Şimdi Ara

WooCommerce Ürün Sıralaması Düzenleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım tema şu:http://www.woothemes.com/products/mystile/
    Eklediğim son ürünler anasayfaya geliyor. Ben ilk eklediğim ürünlerin başta olmasını istiyorum ama. Hadi o olmadı belli bir kategorideki ürünlerin yada kendi belirlediğim ürünlerin ana sayfayada görünmesini istiyorum. Kodlardan falanda anlamıyorum sizce nasıl yapabilirim?

• Konu güncel
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar burdan bakabilirsiniz http://bc.vc/2goGGp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekeno -- 24 Şubat 2015; 11:01:38 >
  • Yazınız gayet açıklayıcı olmuş, elinize sağlık.
    Sadece şunu sormak istiyorum:

---ALINTI---
    [products ids="" skus=""] İsterseniz bu kodu direk alıpta kullanabilirsiniz. Şimdi ids=”” kısmında tırnak işaretleri arasına ana sayfada göstermek istediğiniz ürünlerin idlerini girin. Böylece istediğiniz sıralama ile istediğiniz ürünleri ana sayfada gösterirsiniz.
    ---ALINTI SONU---

Yazınızda yukarıdaki cümleleri yazmışsınız. Burada ids=”” kısmında tırnak işaretleri arasına ürün ID'lerinin nasıl girileceğini yazmamışsınız. Aralarına virgül çizgi veya noktalı virgül ayraçlarıyla mı girilecek. Yoksa arada boşluk bırakarak mı ID'ler birbirinden ayrılacak?
    Yazıda bir örnek de vererek açıklarsanız çok yararlı olacağı düşüncesindeyim.

Emeğinize teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general-net

Yazınız gayet açıklayıcı olmuş, elinize sağlık.
    Sadece şunu sormak istiyorum:

---ALINTI---
    [products ids="" skus=""] İsterseniz bu kodu direk alıpta kullanabilirsiniz. Şimdi ids=”” kısmında tırnak işaretleri arasına ana sayfada göstermek istediğiniz ürünlerin idlerini girin. Böylece istediğiniz sıralama ile istediğiniz ürünleri ana sayfada gösterirsiniz.
    ---ALINTI SONU---

Yazınızda yukarıdaki cümleleri yazmışsınız. Burada ids=”” kısmında tırnak işaretleri arasına ürün ID'lerinin nasıl girileceğini yazmamışsınız. Aralarına virgül çizgi veya noktalı virgül ayraçlarıyla mı girilecek. Yoksa arada boşluk bırakarak mı ID'ler birbirinden ayrılacak?
    Yazıda bir örnek de vererek açıklarsanız çok yararlı olacağı düşüncesindeyim.

Emeğinize teşekkürler.

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Bazen böyle ayrıntıları yazmayı unutuyorum. idleri virgül ile ayırmanız lazım şu şekilde: [products ids="11, 18, 74" skus=""] Şu şekilde istediğiniz ürünleri gösterebilirsiniz.

• Tesekkürler dostum, bazen bana da öyle oluyor, yazdığımı ben anlıyorsam başkaları da anlıyor sanıyorum. Ama ancak yazıyı benden başka birileri daha okursa o yazı tam oturuyor çünkü yazı senin çocuğun gibi, kendi hatanı kendin görmüyorsun.

Şu an yazı süper anlaşılır oldu. Eline koluna aklına sağlık.
  • general-net kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi senin yazın çocuğun gibi. Ben anlayınca herkes anlıyor sanıyorum yorumun için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.