Şimdi Ara

wordpress local'de çalışıyor, ip'de bozuluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows Server 2008 R2 üzerinde wp db abstraction eklentisi ile (Sql Server le Çalışan Wordpress) kurdum.
    Site server içerisindeyken localhost/wordpress dizini altında site sağlıklı görünüyor ve script çalışıyor ancak ip olarak (172.29.113.122/wordpress örnek yazdım dışarıya açık değil) verdiğimde sadece birkaç satır yazı görünüyor linkler ve resimler çalışmıyor. Firebug ile kontrol ettiğimde resimleri localhost/wp-content/uploads..... diye çektiğini gördüm localhost yerine 172.29.113.122/wordpress/wp-content/uploads.... olarak denediğimde resmi görebildim. Sorunu nasıl çözebilirim.

Teşekkürler.
     wordpress local'de çalışıyor, ip'de bozuluyor. wordpress local'de çalışıyor, ip'de bozuluyor.

• Buna benzer sorunu bende wamp,xampp gibi programlatda yaşamıştım.Ayarlardan site adresini ip adresi localhost felan değiştirince düzeliyordu.Ancak ipde düzgün iken localde düzgün değildi ayarları değiştirincede tam tersi o zaman bir çözüm bulamamıştım.Şuan aklımda neden olduğuna dair fikrim var ama sonra editlerim.Ayarlardan site adresini bir kurcala derim.
    Edit:Bence bunun olma sebebi site adresi olarak localhost gösterildiğinde localhost/sayfaadı şeklinde gidiyor ip verirsek 192.168.2.25:80/sayfaadı diye gidiyor aslında bunlar arasında bir fark yok ancak wordpress bunu algılayamıyor ve ya localde yada dış ip adresinde hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GercekUykucu -- 20 Mart 2014; 23:22:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.