Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.033
Cevap
33
Favori
144.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsmini bilmediğim kışlı bir haritada gir çık yaparak bir kv 4 ile savaşıyoruz. Karşı da ıs-7 falan var hep 10 tier. Bu arada ekleyeyim defender da paso X tiere düşüyor daha top tier olmadım defenderla. Her neyse konumuza dönersem...

Ben ıs-7 yi tam vurmak üzereyim. Baktım önümdeki kv-4 zor duruma düşebilecek durumda geri çekilebilecek alanı var ama dahası lazım. Damageimden vazgeçip geri çekildim kaçmasını bekledim. Bu çıktı ben buna kısaca yardım ettim. Sonra öne geçtim. Is-7 ye darbemi vurdum geri çekilmeye çalıştım gidemiyorum. Bi baktık beni öne itiyor. Israrla itiyor beni kendine mevzi yaptı. Is-7 ye darbesini vurdu. Ben yine gıcık alıp oyunu bıraktım. Bunun arkasına geçtim rakibe itiyorum. Ancak itmesi zor bir tank uğraştırıyor. Dağlık alana çıktı baktım e 100 geliyor dedim aha fırsat e-100 e ittim sağdan t62a geldi. Ben itiyorum onlar vuruyor. Neyse kv-4 bi şekilde kaçtı baktılar onlara dokunmuyorum ben e 100 ve t62a kv-4 e saldırıyoruz 3 lü olarak. Adamlarla beraber bende kv-4 e sıkıyorum. Onu oatlattıktan sonra beni de patlattılar.

Eğer ben bunu yapmayıp oyuna devam etseydim oyunu yüzde 90 kazanacaktık. Bayağı öndeydik. Ama umurumda değil ben bu intikamınhak ettim ben kaybettim ama ona da kazandırmadım bi daha olsa bi daha yaparım.

Patlayınca gelip bana noob yazıyor ingilizce bilmiyorum ki itlik yapmaktan iyidir niye itlik yapıyorsun diye sorabileyim ? Oh olsun
    İçim rahatladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yarın 5 tier pre. tanklarda yüzde 50 indirim varmış. Bana tank önerin kesin 1-2 tane alacam. Amerikan t-25 alacağım garanti gibi 60km hızı var. Diğerlerini tam çözemedim ama alacam en az 1 tane daha. Öneri bekliyom.

Son motorunu takınca hantal t-150 canavar gibi oldu maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 22 Nisan 2016; 4:08:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Beyler yarın 5 tier pre. tanklarda yüzde 50 indirim varmış. Bana tank önerin kesin 1-2 tane alacam. Amerikan t-25 alacağım garanti gibi 60km hızı var. Diğerlerini tam çözemedim ama alacam en az 1 tane daha. Öneri bekliyom.

Son motorunu takınca hantal t-150 canavar gibi oldu maşallah

T25 alman tanki değil mi. Bende indirimde iken almıştım oyunun ilk zamanları. Bence gereksiz bir tank. İleride alt tierlerle fazla oynamayacaksin. Leopard gibi keyif tankları ile anca oynanır. T25 in bir artısı yok. Boşuna para verme bence .

• taptazesut T kullanıcısına yanıt
    Doğru alman şaşırmışım. Yüzde elli gözümü dönderdi bir daha göremem bu indirimi diye düşündüm. Ama şimdi 5 tier tankı ne yapacam diye de düşünüyorum. Bakacam ya yarına kadar zaman var daha

• Pzs35 al. Oyunda en iyi tier3 tanklardan biri. 600 altına düşmüş. Bence verdiğin altına değer. Çok çok iyi topu var. Zırhı tierine göre çok iyi. Biraz hafif tanka göre yavaş. O kadar da olsun :). Oyunu öğrenince keyif için tier3 ile oyuna girip 7 kills yapabilirsin.

Mesela senle aynı oyuna düştüğünüz maçta 1400 e yakın vurdum. Normalde tek vuruşta ortalama 60 vuruyor. Ama çok seri ve isabetli topu var. Bence kaçırma . Keyif için ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taptazesut -- 23 Nisan 2016; 13:14:01 >
  • Cometı sonunda aldım ama pek memnun kalmadım. 7. Tier topunu cromwelda açmıştım ama taret uyumsuzluğundan cometta kullanamıyorum. Taret içinde deneyim lazım. Ama tareti alıp topu taktıktan sonra birşeye benziyecek gibi şuan bile t 29u etrafında dönerek maymun edebiliyorum.

