Şimdi Ara

Wolfsburg Kariyer/4 sezon 2 lig şampiyonlugu 1 Şampiyonlar ligi kupası 1Almanya kupası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Wolfsburg Kariyer/4 sezon 2 lig şampiyonlugu 1 Şampiyonlar ligi kupası 1Almanya kupası

Wolfsburg Kariyer/4 sezon 2 lig şampiyonlugu 1 Şampiyonlar ligi kupası 1Almanya kupası

TOPLAM OYNANILACAK SÜRE: 4 SEZON

HEDEF: LİG VE CL ŞAMPİYONLUK

Wolfsburg takımını aldım ve hemen transfer işine giriştim bildiğiniz gibi oyundaki en zevkli işlerden biri.

Sezon Öncesi Transfer Harekatı

Bentder-Diego-Felipe-Ricardo rodrigez-Träsch sattım yaklasık 65 milyonküsür para geldi. 35 küsürde kulüp verdi.

Bartolemey Dragovski GK 11 Milyon $
    Balanta Cb 6 milyon $
    Zivkovic rm 1.5 milyon $
    Gabriel Barbosa ST 11.25 $
    Luan St 13.5 milyon $
    Kristoffer Ajer 8 milyon $
    Kenny Tete 12 milyon $
    Anwar El Ghazi 11miyon$
    Sebastián Driussi 5milyon $
    Emanuel Mammana 5milyon $
    Guilherme Arana 11milyon $
    Marko Pjaca 11milyon $

Kasada para kalmadı.

Wonderkid alabildiklerimi topladım Rajkovic alacaktım anlaşmıştık oyun çöktü tekrardan girdim adam bonservisi anlaşıyorum kendi gelmiyor aynı durum fossumdada oldu. Kalın siyah yazılanlar hepsi kirada pilot kulube yolladım. Tavsiye alabilirim.

İLk yarı bitirdik

1.SEZON TAMAMLANDI

Bayernden 10puan fark yedik 2.ye 9 puan fark attık.

Fark yediğim maçlar

Bremen maçım 5-5 bitti
    Chelseaden ilk maçı 4-2 aldı
    Atletico 4-1 aldı
    Real madrid 4-2 aldı
    Bayern 5-1 aldı

Toplamda 58 Maç yapmışım 14 Yenilgi 7 Beraberlik 37 Galibiyet

2.SEZON BAŞLANGIÇ / TRANSFERLER

76 MİLYON $ gelir elde edildi satılanlardan 51 milyon$ da harcadım oyunculara

Geçen sezon 13.5 milyon $ aldıgımız Luan'ı 53 milyon $ sattık bonuslarla beraber 58milyon$ lık teklife cıkarttım.
    Onun yanında dante çöpünü 1 milyona sattım kurtulmak için.

2.Sezona kötü bir başlangıç yaptım ilk maç hannover 1-0 yenildik 2.maç dortmund 1-1 kaldık hadi hayılırlısı devre arası güncelleme yaparım.

GÜNCELLEME

Kötü gidişat çok kısa sürede tersine döndü ve şuan ligde 1. durumdayız.

Asıl bomba şampiyonlar liginde yaşandı Arsenal-Real madrid-Wolfsburg-Apoel grubundan

6Maçda 4 galibiyet 2 mağlubiyet ile ayrıldı. Real madride evimizde 3 deplasmanda 6 atarak rekor kırdık.Arsenalden 2 maçdada fark yedik adamlar yenmek mümkün değil saçma sapan goller

Şampiyonlar liginde Yarı finale kadar ilerledik ama Liverpool geçit vermedi çok kötü goller ile elendik.

Sporting Lizbon ile eleme maçı oynayıp geçtik Çeyrek finalde Galatasaray geldi bizim takımıda eledik yarı finalde liverpool ile noktayı koyduk.

3. SEZON BAŞLADI

Evet arkadaşlar bu aralar işsiz oldugum için cok uzun sureler oynuyorum

Kadromuzdan Max Kruse 12 milyona stoke sattık ve birçok wonderkid oyuncumuzuda kiralık olarak yolladım bu sezonda , daha istedigim verimi verecek noktaya gelmediler.

Hazırlık maçlarında Cubas 5 ay sakatlanınca yerine Dortmundan benderi 5.25 milyona transfer ettim.

Naldo 34 yaşına geldi zaten deli hatalar yapıp çıldırtıyordu beni balanta ve mammana 2lisi elimde kaldi çokda güven vermiyorlar o yüzden Atleticodan Stefan Savic transfer ettim 38 milyon dolar serbest kalma maddesini kullanarak umarım bizi üzmez.

