Şimdi Ara

World of Tanks para kasma yardım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana oyunda en güzel şekilde para kasabileceğim tankı söyleyin.Tier5 ler genelde bu olayda iyi.Stug 3 en iyisi galiba ama araştırılmış değil bende.KV1 var araştırılmış onunla güzel oynuyordum şimdi kv1s e geçiince sattım tabi eğer işimi görürse kv1 tekrar tavsiyelerinizle alabilirim.Şu an garajdada t25at,tgier 2,m44,elc amx,kv1s var.Obüs önermeyin, obüsle zaten kasabiliyorum fakat arada sıkıyor o yüzden obüs önermeyin.

• premium olmasın eğlenceli olsun dersen kv-1 avcı severim dersen stug

premium alınabilir dersen med t-25 öneririm
  • e-25,t49,hellcat,kv1s
  • Teşekkürler.
  • M4 sherman para makinası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebdt

Bana oyunda en güzel şekilde para kasabileceğim tankı söyleyin.Tier5 ler genelde bu olayda iyi.Stug 3 en iyisi galiba ama araştırılmış değil bende.KV1 var araştırılmış onunla güzel oynuyordum şimdi kv1s e geçiince sattım tabi eğer işimi görürse kv1 tekrar tavsiyelerinizle alabilirim.Şu an garajdada t25at,tgier 2,m44,elc amx,kv1s var.Obüs önermeyin, obüsle zaten kasabiliyorum fakat arada sıkıyor o yüzden obüs önermeyin.

aşağıdaki tabloyu incelerseniz oldukça yardımcı olacaktır umarım.

http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsn&server=

• dostum burda en iyi 8.8lik jagdtiger gözüküyor bunu kimse söylemedi bunlar güncel ve doğru mu?Ayrıca yanında savaş istatistikleri var ordaki savaş alınan ortalama net gelir mi bunlar?Ama tamir mermi giderleri falan yardımcı oldu bayağı teşekkürler.Ama burda bana en mantıklı olan yine KV-1.Çünkü araştırılmış ve daha önce çok fazla oynadığım için bi yatkınlıkta var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    World Of Tanks'a giremiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bison

M4 sherman para makinası

http://www.vbaddict.net/tankstats/usa/medium/m4-sherman-4
  • quote:

dostum burda en iyi 8.8lik jagdtiger gözüküyor bunu kimse söylemedi bunlar güncel ve doğru mu?Ayrıca yanında savaş istatistikleri var ordaki savaş alınan ortalama net gelir mi bunlar?Ama tamir mermi giderleri falan yardımcı oldu bayağı teşekkürler.Ama burda bana en mantıklı olan yine KV-1.Çünkü araştırılmış ve daha önce çok fazla oynadığım için bi yatkınlıkta var.

burada onemli olan sizin hangi tankları en iyi kullandiginiz. bu tablo istatiksel. listenin ustundeki tanklar herkese ayni derecede yaramayabilir ancak yol gostermesi acisindan oldukca faydali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkki oyuna daha betadayken başlamıştım ve o zaman sadece özelliklere bakarak tank ağacında ilerliyordum.Bu yüzden kendime göre tankları kullanmam gerektiğini öğrendiğimde geç olmuştu.Kv1 de en mantıklısıydı ve elc amx'i satıp aldım.Elc amx'inde tareti eskiden dönüyordu fakat şimdi değişti ve pekte oynayamıyorum.O yüzden Kv1 ile yola devam:)
  • oyunu oynadıkça kendinize uygun veya severek kullanabileceğiniz tanklar bulursunuz umarım, iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

quote:

Orijinalden alıntı: Bison

M4 sherman para makinası

http://www.vbaddict.net/tankstats/usa/medium/m4-sherman-4

imzanı görünce duygulandım kardeş
  • Ekonomik duruma göre; Para harcarım diyorsan Pre tank alımı. (Tierine göre getirisi çok iyi,Löwe genel olarak en iyi para makinası ha bende yok)
    Para harcamam diyorsan tier 5 ve alt seviyesindeki tanklar.
    Ağır tank oynarım dersen => KV-1, attığımı vururum dersen KV-1s ve KV-2
    Med tank oynarım dersen => M4
    TD oynarım dersen => Stug III, Hellcat, Hetzer, T18 v.b.
    Obüs (SPG) => Hepsi güzel ama bence USA yada FR
    *Genel ve şahsi fikirlerimdir.

• saRCop kullanıcısına yanıt
    Obüste artık amerikan benim için bitti.İngilizlerde hiçbirşey yoktu ama Fv'ler (obüsler) artık harikalar yaratıyor oyunda.Kv2 var bende ordan rus obüse geçicem ayrıca fransız obüsde var.Eskiden çok iyiydi be amerikan tier 5 obüs oynuyordum sadece IS'lere 1000hp falan götürüyordum tek atışla.Şimdi obüsleri tier 10'a yükselterek o avantajı yok ettiler.Kv1 kullanıyorum para kasmak için, tier 5 tanklardan başka (premiumları bilmiyorum) tier tanklarda para kasılmıyo.Stug çok beğeniyorum bi ara onada gidicem.
  • su85 kv1 kadar getirir iyi bir topu ve ve nokta atisi yapar stug3 ile denk diyebiliriz

• Nokta atışı mı? Sen nokta atışı gördün mü? O vizörün minnacık olduğunu gördün mü hemde en hızlı şekilde? Alman Tdsinden heavysine nokta atışçı doğmuştur. Zaten onu alman yapanda sadece odur. Rus tankları sadece OP. Eh yapımcı rus normal..

Stug III açta gör bak dediğimi anlarsın ;)
  • saRCop kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle değil.M41 i sanırım kullandığım tank o zamanlar.Vizör tam odaklanıyo fakat nokta atışı için onun minnacık olması gerekmiyodu.ben yine istediğim yere atış yapabiliyordum.Normalde Obüslerde atış yapmak zor helki şu an tier 7 amerikan obüs var vizör tam odaklanıyo düz bir zemindeyim şartlar uygun fakat yinede sapabiliyor.Ayrıca stug kullandım.Umarım dediğimi anlamışsındır.
  • PC_Bros2000 P kullanıcısına yanıt
    su85b var şuan oynuyorum arada yakın zamanda geçicem su 85e.su85b'ninde tier 6 ydı galiba tier 6 topu var daha açmadım fakat çok iyi bir top.
  • quote:

su85b var şuan oynuyorum arada yakın zamanda geçicem su 85e.su85b'ninde tier 6 ydı galiba tier 6 topu var daha açmadım fakat çok iyi bir top.

Acik konusayim su-85b gecis tanki ve bir an once gecmeye bak ven su-85b ile 50 kusur mac yaptim hepsindede ben bole oyunun taaa.. Diye saydirdim su-85b den zevk aldiysan su-85 i gorunce ne yapacaksin kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: saRCop

Nokta atışı mı? Sen nokta atışı gördün mü? O vizörün minnacık olduğunu gördün mü hemde en hızlı şekilde? Alman Tdsinden heavysine nokta atışçı doğmuştur. Zaten onu alman yapanda sadece odur. Rus tankları sadece OP. Eh yapımcı rus normal..

Stug III açta gör bak dediğimi anlarsın ;)

Rus tanklari arasinda hatta tier 5 tanklar arasinda en iyi o tam nokta atisi yapabiliyor 30x zoom ile tadindan yenmez (ben rus tanklari arasinda dedim genel olarak tabiki almanlar)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.