• Beyler T34 mü IS-6 mı? Hem eğlence hem para kasmak istiyorum ama T34 daha cazip geliyor hull down ve sidescrape e daha yatkın olduğum için. Birde pen değerleri çok fena ama Tier X te Obj.140 ve T62 hull u görürse maymuna çevirir diye korkuyorum. Is-6 da tek sıkıntım pen değerleri. Biri statlarıma bakarak önerebilir mi?
    RaptorPlease Sv:EU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWRH

Beyler T34 mü IS-6 mı? Hem eğlence hem para kasmak istiyorum ama T34 daha cazip geliyor hull down ve sidescrape e daha yatkın olduğum için. Birde pen değerleri çok fena ama Tier X te Obj.140 ve T62 hull u görürse maymuna çevirir diye korkuyorum. Is-6 da tek sıkıntım pen değerleri. Biri statlarıma bakarak önerebilir mi?
    RaptorPlease Sv:EU

Is6 nin delişinden dolayı çok fazla gold kullanmak gerekiyor. Topun delişi az olduğu içinde max tier9 görüyor. Para kasmak için en iyi tank degil. WR kasmak için ideal. Normal bir tankla yüzde 60 larda oynayan biri bu tankla yüzde 70 wr le rahat oynar. Tank gerçekten özel olduğu için oyunlarda yüksek hasar vererek attığın gold mermiyi bir nebze de olsa çıkarıyorsun. Fakat rakipte tier8 ve üstü ağır tanklar fazla ise gold mermiye çok bağımlısın . Bence is6 sürümden kazanıyor. Yani zevkli maçlar oynadığın için az kazandırsa da fazla maç sayısı ile kurtarıyor. Çünkü genelde yendiğin için oynayasın geliyor hep.

T34 ile sadece hulldown yaparsın. Diğer sidescraping için iyi tank değil. Görüş mesafesi çok az. Ağır hantal. Yavaş dolduruyor vs. Daha fazla para getirisi olur ama bence is6 daha mantıklı. Çünkü genelde klanlarda platoon yaptığında millet para kasmak için is6 veya type59 ile giriyor. Max tier9 gördüğü için sen t34 ile onlara eşlik edemezsin. Bu ara is3 Defender geldi is6 nin pabucu dama atıldı ama yinede mm avantajı olduğu için klan içinde platoon yaparken de avantajlı.

Para için LÖWE ideal bence. T34 yerine löwe daha mantıklı bence.

• O zaman IS-6. KV-1 çok zevkliydi sanırsam oynayış olarak Tier 8 in KV-1 i diyebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IWRH -- 23 Nisan 2016; 16:43:16 >
  • IWRH kullanıcısına yanıt
    Kv1 ile oynarken alt seviyedeki oyuncuların çoğu yeni olduğu için gold mermi falan kullanmazlar delemezler kv1i. Is6 ile oynarken ama üst tierde daha iyi oyuncular olduğu için biraz daha teknik oynamak lazım bunada çok elverişli. Kulesi zor delinir. Sidescraping e uygundur. Kv1 den daha hızlıdır. Oynaması daha kolaydır is6 nin. Zırhı bence en iyi tier8 ağır tank zırhıdır. İs3 den falan çok çok iyi zırh bakımından. Fakat topun isabeti kötü. Sapması fazla.

Ama tier5 de kv1 nasılsa tier 8 de de is6 öyle diyebiliriz belki. Gerçekten çok güzel tank. Hele 2 is6 ile oyuna girince yüzde 70 leri kolayca görürsün.

• Yine de aklım T34 te. Çünkü preammo kullanan biri değilim. Şu anda E75te kullanıyorum o da zorluyorum kendimi.

• IWRH kullanıcısına yanıt
    Gold mermiyi E75 de kullandığın zaman veya t54 de bunlar da kar elde edemezsin. Ama is6 farklı. Gold kullansan bile iyidir. Ama tabi pre hesap ile güzel oluyor. Pre hesap yoksa ve amacın para kasmak ise bence Löwe al.

Yada bence bekle yeni rus is5 ve fransız pre tankı geliyor.

Pre hesabın yoksa ve para kasmak öncelikli ise is6 iyi tercih olmaz.

• Hani karışmayayım ama şöyle bişey söyleyeyim. Löweyi şöyle düşün, sıkıyorsun oara veriyor aıkıyorsun para veriyor atış yapıyorsun para veriyor spot yaptın para veriyor ilerledin diye para veriyor. Öyle bi tank. 2500 hasara 120k veriyor 90 100 oyunculuğuna göre kar.

• İyi hoşta zevk alacağımı düşünmüyorum. Zevk almadığım tankla nasıl uzun süre oynayıp para kasayım?

• Valla ben alıyorum. 3 saniyede mi doluyor ne tahminim topu. Pata küte giriyoruz.

Yav arkadaş o kadar oyun oynadım o kadar kızdırıldım en fazla iki kere genele noobs yazmışımdır. Deli olacam yav. Tamam anladık iyi oyuncu değilim ama 1500 ün altı hasarla çıktığım oyun sayısı çok çok az. Her zaman oyuna katkım var. Ama gel gör ki 10 oyunun 6 sını 7 sini kaybediyorum. Hak etmiyorum bu durumu. Adam 3 atış yapıyor 3 ü de isabet etmiyor ayıptır. Burama kadar geldi artık.

