Şimdi Ara

World of tanks blitz takım oluşturma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni ekleyebilirsiniz beraber takım kurup duman estirebiliriz.

Gunoksay

Level 1-6 arası orta Amerikan tanklarım mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim takıma gelenler rakip yüzü görmeden beni patlatıyorlar sürekli.
  • müfreze önemli oyunda normal pc de bile 3 iyi oyuncunun kurduğu bi müfreze takımı kurtarabilir ama ben iphone da beceremedim oynamayı iphone dan oynamak zor geldi bana bıraktım ipad de kolaydır belki oynamak. Bu arada size tavsiyem t110e5 yoluna gitmeniz m48 patton kasmaya değer bir tank değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıçanadam M kullanıcısına yanıt
    Ben ipad'den air olan 10" inç ekran oynuyorum bayağı rahat hatta beklenmedik derecede.

iPhone ekran küçük olduğundan pek oynanalardan gibi değil öyle ipad mini aşağısı kurtarmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Evet ipad air ile gayet rahat oynanabilir a5li ipad mini kasabilir bu oyunda bence en az a6 kullanan ipad 4 lazım iphone 5 te bile hafif takılmalar olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ipad var ama ne bileyim bana zor geldi oynamak. Hocam size simdiden sabir diliyorum :) PC versionuna gelirseniz beklerim. Forum adina olusturdugumuz bir clanimiz mevcut.
  • Bi ara platoon yapalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Ben ipad'den air olan 10" inç ekran oynuyorum bayağı rahat hatta beklenmedik derecede.

iPhone ekran küçük olduğundan pek oynanalardan gibi değil öyle ipad mini aşağısı kurtarmaz.

PC'de 20 den fazla inc ekranda oynamak varken ipad nedir?

ipad sürümü light ayrıca, pc de daha detaylı her şey.
  • Merhaba @NDS,

Aslında yolda savaş alanlarından uzak kalmamanın ve toplu taşıma stresini yolda atmanın en güzel yollarından biri World of Tanks Blitz oynamak kumandanım

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wargaming_TR_Tepegoz

Merhaba @NDS,

Aslında yolda savaş alanlarından uzak kalmamanın ve toplu taşıma stresini yolda atmanın en güzel yollarından biri World of Tanks Blitz oynamak kumandanım

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz

şikayetlerle ilgilenmeyin siz , cevap bile yazmayın hatta. anca kumandanım kumandanım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.