Şimdi Ara

Word Press | siteme bakınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.avustralyali.com/ arkadaşlar bu siteye hangi forumu kurmalıyım

2. ve 3. sorum wordpress ile ilgili.

2.Sayfalar kısmına FORUM sayfası ekleyip tıklandıgında direk FORUM'a yönlenmesini istiyorum.nasıl olacak?

3. sayfanın yukarısındaki ve reklamlar kısmındaki -sayfa bulunamadı - hatası nasıl yok edilecek?

• UP
  • Forum eklemek için bbpress scriptini kullanabilirsin ama wordpress le senkoronize etmek işi biraz uğraştırıyor ben yapamadım ama anlatan site bulabilirsin belki. Google da bbpress diye arama yap bi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

http://www.avustralyali.com/ arkadaşlar bu siteye hangi forumu kurmalıyım

2. ve 3. sorum wordpress ile ilgili.

2.Sayfalar kısmına FORUM sayfası ekleyip tıklandıgında direk FORUM'a yönlenmesini istiyorum.nasıl olacak?

3. sayfanın yukarısındaki ve reklamlar kısmındaki -sayfa bulunamadı - hatası nasıl yok edilecek?

Kardeş sen neredesin? Ben Brisbane'dayım Forumun yok gibi geldi bana. Olunca üye olurum. O vakte kadar soru soracaklara kapım açık

• lightscribe L kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim Avustralya'da yaşamıyorum fakat Avustralya ile yatıp kalkıyorum seneye yaz mevsiminde(oraya göre kış) 2 ay boyunca Sydney veya Melbourne'da olacagım İnşallah Duruma göre diğer şehirler de olabilir.

ekle beni konusalım siteye admin olmak istersen hemen yaparım.
    Forumu acacagım araştırıyorum ne kursam diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 30 Mart 2022; 16:39:27 >
  • yokmu sorduklarımı cevaplayacak olan bbpresse bi bakayım tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHP de üstteki dizine ulaşmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.