Oyunu tek başıma kazanamam ben. Ama 3 oyunda löwe ile 2500 üzeri vurup kaybediyorsun ve canın sıkılıyor. Tamam bencillikten pislikten akbabalıktan kaybettiriyorlar oyunları. 2 tankı önümde kısıçtırmışım pozisyon icabı ben onlara geçiriyorum onlar bana geçiremiyor. Açtım anında adrenalini pata küte vuracam arkası dönük olan kaçmaya başladı tam herifi arkadan vuracam önüme kuro atlıyor. Niye ? Çünkü kanı az bana kaldın diyor. Gerzek vuramıyor bana da vurdurtmuyor adrenalinde boşa gidiyor.

Biz oyun kazanalım diye az kanlıları onlara bırakıyoruz onlar az kanlı çyı gördümü 6 tankın hurra üstüne gittiği oyun oluyor. Allah belanızı versin. Ben kötü oynamanıza bir şey demiyorum bende kötü oynuyorum. Ben bencilliğinize pisliğinize kalitesizliğinize gelemiyorum. Bu yüzden allah belanızı versin. İlk kez bugün sırf bu yüzden ilk kez bırakmayı düşündüm. Ne kadar bencil insanlar var ya ? Ya bu bir oyun ya keyifini çıkarın arkadaş bu kadar pisleşmeyin ayıptır yav. Etrafta 4-5 tank var herkes kanı az olana bakıyor. Bu sefer de diğerleri bizi vuruyor. ALLAH BELANIZI VERSİN. Bugün bu şekilde, SIRF bu yüzden 10 oyundan aşağı kaybetdiysem ben ne olayım allah benim de belamı versin o zaman...

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Valla ben alıyorum. 3 saniyede mi doluyor ne tahminim topu. Pata küte giriyoruz.

Yav arkadaş o kadar oyun oynadım o kadar kızdırıldım en fazla iki kere genele noobs yazmışımdır. Deli olacam yav. Tamam anladık iyi oyuncu değilim ama 1500 ün altı hasarla çıktığım oyun sayısı çok çok az. Her zaman oyuna katkım var. Ama gel gör ki 10 oyunun 6 sını 7 sini kaybediyorum. Hak etmiyorum bu durumu. Adam 3 atış yapıyor 3 ü de isabet etmiyor ayıptır. Burama kadar geldi artık.

Oyunu tek başıma kazanamam ben. Ama 3 oyunda löwe ile 2500 üzeri vurup kaybediyorsun ve canın sıkılıyor. Tamam bencillikten pislikten akbabalıktan kaybettiriyorlar oyunları. 2 tankı önümde kısıçtırmışım pozisyon icabı ben onlara geçiriyorum onlar bana geçiremiyor. Açtım anında adrenalini pata küte vuracam arkası dönük olan kaçmaya başladı tam herifi arkadan vuracam önüme kuro atlıyor. Niye ? Çünkü kanı az bana kaldın diyor. Gerzek vuramıyor bana da vurdurtmuyor adrenalinde boşa gidiyor.

Biz oyun kazanalım diye az kanlıları onlara bırakıyoruz onlar az kanlı çyı gördümü 6 tankın hurra üstüne gittiği oyun oluyor. Allah belanızı versin. Ben kötü oynamanıza bir şey demiyorum bende kötü oynuyorum. Ben bencilliğinize pisliğinize kalitesizliğinize gelemiyorum. Bu yüzden allah belanızı versin. İlk kez bugün sırf bu yüzden ilk kez bırakmayı düşündüm. Ne kadar bencil insanlar var ya ? Ya bu bir oyun ya keyifini çıkarın arkadaş bu kadar pisleşmeyin ayıptır yav. Etrafta 4-5 tank var herkes kanı az olana bakıyor. Bu sefer de diğerleri bizi vuruyor. ALLAH BELANIZI VERSİN. Bugün bu şekilde, SIRF bu yüzden 10 oyundan aşağı kaybetdiysem ben ne olayım allah benim de belamı versin o zaman...

Size arkadaşlık isteği yollayayım isterseniz. Beraber alırız maçı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Q_L_Batiatus

• Dostlar armor inspector prıgramını satın alınca programa oyunnhesabımla giriş yaptım. Bi sorun çıkarır mı ?

• Excelsior nasıldır konsolda fena değil ama mobildeki durumunu merak ettim alınabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde temel kit yüklerdim çok avantajlı oluyor ama anlatması uzun hikaye bi şekilde yeterli para yükleyemiyordum bende indirimi kaçırmamak için 13 lük altını aldım. T-25 tercih ettim hızından dolayı. Normalde 1 tane daha almak istiyordum ama para yükleyemiyordum.

Bu mesaja eklenen görseller:

World of Tanks Blitz (Ana Konu)

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.