Şimdi Ara

Wollex Portatif Güç Kaynağı Ve Şarj Deposu - LİMANGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en ucuz 23.90 + 3.50 = 27.40 TL'ye satılmıştı.Kaçırdığıma üzülmüştüm malum android pdalar şarj konusunda 1-2 günü aşamıyor.
    Bugün limangoyu kontrol ederken rastladım 20 tllik çeki olana 17 liraya geliyor, çeki olmayanlar içinde her girişte 7 liralık kargo bedeli değerinde çek veriyor 29,90'a alabiliyorsunuz...İhtiyacı olanlara, önceki kampanyalardan alamayanlara duyurulur..Unutmadan wollex bu ürünü 89 liraya satıyor...

http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1089075

• LINK YANLISA SANIRSAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

LINK YANLISA SANIRSAM

Üye girişi yapıp wollex bölümüne girmelisin.
  • Bence ederi budur zaten, 89 falan ütopik fiyatlar.. Ayrıca küçük bir hesap makinesinden daha büyükse (boyutları yazmamışlar ama kalınca bişey belli) mobilitesi kalmıyor, cepte taşınmaz onun için çanta taşıyacaksam ne anlamı kaldı? Amacına çokta uygun olmayan bir cihaz, üç kuruşa bulabileceğiniz cebe rahatlıkla sığan küçük acil durum şarjları bu amaca daha uygun bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Bence ederi budur zaten, 89 falan ütopik fiyatlar.. Ayrıca küçük bir hesap makinesinden daha büyükse (boyutları yazmamışlar ama kalınca bişey belli) mobilitesi kalmıyor, cepte taşınmaz onun için çanta taşıyacaksam ne anlamı kaldı? Amacına çokta uygun olmayan bir cihaz, üç kuruşa bulabileceğiniz cebe rahatlıkla sığan küçük acil durum şarjları bu amaca daha uygun bence..

resimde usb girişin boyutuna göre cihazın boyutunuda anlayabilirsiniz.Tahminim çanta taşımaya pek gerek kalmayacak ama uzun yolculuklarda çok işinize yarayacak..

Wollex Portatif Güç Kaynağı Ve Şarj Deposu - LİMANGO

• quote:

Orijinalden alıntı: polyo

http://forum.donanimhaber.com/m_52520454/tm.htm

9 Eylül 2011; 12:45:35

http://www.yakala.co/firsat/tum-turkiye/2092/wollex-sarj-cihazi-39-90-tl--

39.90

YETERLİ GALİBA....?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah kardeş bir tane aldım, abartı olmasa iki tane alacaktım çantayla gezince problem olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof. Dr. MEZARCI -- 25 Şubat 2012; 15:48:28 >
  • teşekkürler.
    ben iphone için aldım.hediye çekimde vardı 20tl.
    belki her zaman kullanılacak bir şey değil ama mutlaka bir yerde lazım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan911 -- 25 Şubat 2012; 16:07:17 >
  • Peki bunlar telefona zarar neyin vermez mi? Atıyorum kendi içerisindeki şarjı azalacak ancak şarj etmeye devam edecek, bu şekilde telefonumuzun bataryasına zarar vermez mi?

Bir de bataryası bomboş olan bir telefonu ne kadar şarj eder acaba? %50 oranda doldurabilir mi ki?
  • bu model neo xperia cep telefonunu şarj eder mi acaba? bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Peki bunlar telefona zarar neyin vermez mi? Atıyorum kendi içerisindeki şarjı azalacak ancak şarj etmeye devam edecek, bu şekilde telefonumuzun bataryasına zarar vermez mi?

Bir de bataryası bomboş olan bir telefonu ne kadar şarj eder acaba? %50 oranda doldurabilir mi ki?

tam hatırlayamadım ama galaxy sdi galiba hemen hemen 2 defa doldurduğunu yazmışlardı eski konularda..6600mah 40 kere full doldurması gerekir mantık olarak ama buda iyi sonuçta yarısınıda verse bu fiyata bulamazsınız.Piyasada 1000 mah olanlar 30 liraya dolaşıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

bu model neo xperia cep telefonunu şarj eder mi acaba? bilgisi olan var mı ?

telefon ayırt edeceğini düşünmüyorum ama pspde sorun çıkmıştı galiba.Telefon için düşünmeden al bence ben neredeyse 2 aydır çekim olan bütün fırsat sitelerini araştırıyordum bunun için....ideos x5 var bende 3g açık kullanınca 4-5 saatte bitiyor..Bununla canavar gibi olur.
  • Peki bir soru daha. Diyelim bu aleti tam kapasite doldurdum ve 10 gün kadar kullanmadım, şarjı boşalır mı kendi kendine ?

Çünkü benim derdim bir kere şarj edip kenarda beklemesi, olur da acil işim çıkarsa hemen alıp gideceğim, bir e onu şarj etmekle uğraşmamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

telefon ayırt edeceğini düşünmüyorum ama pspde sorun çıkmıştı galiba.Telefon için düşünmeden al bence ben neredeyse 2 aydır çekim olan bütün fırsat sitelerini araştırıyordum bunun için....ideos x5 var bende 3g açık kullanınca 4-5 saatte bitiyor..Bununla canavar gibi olur.

bilgilendirme için sağolasın hocam 12 TL lik hoparlörüm biraz önce geldi logitech z110 laptopum için almıştım şu an test ettim süper oldu bim'in tırt ses bombasından sonra bu ilac gibi geldi sanırım aynı mantıkla bunu da alırsam üzülmeyeceğim zira yazları kamp felan yapıyoruz böyle bir şey çok işime yarar

• quote:

Peki bir soru daha. Diyelim bu aleti tam kapasite doldurdum ve 10 gün kadar kullanmadım, şarjı boşalır mı kendi kendine ?

Çünkü benim derdim bir kere şarj edip kenarda beklemesi, olur da acil işim çıkarsa hemen alıp gideceğim, bir e onu şarj etmekle uğraşmamak için.

onun içinde biri telefonumu şarj ettim koydum kenara 5 gün sonra kontrol ettiğimde hala üzerindeki 5 led yanıyordu dedi.Herhalde bir ay kadar dayanır gibi düşünüyorum...
  • quote:

quote:

Peki bir soru daha. Diyelim bu aleti tam kapasite doldurdum ve 10 gün kadar kullanmadım, şarjı boşalır mı kendi kendine ?

onun içinde biri telefonumu şarj ettim koydum kenara 5 gün sonra kontrol ettiğimde hala üzerindeki 5 led yanıyordu dedi.Herhalde bir ay kadar dayanır gibi düşünüyorum...

Eyvallah hocam teşekkür ederim. yeterince alınası bir ürün ve alıyorum
  • quote:

quote:

quote:

bilgilendirme için sağolasın hocam 12 TL lik hoparlörüm biraz önce geldi logitech z110 laptopum için almıştım şu an test ettim süper oldu bim'in tırt ses bombasından sonra bu ilac gibi geldi sanırım aynı mantıkla bunu da alırsam üzülmeyeceğim zira yazları kamp felan yapıyoruz böyle bir şey çok işime yarar

bizimde bezler geldi çocuk öyle sevindiki bi görsen:))))

• quote:

quote:

quote:

Ama hocam beğenmezsen beni tanımıyorsun ona göre.....:))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ama hocam beğenmezsen beni tanımıyorsun ona göre.....:))

hahaha canın saolsun ne olcak :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.