Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle bir durum yok arkadaslar her turlu butun bilgiler ayni olsa bile hesaplarimizi gecirdik. Hepsini degistirdik zaten. Karakter isimleri de hesap isimleri de degismis oldu :D

Bu arada oyuna paskalya etkinligi gelmis, gayet guzel bi etkinlik katilmanizi tavsiye ederim geri donmeyi dusunen varsa degerlendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 1 Nisan 2018; 19:39:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

Boyle bir durum yok arkadaslar her turlu butun bilgiler ayni olsa bile hesaplarimizi gecirdik. Hepsini degistirdik zaten. Karakter isimleri de hesap isimleri de degismis oldu :D

Bu arada oyuna paskalya etkinligi gelmis, gayet guzel bi etkinlik katilmanizi tavsiye ederim geri donmeyi dusunen varsa degerlendirebilir.

Evet, paskalya eventi gerçekten de tam yeni oyuncuların dişine göre.
    Ben şahsen gezip bir şeyler toplamayı pek sevmediğimden dahil olmayacağım ama ilgilenen çok iyi karlar elde edebilir.

@yasin_61
    WoM2'nin pvp ağırlıklı bir server açması hali hazırda sahip olduğu kemik kitleyi de kaybetmekten öte bir eylem olamaz. Eğer her şeyi kolayca yapabileceğiniz bir server için bakınıyorsanız 92-99 arası yabani köpeklerde kasabildiğiniz bir sürü kalabalık vslik server var. WoM2'nin dönüp dolaşıp yeniden başladığım server olmasının bir numaralı sebebi her başlayan arkadaşın 3-4 ay içerisinde hesap dizememesidir. İnanıyorum birçok kişi de bu konuda benim gibi düşünüyor ki anlık 300 online'a kadar düştüğü günlerde bile oynamaya devam eden has bir kitlesi var. İsim vermek istemiyorum ama 24h online sayısı beş binin aşağısına düşer düşmez "Her güzel şeyin bir sonu vardır." triplerine giren serverlar ve server yöneticilerinden yeğdir.

----

Eski günleri yad etmesem olmazdı
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 1 Nisan 2018; 22:18:8 >

• Hocam biliyorum toplamak vs zevkli değil pek ama getirisi çok fazla. 30 dakikada 70-80 civarı yumurta kasabiliyorsunuz. Daha fazla bile kasılır. Bana 120 yumurtadan toplamda 250-300kk'lık eşya attı. Aslında bunun 100kk'sı 3 saatlik yüzüklerden geliyor. Efsun nesnesi çok az çıkıyor fakat envanterleri genişleten anahtarlardan bol bol çıktı. Güzel oldu :) Demirci taşı ve heavenly peach de çıkıyor çok fazla, birisi item basarken diğeri P açarken lazım oluyor çokça
  • Okuyorum ya kör topal :D Hayırlısı bakalım
  • @Atsız Kovboy
    Haklısın dostum kazanç gerçekten çok yüksek ama 30 dakikada 70-80 yumurta kasabiliyorsan çok iyiymiş. Forumdan baktığımda saatte 30-40 kadar kasabilenleri okumuştum bilemiyorum. Devler Diyarı'nda iyi kasılıyormuş galiba.

@JequeL
    Hayırlısı dostum. Umarım umduğun gibi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 2 Nisan 2018; 16:53:27 >
  • Aynen hocam devler diyari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben wom2 oynadım zaten, yeni bir server olarak açacaklar mı diye sordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar oyuna yeni başlayacağım. yardım etmek isteyen var mı ?
  • Fleetwood Mac kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 17 Nisan 2018; 22:18:22 >
  • Servera uzun bir aradan sonra yeniden başladım ve farm yapmak hala çok zor. Gerçekten üst levellerde yapacak fazla çeşitli aktivite yok yani hep aynı şeyleri farm yapıyorsunuz. Oyun bir anlamda farm simülasyonuna döndü ve çoğu eşya değerini kaybederken, PVP eşyaları ve efsun nesneleri fahiş fiyatlara yükseldiler. Oyunda rahatlamak için DC çektim ve birkaç gün önce Zodiac Yelpazemi +9 yapma şansına eriştim. Onun haricinde hiç pvp eşyam yok ki beni bilenler bilir, ben nerdeyse hiç PVP yapmamışımdır bu serverda. PVM yi seviyorum ama oyunda yeterince çeşitli zindan, etkinlik veya solo-instance yok.