Bartlomiej Dragowski'ye kaleyi bırakmayı düşünüyordum ama oynattıgım maclarda saçma sapan basit golleri sürekli yemesinden dolayı onu kiraladım elimde belçika milli takım kalecisi casteels kalmıştı sadece yeterli göremyip Kölnden Timo Horn'u 14.5 milyon $ transfer ettim.

Takımda tecrübeli oyuncular olmasını istedim ve bedelsiz oyunculara yöneldim beşiktaşdan Mario gomezi ve chelseaden obi mikel ücretsiz olarak kadroya katarak transferi tamamladım.

GELEN GİDEN LİSTESİ

Şampiyonlar Ligi Grubumuz

Şampiyonlar liginden erken elendik. Oyun resmen kazanmamam için baskı yapıyor 2 haftada 9 kişi sakatlık ve cezalı duruma düştü şampiyonlar ligi ilk maç city evinde 1-0 almıştı 2.maçda kadroda 1 yedek oyuncu ile maça çıktım malesef geçemedik.

Ligde namaglup şekilde ilerliyoruz

Devre Arası Transfer Harekatı

Schürrle takımın en süper oyuncusu 2-3 ay arası sakatlandı transfer dönemi bitmesine 1gün kala. Yerine adam almak zorunda kaldım

Lucas Ocampos marsilyadan 49 milyon $ satın aldık.

Yuri Mamute Adlı oyuncumuzu 15.75 milyon $ gremiodan almıştık Fürth de kiralık olarak 1 sezonda 15 maçda 12 gol attı. bu sezon takımda oynattım 8 maçda 2 gol attı pek verim alamdım gibi hissetim ve o bölgede fazla oyuncum oldugu için satışa koydum 20milyon $ Corinthians a satıldı.

3.SEZON SEZON SONU DEĞERLENDİRMESİ

Bundesliga Şampiyonlugu ve Almanya kupasını kazarak çifte şampiyonluk aldık bu sezonda.

31 Maç yenilmedik

Almanya kupasında 5-2 geriye düşüp maçı 5-5 tamamlayıp penaltılar ile Bayern Munih eledik ve kupayı Dortmund ile final maçında rahat şekilde kazandık.

SON SEZONDA EFSANE KADRO İLE AVRUPAYI TİTRETECEĞİZ

4.SEZON

GİDENLER

-3.sezon bedavaya aldığımız Gomez formsuzlugu yüzünden 5.5 milyon $ yolladık.
    -3sezon bedavaya aldığımız Mikeli 12.25 milyon $ yolladık
    -3.Sezon 5.5 milyona aldığımız benderi 9milyon $ yolladık.
    -Casteels Kalecimizi 16.25 milyon $ sattık.
    -Luiz gustavo 17 milyon $ sattık artık 30 yaşına geldi .
    -Zivkovici 33 milyon $ yollamak zorunda kaldım sezon sonu sözleşmesi bitecekti nedense yenileme yanaşmadı. 1.5 milyon $ almıştık.
    -Barbosa 90 milyona $ Monacoya sattık çok iyi fiyat verdiler dayanamadım :) 13.5$ almıştık
    -Schürrle 76 milyona barçaya yolladık sözleşmedeki madde sayesinde gitti yoksa bırakmazdım unutmuşum yenilemeyi acemilige geldi :)

260 milyon $ gelir elde ettik.

GELENLER

-Lewandowski 148 milyon $ aldık daha ucuza bırakmadılar avrupa için gerekli diye düşündüm gençler iyide atmamaya başladıkları zaman önune gecilmiyor.
    -Lukaku 60 milyon $ efsane kadro kurmak için cüzdanı açtık :)
    -James Wilson nette gezerken gol makinası yazıyorlardı bunun için aldım bende :) 30milyon $
    -De bruyne 69milyon $ shürlle gidince yerine aldım
    -Lamela 45.5 milyon $ yedek olması açısından alındı.
    -umitti 52 milyton $ direk oynaması için aldım ama hata yaptım sanırım balanta kesiyor onu.
    -Mahmoud 40milyon $ mikel ve gustavo gidince orası boş kaldı .
    -Fernandinho 3 milyon yedek

447 Milyon $ harcadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 30 Nisan 2016; 20:32:11 >

• Hocam başarılar dilerim. Umarım uzun soluklu olur benimde tottenham kariyerim var. böle orta takımları alıp başarıya ulaştırmak aşırı zevkli sayın sıkılma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah.

