Şimdi Ara

Wordde kitap boyutu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
19.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wordde kitap yaziyorum.Kitabin roman boyutunda 150-200 sayfa olmasini istiyorum.Wordde 12 punto kendi fontuyla yaziyorum degistirmedim yani.Kac sayfa yazmam lazim wordde(a4).basinca mesela 100 A4 sayfasi kac roman sayfasina tekabul eder?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kenar boşlukları alt-üst-sağ-sol'dan 1 cm olacak şekilde a5 kağıdına Times New Roman 13 puntoyla yazılması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

Kenar boşlukları alt-üst-sağ-sol'dan 1 cm olacak şekilde a5 kağıdına Times New Roman 13 puntoyla yazılması gerekiyor.

A4 boyutunca kac sayfa oluyor yani,wordu A5 yapma sansim yok sanirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 sayfa normal romanda 200 diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Hamit Çağlar Özdağ isminde bir yazar var. Pek tanınmasa da Kan Muskaları adında harika bir serisi var, gayet de mütevazi bir adam. İstersen onunla facebook üzerinden iletişime geç, arkadaş ekle kabul ediyor sonrasında da sorularını sorarsın.

Hamit Çağlar Özdağfacebook
    Hamit Çağlar Özdağ
    https://www.facebook.com/HamitCaglarOzdag

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuyu ben de merak ediyorum. Punto, kenar boşlukları, satır aralığı gibi çok detay var.
  • Times New Roman 13 punto satır aralıkları 1cm 1cm yaptım kenar boşlukları,üst taraftan da A5 formatı seçtim.Şuanda basmak için yeterli midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf yi kitap yapma?
    10 yıl önce açıldı
    pdf kitap arşivi olan??
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıLs

Times New Roman 13 punto satır aralıkları 1cm 1cm yaptım kenar boşlukları,üst taraftan da A5 formatı seçtim.Şuanda basmak için yeterli midir?

Paragraf satır başını 0,2 cm (ilk paragraf 0 cm olmalı), paragraf aralıklarını da 0,6 nk yaptınız mı tamamdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.