Şimdi Ara

World ile A101 den 3x75 e 25 world puan + kombo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
7
Favori
4.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 de worldcard ile 3x75 e 25 puan kampanyası başlamış. Mevcut market kampanyası da ilk 125 den sonra 10 puan vermekte. Worldun Troya kartı var mı bilmiyorum ama varsa oradan da bir kombo oluşuyor

World ile A101 den 3x75 e 25 world puan + kombo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/ramazanda-gida-marketi-harcamalariniza-100-tl-worldpuan-hediye/s-23/c-10772

Hocam baktınız bilmiyorsunuz, bu konuya yazdığınıza göre internetiniz var. World sitesine girerek nedir ne değildir bulabilirsiniz.
    Araştırmacı olalım lütfen millet olarak. Soralım, sorgulayalım, arayalım, bilinçlenelim.
    Üretelim.
  • Teşekkürler

• 3 x 125 yapsak 45 tl mi verir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle gözüküyor

• Sanal kartla yapılan harcamalar ve A101 internet sitesi üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahildir, diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 8 Mayıs 2019; 23:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M i M

3 x 125 yapsak 45 tl mi verir ?
    Bu nasl oluyor 😊

• Alınacak şeyler nelerdir adlı kısa film çalışması yapayım dedim bulamadım. Gıdadan bahsetmiyorum. Bulan olursa yazışalım konudan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Bu nasl oluyor 😊

Alıntıları Göster

Hocam baktınız bilmiyorsunuz, bu konuya yazdığınıza göre internetiniz var. World sitesine girerek nedir ne değildir bulabilirsiniz.
    Araştırmacı olalım lütfen millet olarak. Soralım, sorgulayalım, arayalım, bilinçlenelim.
    Üretelim.

• Temassiz ödeme seçeneği 101 lerde mevcut. Yapı kredi temassız ile de 25TL ve üzeri 5 ödemeye 10TL worldpuan sonraki 5 ödeme de tamamlanırsa 15TL daha worldpuan vererek toplamda 25TL worldpuan veriliyor. Konuda bahsedilene ek olarak bu da işe yarayabilir. 3x75TL ödemeyi temassız yaparsanız, 2x25TL temassız ödeme ile 10TL daha gelecektir. Kombolanır :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hediye çeki alımı kampanyaya dahil olur mu acaba? 3x125 tl lik çek alsak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ziver00

Hediye çeki alımı kampanyaya dahil olur mu acaba? 3x125 tl lik çek alsak?
    neden olmasın ki?
  • Hayret ilk harcama benim dememiş world )))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101 ramazan hediye kartlarında şok'taki gibi bakiyeli kullanım varsa bu kampanya iş yapar
  • boombip kullanıcısına yanıt
    25 ₺ tek kullanımlık çek ve kart var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fastpay a101 kampanyası ile denemeyin. sadece fastpay'e yarıyor. ykb kartını tanıtınca a101 görüyor ama world posu olmadığı için market ve a101 sayılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.