Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byyasak

beyler skili 17 de master yapamıyorum tek skili sıfırlıyorum olmuyor

Olur olur 8-10 defa yapmistim bi kere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda olan ekleyebilirmi SponqeBob yanlız kaldım sıkılıom
  • Bir gün değil her gün gelişmeye devam ;)

• Kırmızı bayrakta açtım bi karakter forumdan arkadaşlar ekleyebilirler nick : HKnatas
  • Arkaşlar benim macermda burda bitiyor isteyenlere hhesaibimi verebilrim bana ulaşlsınlar 38 lvl savaşçı iyi bir hesap imha hesabı faladan var +9 fms +9 ribi +9 zırhı falan filan var zırhlı atı var imha charıda var ulaşın beyler

iyi forumlar
  • biraz önce 14 kk ya aldim . Nasil ? Kaça satarim ben bunu
  • 20den gider bence hocam

• Hesabı tabazana adlı arkadaşa verdim .

İyi forumlar
  • Oynama istegi kalmadi artik

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 20 Ağustos 2015; 17:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SivHD00

Oynama istegi kalmadi artik

Hesabı verebilrsin qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Oynama istegi kalmadi artik

Hesabı verebilrsin qnq

Oynyayacaksan eylule kadar oyna ama is bitince donerim

• Konu gg

• Arkadaşlar konuyu biraz inceledim 2007-2008 yıllarında metin oynamış biri olarak başlamayı düşünüyorum fakat bu sene mezun oldum sınava hazırlık senem gün içinde 1 2 saatimi ayırabileceğimi düşünüyorum birazda ingilizcemi geliştirmek için oynamak istiyorum sınav senesi olduğu için bana kötü yönde etkisi olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoffers

Arkadaşlar konuyu biraz inceledim 2007-2008 yıllarında metin oynamış biri olarak başlamayı düşünüyorum fakat bu sene mezun oldum sınava hazırlık senem gün içinde 1 2 saatimi ayırabileceğimi düşünüyorum birazda ingilizcemi geliştirmek için oynamak istiyorum sınav senesi olduğu için bana kötü yönde etkisi olurmu?

Evet eger sınavın varsa uzak dur. Herhangi bir oyuna baslamani onermiyorum.

• quote:

quote:

Arkadaşlar konuyu biraz inceledim 2007-2008 yıllarında metin oynamış biri olarak başlamayı düşünüyorum fakat bu sene mezun oldum sınava hazırlık senem gün içinde 1 2 saatimi ayırabileceğimi düşünüyorum birazda ingilizcemi geliştirmek için oynamak istiyorum sınav senesi olduğu için bana kötü yönde etkisi olurmu?

Hocam gün içinde çalışmamı tamamlayıp akşam 1 2 saat online olsam bile sorunmu olur hedefim 60bin civarı okadar ulaşılmaz bi hedef de değil
  • quote:

quote:

quote:

Hocam gün içinde çalışmamı tamamlayıp akşam 1 2 saat online olsam bile sorunmu olur hedefim 60bin civarı okadar ulaşılmaz bi hedef de değil

Sınav senesi kafani dagitmak icin oyun oyna tabi ama bu tarz degil. Metin2 cok vakit isteyen bir oyun. Kendini kontrol edebileceksen neden olmasin ama eventi suydu buydu derken cok vaktini calar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sınav senesi kafani dagitmak icin oyun oyna tabi ama bu tarz degil. Metin2 cok vakit isteyen bir oyun. Kendini kontrol edebileceksen neden olmasin ama eventi suydu buydu derken cok vaktini calar.

Peki hocam saolun tavsiyeniz için.

• stoffers kullanıcısına yanıt
    kesinlikle önermiyorum diğer arkadaş kafa dağıtmak falan demiş ama kafa dağıtmak için de önermiyorum ben. Oyun sadece online olduğunuz zamanlarda kafanızı kurcalamaz , çok kötü etkilenirsin sınav hazırlıklarında
  • Şu book eventi tam olarak nedir? Bk verip rastgele tome alıyoruz anladığım kadarıyla. Bende yaklaşık 3 envanter falan dandik beceri kitabı var bunları saklayıp eventte kullansam iyi kar eder miyim? Ve ne zaman olur?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.