Belli bir levele geldikten sonra hep aynı şeyler dönüp duruyor. Onun dışında zevkle oynanabilecek bir metin2 ve gördüğüm en dengeli pvp sistemine ve en az buga, en büyük kolaylıklara sahip metin2. Bazı metin2'lerde keşke wom2'deki şu özellik burda da olsaydı dediğim çok olmuştur. Server keşke biraz daha kolaylaşsa, yeni gelenlerin gözü bu kadar korkmayacak. Yeni gelenlere de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz birkaç arkadaşla birlikte. Ama yine de oyunu gözü korkan bırakıyor.

Yakında, hatta sanırım 2 gün içinde Meley gelecek ve çok zorlu bir instance olacağına dair duyumlar aldım. Sanırım bu biraz daha yüksek level PVM'yi itekleyecektir. Zenginin daha da zengin olabildiği bir düzen değil de, farm yapanların en azından DC alıp farm yapmadan bütün gün köyde oturanlar kadar kıymetli eşyalarının olabildiği bir düzen istiyorum ben şahsen ve yönetimde buna yönelik bir atılım göremedim. Yine de çok ilgililer ve burda bahsedildiği gibi sataşma falan yok.

Eğer farm yapılan yerler çok dolu olmasa (ki bu sıralar gece vakitleri boş kalıyor, zira oyuncu sayısı azaldı) düşük seviye oyuncular aslında çok rahat farm yapıp 2-3 haftada full +9 bir çar dizebilir size bunu garanti ederim. Biyo görevine gelince, 70 levele kadar olan biyoyu artık takır takır yapabiliyorsunuz yeni itemle. Zaten 70'den sonrası PVP için gerekli onun için de bir zahmet bekleyiverin. Eskiden denildiği gibi 6-7 ay sürerdi şimdi ise max 2,5 ay sürüyor tamamlaması (düzenli oynayanlar için)

Server'ı yeni bir oldschool havasında metin2 oynamak isteyen herkese tavsiye ederim. Zaten eminim ki Metin2 oynayan herkes wom2'nin adını duymuştur. Ama duymayanlar da gelip bir denesinler.

Herkese iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Servera uzun bir aradan sonra yeniden başladım ve farm yapmak hala çok zor. Gerçekten üst levellerde yapacak fazla çeşitli aktivite yok yani hep aynı şeyleri farm yapıyorsunuz. Oyun bir anlamda farm simülasyonuna döndü ve çoğu eşya değerini kaybederken, PVP eşyaları ve efsun nesneleri fahiş fiyatlara yükseldiler. Oyunda rahatlamak için DC çektim ve birkaç gün önce Zodiac Yelpazemi +9 yapma şansına eriştim. Onun haricinde hiç pvp eşyam yok ki beni bilenler bilir, ben nerdeyse hiç PVP yapmamışımdır bu serverda. PVM yi seviyorum ama oyunda yeterince çeşitli zindan, etkinlik veya solo-instance yok.

Belli bir levele geldikten sonra hep aynı şeyler dönüp duruyor. Onun dışında zevkle oynanabilecek bir metin2 ve gördüğüm en dengeli pvp sistemine ve en az buga, en büyük kolaylıklara sahip metin2. Bazı metin2'lerde keşke wom2'deki şu özellik burda da olsaydı dediğim çok olmuştur. Server keşke biraz daha kolaylaşsa, yeni gelenlerin gözü bu kadar korkmayacak. Yeni gelenlere de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz birkaç arkadaşla birlikte. Ama yine de oyunu gözü korkan bırakıyor.

Yakında, hatta sanırım 2 gün içinde Meley gelecek ve çok zorlu bir instance olacağına dair duyumlar aldım. Sanırım bu biraz daha yüksek level PVM'yi itekleyecektir. Zenginin daha da zengin olabildiği bir düzen değil de, farm yapanların en azından DC alıp farm yapmadan bütün gün köyde oturanlar kadar kıymetli eşyalarının olabildiği bir düzen istiyorum ben şahsen ve yönetimde buna yönelik bir atılım göremedim. Yine de çok ilgililer ve burda bahsedildiği gibi sataşma falan yok.