İLk yarı bitirdik

• Başarılar

Ligde Köln büyük süpriz yapmış. Gidişat iyi.

En büyük süprizi Şampiyonlar liginde almışsın. Atletico ve Chelsea'nin olduğu gruptan çıkmak gerçekten büyük başarı

Real Madrid'in kanatlarını durdurabilirsen yenmek çok kolay. Umarım iyi sonuçlar alırsın.
  • Eyvallah.

Chelsea şamar oglanına döndü kievde yendi chelsea zar zor uefa gitti atletico yenilmiyor.. madride büyük ihtimal 4lük 5lik yapacak

Wonderkid olarak aldıgım ve pilot kulube kiraladıgım oyunculardan istedigim verimi alamadım şuan gol ve asist degerleri cok düşük.

Birde şöyle bir sıkıntı oldu sorumluluklarda sözleşme yenileme benim yetkimde olmasıan ragmen başkan gustavo sözleşmesini uzatmış bu nası iş çözemedim salak salak min serbest kalma ücretleri koyup oyuncuları kacırtcaklar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 24 Nisan 2016; 17:29:59 >
  • 1.Sezonu 2. olarak bitirdik :)

• 2.SEZON BAŞLANGIÇ / TRANSFERLER

76 MİLYON $ gelir elde edildi satılanlardan 51 milyon$ da harcadım oyunculara

Geçen sezon 13.5 milyon $ aldıgımız Luan'ı 53 milyon $ sattık bonuslarla beraber 58milyon$ lık teklife cıkarttım.
    Onun yanında dante çöpünü 1 milyona sattım kurtulmak için.

Luan'ın eksikligini hissettim yenildigimiz hannover macında 17 şut 0 kaleyi bulandı. Luan olsa 3-4 atardık :/

Şuan 81 milyon $ transfer bütçem 120milyon $ maaş bütçem var. Maaşdan kısarsam 120milyon $ kadar cıkıyor transfer bütçem ama alacak yer kalmadı :)

Yarmelenko alacaktım real madride kaçtı 48 milyon $ verdik 2mizde bizle görüşmedi bile.

Şampiyonlar liginde Real madrid arsenal grubuna düştük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 25 Nisan 2016; 2:28:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mudur ufak bir elestirim olacak.

Eyvallah guzel bir kariyer ilerlemesi paylasmissin ama biraz daha detayli aciklarsan okumasi ve takip etmesi daha keyifli olur.

• Detay derken ? seninkine baktım hikaye modu gibi yazmışsında onla ugraşamam Ne yaptıysam onu yazma taraftarıyım alıp satıp yönetiyorum :) Ben bu tarz kariyerleri okurken ilgimi çeken tek şey hangi oyuncuların alınıp ne yönde yükselip nekadar değerle satıldıgı ben oyunun bu al sat kısmından zevk alıyorum ondan bu konuyuda öyle yazdım birde asıl amaç ilerde sıkılıp bırakıp tekrar açınca sevdigim oyunculardan faydalanıp çok yukarda olmayan takımları oraya taşıyabilmek burdaki FM hastalarındna biraz farklı oynuyorum açıkçası belki sarmamıştır kimseyi :))
  • Nedeni maclarin detaylarini paylasmaman.
    Benimkisi nacizane bir tavsiye ve elestiriydi.
    Istedigin gibi paylasmak sana kalmis bisey

Hikaye sadece benim susledigim bisey. Oyle yap demiyorum zaten sadece onemli maclari bu sampiyonlar ligindw bir mac olur veya baska bisey onlarisa paylasmandi.

Mesela sampiyonlar ligi gruplarindaki 6 mac sonundaki durum vs.

Neyse basarilar dilerim

• Yapalım ozaman ufakdan.

GÜNCELLEME

Kötü gidişat çok kısa sürede tersine döndü ve şuan ligde 1. durumdayız.

