Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.899
Cevap
50
Favori
242.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wom2 eclipsede uygun fiyata farmlık car alınır
  • v13.0 Güncellemesi - Değişim Günlüğü

Beceri Kitapları
    Yeni simgeler! Bir kitabın simgesi artık kullanıldığı beceri sınıfına göre renklendirilmiştir.
    Artık düştüklerinde ve ticarete eklendiklerinde tam isimleri gözükür.

Merchant's Wisdom
    Silk Bundle ve Blessed Clock Hand birleştirilmiştir, Nesne Market'ten alınabilecektir.
    Silk Bundle etkisi artık tüm hesabı kapsar.
    Artık açık pazardaki fiyatları değiştirirken de çalışır.

Günler kalmış eski Silk Bundle'lar 15 günlük Merchant's Wisdom ile değiştirilmiştir.

Mevcut Blessed Clock Hand süreleri de Merchant's Wisdom günleriyle değiştirilmiştir.

Nemere
    Sandık artık her 12 saatte bir açılabilir, yani günde herkes için sayaçın sıfırlanacağı iki farklı zaman vardır.
    Sandık artık diğer eşyaların yanında Extinguished Core da içerebilir, Extinguished Core içermeyen her sandıktan sonra bir dahaki sefer Extinguished Core elde etme şansı artar.

Savaş Sistemi
    Pierce vuruşları artık yansıtılamaz.

Ninja: Ghost Attack
    Sağladığı hasar aralığı artık silah hasarı üzerinden baz alınır.
    Bu düzenleme geçen güncellemedeki %50+ ana hasar artışının yerine gelmiştir.

Ninja: Stealth
    Soğuma süresi artık 40 saniye, önceden 60 saniyeydi.
    Soğuma süresi artık oyuncu Stealth'tan çıktıktan sonra başlar.

Sura: Ritual of Doom
    Hasar %25 azaltılmıştır.
    Etkisinin kapsadığı bölge %25 azaltılmıştır.

Geliştirici Notları: Stealth'tan Stealth'a geçip etrafta koşuşturmak veya oyuncuları Ritual of Doom ile yakalamaya çalışmak esasen iki taraf için de pek eğlenceli değil, bundan dolayı daha aktif oynayan oyuncuları teşvik ediyor ve bu taktiklerin uygulanabilirliğini azaltmaya yönelik bazı değişiklikler yapıyoruz.

Dojang
    Dojang içerisinde Grilled Smelt etkisi kullanılabilmesi durdurulmuştur.
    Dojang içerisinde Gold Crucian etkisi kullanılabilmesi durdurulmuştur.
    Dojang'ta Energy kullanımına sebep olan sorun giderilmiştir.

Diğer
    [Özellik] Artık özel mesajlarda zaman damgası bulunur.
    [İyileştirme] Artık simya eşyalarını hızlı takas etmek ve depolamak mümkündür.
    [Düzeltme] Eğer grup üyelerinden birinin seviyesi zindana giriş için aranan seviye aralığını aşıyorsa grubun tamamı Naaga Zindanı'na giriş yapamayacaktır.

Sırada neler var?

Azrael/Razador değişiklikleri düşündüğümüzden biraz daha karışık hale gelmiş olsa da, sırada onlar var! Mart boyunca yayınlamayı planladığımız birkaç keyifli güncelleme daha var, aralarından biri de Paskalya Etkinliği. Son olarak, kısa dönemli hedeflerimizden biri de (1 veya 1,5 ay olarak düşünün) Yang'a önemli değişiklikler getirerek bazı mevcut para birimi sorunlarını çözüme ulaştırmaktır.

Her zamanki gibi, güncellemeyi genel başlık üzerinden tartışabilirsiniz.

İyi eğlenceler!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• şUAN METİN2 GLOBALDEYİZ ARKADAŞLAR AMA DİSCORD KANALIMIZ HERKESE AÇIK, BUYURN GELİN LİNK ÜSTTEKÜ POSTLARIMDA VAR
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 25 Mart 2018; 20:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

silinsin
    FaşoAga Wom2 Yönetimi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 26 Mart 2018; 13:8:57 >
  • Dediğim gibi acil hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 19 Mart 2018; 0:13:51 >
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Bahar Piyangosu Etkinliği 2018

Değerli oyuncularımız,

Bahar geldi ve yanında geleneksel mevsim piyangomuzu da getirdi!

22 Mart 19:00'dan (Türkiye Saati) itibaren kendi seviye aralığınızdaki tüm canavarlardan sınırsız olarak Lottery Ticket yani piyango bileti düşürebilirsiniz. Etkinlik 7 gün sürecektir ve 29 Mart 19:00'da kazananlar açıklanacaktır.