Eğer farm yapılan yerler çok dolu olmasa (ki bu sıralar gece vakitleri boş kalıyor, zira oyuncu sayısı azaldı) düşük seviye oyuncular aslında çok rahat farm yapıp 2-3 haftada full +9 bir çar dizebilir size bunu garanti ederim. Biyo görevine gelince, 70 levele kadar olan biyoyu artık takır takır yapabiliyorsunuz yeni itemle. Zaten 70'den sonrası PVP için gerekli onun için de bir zahmet bekleyiverin. Eskiden denildiği gibi 6-7 ay sürerdi şimdi ise max 2,5 ay sürüyor tamamlaması (düzenli oynayanlar için)

Server'ı yeni bir oldschool havasında metin2 oynamak isteyen herkese tavsiye ederim. Zaten eminim ki Metin2 oynayan herkes wom2'nin adını duymuştur. Ama duymayanlar da gelip bir denesinler.

Herkese iyi akşamlar.
    hocam servera başlamayı düşünüyoruz 4-5 arkadaş ama bu biyolog görevleri için yeni item demişsin, o ne oluyor?

• Naaga Zindanında çok kolayca kasabileceğiniz bir item. Size şöyle resimle göstereyim:

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Bunu kullandıktan sonra bionun tamamlanması için beklemiyorsunuz. Yani bio için gereken materyali veriyorsunuz, sonra buna basıyorsunuz, kabul ediyor veya etmiyor. Sonra işlemi tekrarlayabilirsiniz. Naaga zindanında maks 3 tane item düşürebiliyorsunuz diye biliyorum ama 2 tane lv 59 M6 m7 skilli çarla çok rahat yapılabilir hatta vaktiniz varsa ve zehirli iteminiz varsa g1 aura veya enchanted blade ile ve bir de buffer ile çok rahat solo yapabilirsiniz.

Gerçek şu ki, hemen her metin2 de amele farm faslını geçmek için biraz oyuna para yatırmak gerekiyor. Wom2 yine bu konuda insaflı diye düşünüyorum, siz efsun nesnesi fiyatlarının yüksek olmasına aldanmayın. Dün 200kk verdiğim çocuk daha yeni başladığı halde bugün 40 tane dolunay 30 tane green changer kasmış bana parayı geri ödedi.

• Oyuna birkaç hafta önce tekrar başladım, oyuncu kitlesi değişmemiş fakat azalmış olsada yaza doğru artacağını düşünüyorum wom2 ölmüş olsada en güzel metin2 serverıdır benim görüşüme göre ve oynarken zevk aldığım tek server diyebilirim. Banlanan hesabımda arkadaşımın itemleri olduğundan bırakmadan önce kendimi affetirmek için kendisine 10kkk ya yakın item vermiştim şimdi başladığımda kalan itemelrle yavaş yavaş bir azrael hesabı diziyorum, WP sura ile zevkli olabilir diye 90 a bir sura kastım skilleri şuanda g8 g3 g1 blade i P ledikten sonra runlara başlıyacağım, Aynı zamanda dikkatimi çeken güzel bi ksıım var, eskiden azrael den atan sandık 40kk civarıydı pazarda en az 3-4 gün duruyordu şimdi ise 7-8 adet Azrael's Treasure Coffer diye kutucuklar atıyor ve bunların tanesi 6-7kk arası değişirken anında satılıyor. Azrael runlamak güzel bi farm yöntemi fakat biraz maaliyetli ben şuanda kullandığım suramın biyolgolarını tamamlayana kadar , buffer ımın skillerini tamamlayana kadar , ve suranın itemlerinde 1-2 küçük bi eksik var onlarıda tamamlayana kadar eskiden kullandığım 55 level Shard farmerımla cor kasıyorum ve Shard droplarının arttığınıda gözlemledim. 350 online olsada çok zevk alıyorum denebilir ve dediğim gibi yaza doğru online sayısı artacak aynı zamanda Razador update inden sonra birçok yüksek level farmer ın tekardan başladığını gördüm.

Yeni başlayacaklar sarı bayrakta başlayabilir. Yardım etmeyi isterim. Nickim : MagischeWaffen

• quote:

