Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35 farmi icin +9 kaplan yeter mi ? Idarelik ne kadar harcamak lazim ? Bide 35 olayi sadece metin kesme mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

35 farmi icin +9 kaplan yeter mi ? Idarelik ne kadar harcamak lazim ? Bide 35 olayi sadece metin kesme mi ?

4-5 kkya +4 sav tasli 1-1.5khpli bisey alsan yeter.
    Hayir ork disi farmi ve çeşitli basma itemleri farmi da var

• Becerileri nasıl 17de master yapabilirim bunun kolay bir yolu var mı? Bec sıfırlaya sıfırlaya para kalmayacak.

• Beyler şimdi başlasam sürekli oynayak 1 haftada sağlam bi hesap dizilirmi D: 40 50lvl lik
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.victor

Becerileri nasıl 17de master yapabilirim bunun kolay bir yolu var mı? Bec sıfırlaya sıfırlaya para kalmayacak.

skill sifirlayip 17 de master yapan gormedim . Gozlem bandi kullan

• Bugün solo dt denedim, buffsuz çook rahat çıktım. Hatta o ki, 7. katta 30 dk metin farmı yapıp sıkılınca 8. kata çıktım. Doğru anahtarı bulamayınca mecbur aşağıya indim yoksa azraile kadar yolu vardı yani üstelik dönüşüm küresi de yanımdaydı. 2 gün sonra, benimle beraber yukarıya çıkıp item basmak isteyen varsa, loncadan duyuru yapacağım. İç itemleri de aldım mı artık azraili de keserim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halletim sorunumu hocam. Yasli kadında 1 skill sıfırlama seçeneği var. Skilli sildigin zaman sana 17 tane puan veriyor. İste boyle m yapabildim en sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin2nin Demircisi -- 16 Ağustos 2015; 20:46:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

Bugün solo dt denedim, buffsuz çook rahat çıktım. Hatta o ki, 7. katta 30 dk metin farmı yapıp sıkılınca 8. kata çıktım. Doğru anahtarı bulamayınca mecbur aşağıya indim yoksa azraile kadar yolu vardı yani üstelik dönüşüm küresi de yanımdaydı. 2 gün sonra, benimle beraber yukarıya çıkıp item basmak isteyen varsa, loncadan duyuru yapacağım. İç itemleri de aldım mı artık azraili de keserim

Yapariz gelirim ama aksamlari 9-10 gibi

• Bugun sabah 6 da dokuz kuyruk kesmeyi denedik ama donusumsuz kesemedik

85, 80, 75, 70 metinleri cok rahat kesiliyor ve droplari da cok guzel... 10 kisi deceit kesmek yerine tek basina bunlari kesmek cok mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 16 Ağustos 2015; 21:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibudak

Bugun sabah 6 da dokuz kuyruk kesmeyi denedik ama donusumsuz kesemedik

85, 80, 75, 70 metinleri cok rahat kesiliyor ve droplari da cok guzel... 10 kisi deceit kesmek yerine tek basina bunlari kesmek cok mantikli

61 kasip onlari kessem olur dimi?

• Beyler başlamayı düşünüyorum büyülü silah kasıcam oyuna para item isteyen bebelerden değilm sorularım için yardım edermisiniz hangi bayrak başlayam 1 saate iner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salbenisall -- 17 Ağustos 2015; 10:30:25 >
  • Kırmızı basla

• hocam offline pazar açma hakkımız günlük kaç saat vede günlükmü yenileniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyasak

hocam offline pazar açma hakkımız günlük kaç saat vede günlükmü yenileniyor

Benim 8 saat mesela basta 1 saat sonra farm yaptıkca artiyor. Her girişinden 8 saat sonra kapaniyor pazarin.

• 3 envanter minnow birikti . Bir kutu kac k olacak acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

3 envanter minnow birikti . Bir kutu kac k olacak acaba

200-300k ama en sevmedigim eventlerden biri o :(
  • Dt merasimi sonrası elime geçen phoenix+9'un son hali:
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Upgrade parası dt'deki slotlardan, efsunları usta sandığından. 1 marble ve 4 changer harcadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sekoleyt S kullanıcısına yanıt
    109 kb/sn :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekoleyt

Eğer oyun inerse ve oynamaya niyetlenirsem kırmızı oluyorum o zaman ben :) Sadece mavide oynamıştım eskiden oynadığımda. Diğerlerinin slot yerlerini bilmiyorum ama salla maksat muhabbet ingilizce olarak tabi

maviler sadece ticaret için orada. şuan en güçlü krallık kırmızılar diyebilirim. bütün ezikler mavide toplanmış durumda
  • beyler skili 17 de master yapamıyorum tek skili sıfırlıyorum olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.