Şimdi Ara

Worgen Sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni dikkatimi çekti nedense bu worgen kesince falan aynı afedersiniz sokaktaki köpek gibi sesi çıkıyor rahatsız olmuyor mu worgen arkadaşlar yoksa horde mu duyuyor sadece bu sesleri.

• adamların seslerini nerflediler ibretlik nerf
    eskiden uluyup duruyorduk haberim yoktu bir worgen warrior oynayayım dedim stance değişiyor bir şey yok isyan ettim saydım sövdüm çıktım orc hunterıma girdim...
  • /roar olmuyo mu worgenlarda şu an?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

/roar olmuyo mu worgenlarda şu an?

oluyor ama eskiden battle shout atınca,stance değiştirince filan otomatik roar yapıyordu bunu çok görüp nerflediler adamları
    humanlarıda nerflesinler beleş pvp trinketi ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

quote:

oluyor ama eskiden battle shout atınca,stance değiştirince filan otomatik roar yapıyordu bunu çok görüp nerflediler adamları

En az 5 tane güzel PvP oyuncusu tanıdım o trinket ile racial spell'in cdleri paylaşmadığını bilmeyen.

• quote:

quote:

quote:

En az 5 tane güzel PvP oyuncusu tanıdım o trinket ile racial spell'in cdleri paylaşmadığını bilmeyen.

biliyorum pvp trinketiyle çalışmadığını ama direk üstün abi adamlar 1 beleş trinket ha diyeceksin pvp trinketinin resilence ini alamıyorlar ama onun yerine hayvani bir chance on hit trinket alıp ortalığı birbirine katabiliyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

biliyorum pvp trinketiyle çalışmadığını ama direk üstün abi adamlar 1 beleş trinket ha diyeceksin pvp trinketinin resilence ini alamıyorlar ama onun yerine hayvani bir chance on hit trinket alıp ortalığı birbirine katabiliyorsun

Hocam karışıtırıyor muyuz?
    Ben o ikisinin cooldownları paylaşmadığını, yani birlikte kullanıldığını sanıyorum şu an.

• quote:

quote:

harbiden iyiymiş eskiden otomatik; gaz verir bayağı.
    evet human racialları iyi gerçekten hatta bazılarına göre oyundaki en iyi raciallar.

• Human racial pvp trinketle cd paylaşıyor. Paylaşmasa zaten çok saçma ve OP olurdu.
    En iyi raciallar humanda bencede. Worgen rogueumu human yapmayı düşünüyorum da lw var worgen racial işime geliyo :p Critte dpse güzel katkı.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:55 >
  • Evet kallavi appratus,angerforge gibi trinketler varsa zaten pvp tarzı dps trinketi takmadan bunları açıp girince baya fark ediyor. Ama racialı op bulmuyorum yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Evet kallavi appratus,angerforge gibi trinketler varsa zaten pvp tarzı dps trinketi takmadan bunları açıp girince baya fark ediyor. Ama racialı op bulmuyorum yinede.

Vay anasını ya, ben tamamen farklı sanıyordum durumu.
    İki defa movement şeyisi trinket olmuş gibi sanıyordum.
    Hatta Swifty'nin de bu yüzden geçtiğini sanıyordum insanlığa.

Meğersem o trinket'ın getirdiği özgürlük şeyisi racial ile karşılanırken, aldığın dps trinketı ile de akabiliyormuşsun.
    Yalnız anlamadığım konu, o adam human olurken "2 trinket is wawesome" demişti.
    İnsanın aklına direkt 2 tane movement impairing effect silici trinket geliyor.
    Ben mi anormalim yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 23 Eylül 2011; 13:58:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Evet kallavi appratus,angerforge gibi trinketler varsa zaten pvp tarzı dps trinketi takmadan bunları açıp girince baya fark ediyor. Ama racialı op bulmuyorum yinede.

Vay anasını ya, ben tamamen farklı sanıyordum durumu.
    İki defa movement şeyisi trinket olmuş gibi sanıyordum.
    Hatta Swifty'nin de bu yüzden geçtiğini sanıyordum insanlığa.

Meğersem o trinket'ın getirdiği özgürlük şeyisi racial ile karşılanırken, aldığın dps trinketı ile de akabiliyormuşsun.
    Yalnız anlamadığım konu, o adam human olurken "2 trinket is wawesome" demişti.
    İnsanın aklına direkt 2 tane movement impairing effect silici trinket geliyor.
    Ben mi anormalim yoksa?

Sen yeni öğrendiğin için anormalsin, 2 tane DPS trinketini ima ediyor orada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.