Şimdi Ara

WORDPRESS EĞİTİM SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfırdan ileri seviye wordpress eğitim setim şuanda udemy üzerinde indirimde. İNDİRİM KUPONU->WPOZEL
    com.tr alan adı alım işlemleriyle başlayarak, sıfırdan profesyonel bir site yapımına kadar uzanan wordpress eğitim setim sizlere oldukça faydalı olacaktır diye inanıyorum. Detaylı bilgiler udemy üzerinde ki setimde buyrun efendim :)
    https://www.udemy.com/course/sifirdan-en-ince-ayarlarina-kadar-profesyonel-wordpress-site/

• Hocam bu eğitimi adamakıllı bitirirsem wordpress de kayda değer bir gelişme sağlayabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Hocam bu eğitimi adamakıllı bitirirsem wordpress de kayda değer bir gelişme sağlayabilir miyim?
    Tabi ki. Rahatlıkla. Zaten her şey senin elinde. Öğrenmeye açıksan 1 videoda bile çok şey öğrenirsin.
  • YouTube için özel olarak hazırladığım bu ücretsiz Wordpress eğitimi ile birlikte adım adım Wordpress nasıl kullanılır öğreneceksiniz! Kod bilmenize gerek olmaksızın izleyeceğiniz bu Wordpress dersleri ile istediğiniz sektörde ve alanda web sitesini kimseye ihtiyaç duymadan, hiçbir kodlama bilgisine gerek olmaksınız kurabileceksiniz. WordPress nedir? Wordpress, hiçbir kodlama bilginiz olmadan inanılmaz internet siteleri yapmanızı sağlayan ücretsiz bir içerik yönetim sistemidir. Eğer amacınız blog açmak, kişisel bir portfolyo sitesi kurmak, firmanızın kurumsal sitesini yapmak ya da E-ticaret sitesi kurmak ise ücretsiz Wordpress eğitimi tam size göre. Bu kapsamlı Wordpress derslerini; bu konuda hiç deneyimi olmayanların bile anlayabileceği şekilde; adım adım ilerleyerek kendi sitelerini hayata geçirebilecekleri bir sıralama ile tasarladım. Tek yapmanız gereken videoları sıra ile takip etmek hepsi bu!

Recep ÖNDERyoutube
    Wordpress Eğitimi - Wordpress Dersleri #01
    https://www.youtube.com/watch?v=WTJN2YamGEs&feature=youtu.be

• wordpress muhteşem bir dünya ama bazen eklentiler yüzünden çok kasıyor o ayrı
  • wordpress ile çalışmak güzel ama oda belli bir yere kadar.hayallerini kısıtlarsın.ama kodlama mantığını bilirsen yapamayacağın hiç bir şey yok.ben de ilk wordpress ile başlamıştım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyonetici -- 9 Mart 2020; 16:35:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.