Şimdi Ara

work and travel son sene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2.10 ganoya sahibim hukuk fakültesinde okuyorum work and travel programına başvurmayı düşünüyorum ingilizcem upper intermediate seviye yalnız şöyle bir durum var ki ben bu sene okulumda 5. yılı okuyorum ve bu sene mezun olacak gibi görünüyorum.

    sizce bu vize reddi almama bir etken mi veya benim durumumda olup da nasıl sonuçlandığını bildiğiniz birileri var mı



  • 2.10 ve son sene olman vize alma ihtimalinin çok düşük olduğuna işarettir bu sene work and Travela fazla başvuru olduğu için bir şekilde birilerinin elenmesi lazım, bu da ya son sınıf ya ortalama ile olur. İki koşul da varmış sende mübarek

    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka çok fazla başvuru var ve birilerinin elenmesi gerek.Kamuya istihdam mı yaratıyoruz.İşi seçmiş.İş veren kabul etmiş.Neyin yarışı var daha.Wat'a katılımın çok olmasıyla vize alamaması arasındaki ilişkiyi çözemedim.Adam sana bu bizim başımıza iş açar mı?Abd'ye iltica etmesin sakın gözüyle bakıyor.Bu yüzden anne baba mesleği aile bağları senin genel not ortalamandan daha önemli bir kriter.İngilizceyi iyi konuştuğun sürece hiç bir sıkıntı olmaz.Bu gözle 0.7 ortalamayla vize alanı gördü..
  • Bu sene 3. defa Work and Travel'a gidiyorum. daha önceki 2 vizemden birisi son sınıfken, şu en son aldığım vizede yüksek lisans öğrencisiyim, herhangi bir extra durum oluşmadı. Bu konuları özellikle daha önce bir çok defa gidenlere sormanı tavsiye ederim, mülakalarda ben 1 kişi dısında kimsenin red aldığını görmedim.

    Son sınıf ve master öğrencileride aynı şekilde wat yapabilir, gno yeterince iyi. 2.00 altında olanlara bile soru sorduklarını görmedim. Çoğu 2 nin altında öğrenci vizesini aldı.
  • Hocam ne yaptınız? Mezun olmadan wat yapabildiniz mi? Ben de hukuk 3.sınıfım ama bu seneki ortalamam 1.73. 4.sınıfta 2'nin üstüne çıkaracağım inşallah, 4. ya da uzattığım sene gitmek istiyorum da siz 5.sınıfta gidebildiyseniz, vizeyi alırken sıkıntı yaşadınız mı yardımcı olursanız çok sevinirim.


    Yani son sınıfta ve yüksek lisansta vizenin alınabileceğini arkadaşlar anlatmış, ben de aynı şekilde okulun uzadığı 5.sene de alınabilip alınamayacağını merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 11 Eylül 2018; 2:31:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.