Kazanma şansınızı arttırmak için düşürebildiğiniz en fazla sayıda Lottery Ticket düşürmeyi unutmayın. Etkinliğin sonunda kazanan 15 bilet numarası rastgele belirlenecektir.

Ödüller:
    İlk 5 kazanana 100 DC Voucher
    6. kazanandan 15. kazanana dek 20 Bonus Changer

29 Mart'ta etkinlik sona erdiğinde kazanan bilet numaraları oyun içinde, forumda ve Facebook'ta anons edilecektir. Kazanan şanslı biletlerden birine sahip olmasanız bile biletlerinizin her birini 100K'ya herhangi bir satıcı NPC'ye satabilirsiniz.

İyi şanslar ve iyi avlanmalar,
    WoM2 Ekibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimo -- 25 Mart 2018; 20:6:8 >

• bir zamanlar wom2

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan06x

bir zamanlar wom2

o balıkçılara az çektirmiyordum

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    O loyalty sistemi güncellemeyle kalktı galiba. Sırf şu sistem yüzünden en ücra köşelere gidip balık tutardık. Ah ah item bile düşürdüğüm olmuştu balık tutarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celay

O loyalty sistemi güncellemeyle kalktı galiba. Sırf şu sistem yüzünden en ücra köşelere gidip balık tutardık. Ah ah item bile düşürdüğüm olmuştu balık tutarken

Loyaltyden değil ben zevkine kesiyordum , rahatsız ediyordum balıkçıları ch ch dolaşıp. Biraz pisliktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onca zamandan sonra bugün girip iki farmın belini kırayım dedim.
    Boss ile beraber metin de keserek zamandan tasarruf
    Bir de pazarım olmasın mı

Yalan dolan olmadan söyleyeyim oyuncu sayısı hala az ama ben de eskisi gibi günde 10 saat farm yapıp oyun kovalayabilecek halde değilim zaten.
    Arada bir girmeyi düşünüyorum yine sıkılıp bırakmazsam. Sohbet etmek, bilgi almak isteyen arkadaşlar IMAGINE nickli karakterimden ya da forumdan bana ulaşabilirler.(Günün çok büyük bir kısmı afk'yim maalesef.)

ilk öyle tanışmıştık zaten ikimiz de kesememiştik birbirimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan06x

ilk öyle tanışmıştık zaten ikimiz de kesememiştik birbirimizi

aynen mavide sağdaki köprüde balık tutuyordun çift char

edit: üşenmedim ss buldum hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 31 Mart 2018; 2:49:33 >

ahaha aynen.. vay bee
  • Dostlar yeni client gelmiş, benim hesap gitmiş falan, geri alabiliyor muyuz acaba?
  • JequeL J kullanıcısına yanıt
    sanırsam server birleşimi olmuştu, o zaman karakterlerini sol deyse veyal una daysa eclipse serverına geçirmen gerekiyordu
    https://merge.wom2.org/ linkinden geçirebilirsin galiba.
  • JequeL J kullanıcısına yanıt
    Dostum senin bir sınavda ilk 500'e girdiğini anımsıyorum. Ne oldu akıbetin
    Arkadaşın dediği gibi birleşme sonrası hesapları düzenlemen gerekiyor. Eğer şifreni unuttuysan yine aynı siteden de şifremi unuttum yaparak şifreni bulabilirsin. Birleşimini yapmadığın hesabın şifresini normal siteden bulamazsın.
  • Aynı zamanda aklında bulunsun mesela Sol de Yüksek level bir hesabın var ama aynı bilgiler ile Luna da düşük level bir hesabın var, hatırladığım kadarıyla Lunadakini seçersen Sol deki kayboluyordu. Yanlışım varsa düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Im Unleashed -- 1 Nisan 2018; 13:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Caulfield

Aynı zamanda aklında bulunsun mesela Sol de Yüksek level bir hesabın var ama aynı bilgiler ile Luna da düşük level bir hesabın var, hatırladığım kadarıyla Lunadakini seçersen Sol deki kayboluyordu. Yanlışım varsa düzeltin.

Bazı arkadaşlar fazladan karakterlerini yeni hesap açıp ticket ile ona taşıtmıştı diye anımsıyorum. Bu bahsettiğim şey TR'de ya da başka bir serverda olmuş da olabilir (geçmiş zaman)
    Aynı hesapla hem Luna hem Sol girilebiliyor muydu ondan bile emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 1 Nisan 2018; 13:39:3 >
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.