Şimdi Ara

Excel tarzı tablo programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar durumu şu şekilde anlatayım 18 blok 1800 daireli bir sitede gerek idari gerekse güvenlik bölümünde kullandığımız kat maliki kayıt bilgileri ekte kısa bir örneğini gördüğünüz üzere excel'de yapılmış basit bir tablo şeklinde, kullanımı kolay olduğu için tercih ediliyor, fakat bunun için excel harici basit bir program biliyor musunuz? veya bu şekilde bir program yazılabilir mi?

     Excel tarzı tablo programı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 25 Kasım 2015; 13:11:41 >







  • Merhabalar,

    LibreOffice, OpenOffice gibi ücretsiz paket programları kullanabilirsiniz. Bunlar açık kaynak kodlu yazılımlar olup, işlev bakımından ve özellikle sizin ihtiyacınız olan uygulama için yeterli olacaktır.

    Daha da kullanışlı olabilecek bir alternatif de Google Drive üzerinden, bir Google Spreadsheets (Yani google'ın kendi tablo yazılımı, internet üzerinden) kullanabilirsiniz.

    Google Speadsheets kullanmanın avantajı ise bir ortak dosya internet üzerinden erişilir, pek çok kişi aynı anda bilgisayardan, telefondan görüntüleyebilir, düzenleyebilir vs.

    Yani birkaç yerden birden veri toplayabilir ve bunun yanında idari işler görevlisi de cep telefonundan anında bu bilgilere erişebilmesini sağlayabilirsiniz.

    Umarım faydalı olmuştur.
    Saygılarımla.
  • Google docs kullanıyorum çok güzel.
    Diğer kullanıclarla paylaşabiliyorsunuz.
    Read only yapabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.