak isteyebilirsiniz.


    MM stock tankları dikkate alabilir mi konusunda, böyle bir şey planlanmamaktadır. Bu işleri oldukça zorlaştıracak ve maça giriş süresini oldukça uzatacak bir hamle olacaktır.

    Saldırı/Savunma kipine genel olarak bir yeniden değerlendirme yapacağız.

    - vuque




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brstyfr

    1- PC Oyununuzu neden Steam'a eklemiyorsunuz? Daha fazla kişiye ulaşmak, premium dükkanı ülkelere özel kılmak, Steam topluluk pazarında eyşalar alıp-satmak vb. özelliklerin oyuna çok daha heyecan ve farklılık getireceğini düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

    2- RNG'nin oyunu bu denli etkilediğini, yetenek kullanımını azalttığını, profesyonel oyuncuların WOT'tan uzaklaştığını görüyorken neden hala düzenleme yapılmıyor?

    3- Başlangıç seviyelerindeki tankları daha eğlenceli ve oyunu öğretici kılmak için bir çabanız var mı? Oyuna başlayıp 5 seviyeye gelmeden bırakan çok oyuncu var.

    4- Neredeyse tüm tanklara yapılan zırh bufflarından sonra, kredi getirilerine iyileştirme gelecek mi? Gelmez ise kredi kazanımlarını nerflemiş olacaksınız çünkü.

    1 - Bu olasılığa bakıyorduk, ancak bunu yapabilmek için çeşitli değişiklikler yapılması gerekiyor. Kişisel düşüncelerimizi sorduğunuz için Kayi4k ve ben; ilginç olabileceğini düşünüyoruz.

    2 - Çünkü oyunu en tepedeki %1 oyuncu için değil, oyuncuların çoğunluğu için yapmaktayız.

    3 - Düşük seviyelerdeki oyunculara oyunu ve oyun mekaniklerini anlatmak için Acemi Birliği gibi eğitim modlarını kullanmaktayız.

    4 - Genel olarak oyunun ekonomisini gözlemlediğimizi ve bir değişikliğe ihtiyaç duyulması halinde, gerekli müdahaleleri yapacağımızı söyleyebiliriz.

    - vuque




  • vuque nun her zamanki gibi verdigi vereceği kaçamak cevaplar tankı alarlar pularlar kasarsin bir bakmışsın norf yemiş buna nedersiniz peki daha hangisini sayayim gerçi hiç biri çözüm olamayacağı için gerekde yok zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.