Orijinalden alıntı: Im Unleashed

Oyuna birkaç hafta önce tekrar başladım, oyuncu kitlesi değişmemiş fakat azalmış olsada yaza doğru artacağını düşünüyorum wom2 ölmüş olsada en güzel metin2 serverıdır benim görüşüme göre ve oynarken zevk aldığım tek server diyebilirim. Banlanan hesabımda arkadaşımın itemleri olduğundan bırakmadan önce kendimi affetirmek için kendisine 10kkk ya yakın item vermiştim şimdi başladığımda kalan itemelrle yavaş yavaş bir azrael hesabı diziyorum, WP sura ile zevkli olabilir diye 90 a bir sura kastım skilleri şuanda g8 g3 g1 blade i P ledikten sonra runlara başlıyacağım, Aynı zamanda dikkatimi çeken güzel bi ksıım var, eskiden azrael den atan sandık 40kk civarıydı pazarda en az 3-4 gün duruyordu şimdi ise 7-8 adet Azrael's Treasure Coffer diye kutucuklar atıyor ve bunların tanesi 6-7kk arası değişirken anında satılıyor. Azrael runlamak güzel bi farm yöntemi fakat biraz maaliyetli ben şuanda kullandığım suramın biyolgolarını tamamlayana kadar , buffer ımın skillerini tamamlayana kadar , ve suranın itemlerinde 1-2 küçük bi eksik var onlarıda tamamlayana kadar eskiden kullandığım 55 level Shard farmerımla cor kasıyorum ve Shard droplarının arttığınıda gözlemledim. 350 online olsada çok zevk alıyorum denebilir ve dediğim gibi yaza doğru online sayısı artacak aynı zamanda Razador update inden sonra birçok yüksek level farmer ın tekardan başladığını gördüm.

Yeni başlayacaklar sarı bayrakta başlayabilir. Yardım etmeyi isterim. Nickim : MagischeWaffen
    Milleti tokatlayıp kapanan Türk swlerde binlerce kişi oynuyor,wom2 bence en ölü halliyle bile onlardan kat ve kat daha güzel ve oynanabilir bir sw,hemde emeklerinin boşa gitmeyeceğinden emin olduğun kaliteli bir sw. Ayrıca laptoplarda harici ekran karttıyla çalıışabilen tek sw gördüğüm kadarıyla,tr bile çalışmıyor :D

• Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Kim bilir belki günün birinde reklamın alasını basıp serveri diriltebilirler ^^
  • Arkadaşlar dc ihtiyacı olan yada üstüne kar koyarak satmak isteyen arkadaşlar varsa elimde 3 adet 100 dc voucher mevcut,pazar kurmak için müsait olamıyorum , tanesi 150 den yada hepsini 450 den satarım.
  • eski günler hatrina bi orman turu yaparken yine şansım yerinde :DWorld of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!Levelin yüksek olması fakir olmadığın anlamına gelmiyor :D
  • 10 gündür felan tekrar oynamaktayım bu lanet olası serverı. Haziran'a kadar da oynarım diye düşünmekteyim. E hazır oynuyorken de birkaç pvp videosu atmayı düşünüyorum. İlk pvp videom "Atchim" adlı ruhsuza özel olarak 30 saniyelik olacak. Güzel hasarlar var

Bunun haricinde azrail yapıyorsanız changer kasmak kolaylaşmış ama fiyatlar yüksek. Yeni başlayanlar çok daha rahat gelişebilir diye düşünmekteyim taşsız 35avg dolunayları 30-40m arasına bulabilirsiniz. Online sayısı market için az ama farm yapmak için uygun. İtem aldığınızda satmanız zor oldugu için almadan önce bir kez daha düşünmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 2 Mayıs 2018; 2:8:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fushen

10 gündür felan tekrar oynamaktayım bu lanet olası serverı. Haziran'a kadar da oynarım diye düşünmekteyim. E hazır oynuyorken de birkaç pvp videosu atmayı düşünüyorum. İlk pvp videom "Atchim" adlı ruhsuza özel olarak 30 saniyelik olacak. Güzel hasarlar var

Bunun haricinde azrail yapıyorsanız changer kasmak kolaylaşmış ama fiyatlar yüksek. Yeni başlayanlar çok daha rahat gelişebilir diye düşünmekteyim taşsız 35avg dolunayları 30-40m arasına bulabilirsiniz. Online sayısı market için az ama farm yapmak için uygun. İtem aldığınızda satmanız zor oldugu için almadan önce bir kez daha düşünmelisiniz.
    Bu çöp server kesinlikle oynanmaz. Ara ara niye dönüyorsunuz gerçekten anlamıyorum Piyasada server olmasa anlıcam.

O ırkçı veledi geçen baya bi korkuttum. Ev adresine kadar biliyorum.

Neyse nostalji olsun diye eski bir videomu geri yükledim. Tarih 4 Aralık 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 2 Mayıs 2018; 22:7:33 >

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.