Şimdi Ara

Work and Travel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yaz Amerika'ya gidiyorum eğer vize alabilirsem ve hala iş begenemedim . Aklımda onlarca soru işareti var . Açıkçası daha önce bu programa giden arkadaşlardan biraz yardım istiyorum. Amerikanın doğu tarafına gitmek istiyorum ama Florida ve Boston kadar uçlarada gidebilirim ama karar veremiyorum . Şirket onlarca iş sundu ama çok kararsız kaldım. Sizce öncelikle maaşa mı bakmalıyım yoksa gideceğim yere mi ?Ayrıca şu zenci gruplarından bahsediyorum internette onlarca hikaye okudum bunlar hakkında gittiğiniz yerde hiç böyle bir şey başınıza geldi mi diye merak ediyorum. Açıkçası BOSTON'a gitmek çok istiyorum üniversitelerden özelle Massachusetts(MIT)'ten dolayı sizce tercihlerimi neye göre yapmalıyım ve nereleri önerirsiniz ? Herkesin fikirlerini bekliyorum...

• Benim de öyle bir düşüncem var inşallah arkadaşların vereceği bilgiler yardımcı olur takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boston artik bostancı olmuş diyolaa
  • Zenci gruplar mı ? Dı dı dııım

• California'ya Gidebilirsin Yazları Çok İyidir.Geçen Sene Kolombiya Ve California'ya Gitmiştim Efsane Yerler Amerikaya Eğer Az Bİ Süre İçin Gidiceksen 2-3 Ay Batı Yakasına Gidiceksin Kuzey Ve Batı Yakasına Gitmeni Tavsiye Etmiyorum Ha Ben Amerikaya Taşınmak İstesem Chicago'da Yaşarım Orası Ayrı Güzel Yerdir.Boston'dan Sıkılabilirsin.Havası Falan Çok Basık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 20 Ocak 2015; 0:28:01 >
  • Boston ve NewJersey e gidebilirsin aşırı türkde var zorlukda çekeceğini zannetmiyorum bu belirttiğim yerlerde

• Orası Boston değil Bostonbul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    work and travel
    11 ay önce açıldı
    work and travel
    4 yıl önce açıldı
    Work and Travel Rezaletleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Aslında çokta Türk olan yere gitmek istemiyorum hatta çok fzla arkadaşımla aynı şirkette gidiyoruz ama ben tek gitmek istedim. Uluslar arası bir yere gitmeyi daha çok istiyorum İngilizcede özellikle speakingi geliştirmek için
  • Hocam California da çok fazla vergi var diyorlar birde housing olayı filan baya pahalı çok açıkçası kararsız kaldım Siz daha önce gittiniz mi?
  • Abim gitti ordan biliyorum , 2 ay boyunca 2 işte çalıştı . Som ay olduğunda ise 3000dolara yakın para ile çoğu yeri gezdi . Türklerin az olduğu yer seçmeye bak amaç sonuçta dil öğrenmek . O sanırım delaware ye gitmişti . Aç kalacağını sanmıyorum en kotu kiliseden yardım alıyorsun orda . İş olarak o markette tezgah düzenleme falan yapmıştı hem konuşma zorunluluğu olmuştu ikinci iş olarakta kahve dukkanında çalışmıştı .

• Moco Coco* M kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Delaware benimde düşüncelerin arasında hem vergi yok hemde çok güzel plajları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubiscoo

Hocam California da çok fazla vergi var diyorlar birde housing olayı filan baya pahalı çok açıkçası kararsız kaldım Siz daha önce gittiniz mi?

Gittim Ama Yaşamadım Siz 2-3 Ay Kalıcaksınız Ben Zaten Belirttim Tatil İçin Gidicekler Californiaya Gitsin Siz Batı Yakasına Veya Güneydeki Eyaletleri Tercih Edin.Bana Kalırsa Sizin Yerinize Koydum Kendimi Austin Texas Tam Öğrenci Yeri Demişlerdi Veya Güney Carolina Atlantayı Tercih Edebilirsiniz.

Bu Arada Size Tavsiye Türkiyeye Dönmeden Önce Bi Araç Kiralayıp 66 Route Turu Yapın.
  • Aynen ben 3 ay kalacağım yazı oarada geçireceğim. Benimde aklımda araba kiralama olayı var. Düşünce için teşekkürler dikkate alacağım
  • Abim yellowstone milli parkinda calismisti , editlerim

• Syntas kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası bilmiyordum şimdi netten baktım çok garip bir yer gibi ne pozisyonunda çalıştın orda :D Birde saati housing nasıldı acaba ?
  • quote:

Hocam açıkçası bilmiyordum şimdi netten baktım çok garip bir yer gibi ne pozisyonunda çalıştın orda :D Birde saati housing nasıldı acaba ?

Ohom . Abim orda çalıştı. Harika doğal bir yer ben de oraya gitmeyi düşünüyorum , Türk hiç yoktu genelde work and travelle gelen kisiler vardi çok arkadasi oldu rus , koreli tayvanli sirp .. her ulkeden. Ilk önce bulasikciydi ama sonra isi begenmeyince garsonluga geçti . Kac para aldığını bilmiyorum ama kazandigi parayla abdyi dolaşıp geldi

• Mesajım bulunsun konu çok heycanlı , bende gitmek istiyorum ilerde , hele şu ingilizceyi öğrenebilsem
  • quote:

Aslında çokta Türk olan yere gitmek istemiyorum hatta çok fzla arkadaşımla aynı şirkette gidiyoruz ama ben tek gitmek istedim. Uluslar arası bir yere gitmeyi daha çok istiyorum İngilizcede özellikle speakingi geliştirmek için

Hocam bu dediklerine uygun olarak Seattle var ama batı yakasında Washington eyaletinde.Burada genel olarak insanlar temiz bir ingilizce konuşuyolar ve çok fazla türk bulunmuyor.
  • Açıkçası Washington'da uygun maaşlı bir iş gelse kesinlikle giderimde genelde işler hep düşük maaşlı veya yüksek olursa bu sefer housing çok pahalı oluyor.
    Ayrıca bu konuyu iyi ki açmışım
  • UP
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.