Merhabalar bu gün hostingcinin göndermiş olduğu mailde
websiteniz için kullandığınız hatalı kodlama sunucu işlemcisinin %99 lara kadar meşgul ettiğini, hatalı kodlamanın veya sitenizdeki yüksek işlemci kullanan uygulamanın acilen düzeltilmesi gerektiğini bildiririz. Ekte size WHM Kontrol paneli görüntüsünde işlemci kullanımınızı gösteren ekran çıktısı gönderilmiştir. Bu durum diğer tüm hosting müşterilerimizin hosting hizmetlerinde sorun teşkil etmekte ve performanslarını olumsuz etkilemektedir. Gerekli önlemi almanız için 48 saat süre verilmiştir. Aksi takdirde aşırı işlemci kullanımından kaynaklı hosting hizmetiniz süresiz tek taraflı durdurulup askıya alınacaktır.
bu şekilde yazıyo göndermiş oldukları ekte hatanın fakeproc olduğu görünüyor peki bunun nedennin nasıl tespit edebilir yada nasıl düzenleyebilirim
Mesaja cevap olarak sormayi denedin mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
soruyorum fakat pluginlerden kaynaklanabileceği hatanın benim bulmam gerektiğini söylüyor
Valla hocam Googledada arattırdım bulamadım herhangi biryerde :/
şöyle b siteden check ettiğimde sorun olmadığını söylüyor birde şunu öğrenmek istiyorum hostingim hostumu tek taraflı fesh edebilme hakkına sahip midir
bu arada yardımarın için teşekkür ederim
bu arada hatanın bir malware olduğunu öğrendim bunun kesin olarak temizlenmesini nasıl sağlayabilirim sistemimden wordpress kullanıyorum sitemde bununla ilgili bildiğiniz plugin varmı