Şimdi Ara

Wolfschanze 2 [ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapımcı: City Interactive

Dağıtım: City Interactive

Wolfschanze 2 [ÇIKTI]

Wolfschanze 2 [ÇIKTI]

# # Gereksinimler: Minimum: / XP / Vista / Windows 7, İşlemci: Pentium ® IV / 2 GHz; RAM: 1 GB (2 GB Vista) 2000 Win; Video Card: GeForce 6600 ya da Radeon 9800Pro, 128 MB DirectX: 9.0c .

• çakma wolfenstein mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

çakma wolfenstein mı bu?

olma ihtimali çok yüksek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

çakma wolfenstein mı bu?

Baksana 1ide varmış birde 2 olduğuna göre
    birincyi çok beğenmişler ikincisini çekmişler:D
  • benimde efektleri hoşuma gitti kan silah ışıkları gayet hoş duruyor oyun 1.6 gb felan
  • neyse oyun listeme bunuda yazdım bunuda oynarız artık
  • Yine City InteractiveBu adamlar yapılan eleştirilere rağmen yinede yılmadan vazgeçmeden oyun yapıyor.Valla her ne kadar büyük bir gelişme sağlamasalar da helal olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • grafiklerde fena durmuyor ama city interactive olunca düşünmesi gerekiyor
  • Ben deneyeceğim..Code of honor 3ü sevmiştim..Logosuna kurban olduğumun citysi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 7 Aralık 2009; 19:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

Ben deneyeceğim..Code of honor 3ü sevmiştim..Logosuna kurban olduğumun citysi..

• Yaratık felan var mı yoksa sadece adam mı vuruyoz?
  • Walla adamlar onca şeye rağmen oyun çıkartmaya devam ediyorlarsa sonuncuda tutturacaklar kıvamı ama ne zaman bakalım...
  • bu adamların piskolojisi yıllarca sayısal oynayıp ulan ya tutarsa diye hayal kuran garibanın piskolojisi....Bir gün tuturacaklar ama nezaman Benim gözüm görmez ama Torunlarımın gözü görür inşallah.
  • ya tutarsa 1 gün ? ya multiden tutarlarsa 1 gün
  • hani ne bir ss nede yorum var illa ilk benmi oynayım yani :)

- grafikler kaliteli ve atmosfere iyi gitmiş gözüküyor , "survival horror" un kıyısından köşesinden acık tutabildiyse deneyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Aralık 2009; 2:06:23 >
  • Wolfenstein bu oyunun kopyası imiş, bunlar Wolfenstein'ın değil:)
  • Yok mu oynayan, yorum yapabilecek birisi?
  • Rezil bi oyun..... her seferinde baştan başladı. sildim gitti. pek sevmedim zaten ağır biraz oynanışı var.
  • City oyunuysa uzak duracaksın
  • Beyler oyun çıktı tam normal sürümü.

http://www.youtube.com/watch?v=p-M8jPikRnU

ayrıca videoya göre grafikler oynanış ve fizik çok güzel duruyor. city miti dinlemem abanırım buna ben videoyu izledim çok beğendim. hayret bu kadar kaliteli grafikler fizikler ve oyunun reklamı bile yapılmadı pek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.