Asıl bomba şampiyonlar liginde yaşandı Arsenal-Real madrid-Wolfsburg-Apoel grubundan

6Maçda 4 galibiyet 2 mağlubiyet ile ayrıldı. Real madride evimizde 3 deplasmanda 6 atarak rekor kırdık.Arsenalden 2 maçdada fark yedik adamlar yenmek mümkün değil saçma sapan goller

•  Wolfsburg Kariyer/4 sezon 2 lig şampiyonlugu 1 Şampiyonlar ligi kupası 1Almanya kupası

Yönetim sağolsunlar para işini çözmüşler 100milyon $ dan fazla transfer bütçesi sundular

Hemen harcamaya başladım devre arası transfleri olarak gelen arkadaşlar

Andrés Cubas 14.50 $
    Yuri Mamute 15.75$
    Douglas Santos 10.25$

Maximilian Arnold
    Aramızdan ayrılarak bayern munih yolunu tuttu. Transferden 21 milyon dolar nakit aldım 9 milyonda taksit ve 10 maç oynayınca gelecek toplamda 30milyon $ sattım sonraki satışındanda %30 pay aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 26 Nisan 2016; 13:19:25 >

• Şampiyonlar liginde Yarı finale kadar ilerledik ama Liverpool geçit vermedi çok kötü goller ile elendik.

Sporting Lizbon ile eleme maçı oynayıp geçtik Çeyrek finalde Galatasaray geldi bizim takımıda eledik yarı finalde liverpool ile noktayı koyduk.

• Başarılar takip.
  • 3. SEZON BAŞLADI

Evet arkadaşlar bu aralar işsiz oldugum için cok uzun sureler oynuyorum

3.Sezon başlangıcını yaptık.

Kadromuzdan Max Kruse 12 milyona stoke sattık ve birçok wonderkid oyuncumuzuda kiralık olarak yolladım bu sezonda , daha istedigim verimi verecek noktaya gelmediler.

Hazırlık maçlarında Cubas 5 ay sakatlanınca yerine Dortmundan benderi 5.25 milyona transfer ettim.

Naldo 34 yaşına geldi zaten deli hatalar yapıp çıldırtıyordu beni balanta ve mammana 2lisi elimde kaldi çokda güven vermiyorlar o yüzden Atleticodan Stefan Savic transfer ettim 38 milyon dolar serbest kalma maddesini kullanarak umarım bizi üzmez.

Bartlomiej Dragowski'ye kaleyi bırakmayı düşünüyordum ama oynattıgım maclarda saçma sapan basit golleri sürekli yemesinden dolayı onu kiraladım elimde belçika milli takım kalecisi casteels kalmıştı sadece yeterli göremyip Kölnden Timo Horn'u 14.5 milyon $ transfer ettim.

Takımda tecrübeli oyuncular olmasını istedim ve bedelsiz oyunculara yöneldim beşiktaşdan Mario gomezi ve chelseaden obi mikel ücretsiz olarak kadroya katarak transferi tamamladım.

GELEN GİDEN LİSTESİ

Şampiyonlar Ligi Grubumuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 27 Nisan 2016; 13:54:22 >

• takip
  • Transferler cok iyi. Umarim guzel bir sezon olur.

• Destek için teşekkurler arkadaşlar.

Ligde namaglup olarak ilerliyoruz.Devre arasına geldik.

Şampiyonlar liginde grupdan 1. olarak çıktık Manchester city denk geldi eleme maçında

Almanya kupasında Çeyrek Finale yükseldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 27 Nisan 2016; 20:07:28 >

• Şampiyonlar liginden erken elendik. Oyun resmen kazanmamam için baskı yapıyor 2 haftada 9 kişi sakatlık ve cezalı duruma düştü şampiyonlar ligi ilk maç city evinde 1-0 almıştı 2.maçda kadroda 1 yedek oyuncu ile maça çıktım malesef geçemedik.

Ligde namaglup şekilde ilerliyoruz

Devre Arası Transfer Harekatı

Schürrle takımın en süper oyuncusu 2-3 ay arası sakatlandı transfer dönemi bitmesine 1gün kala. Yerine adam almak zorunda kaldım

Lucas Ocampos marsilyadan 49 milyon $ satın aldık.

Yuri Mamute Adlı oyuncumuzu 15.75 milyon $ gremiodan almıştık Fürth de kiralık olarak 1 sezonda 15 maçda 12 gol attı. bu sezon takımda oynattım 8 maçda 2 gol attı pek verim alamdım gibi hissetim ve o bölgede fazla oyuncum oldugu için satışa koydum 20milyon $ Corinthians a satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 28 Nisan 2016; 0:34:44 >

Bundesliga Şampiyonlugu ve Almanya kupasını kazarak çifte şampiyonluk aldık bu sezonda.

31 Maç yenilmedik

Almanya kupasında 5-2 geriye düşüp maçı 5-5 tamamlayıp penaltılar ile Bayern Munih eledik ve kupayı Dortmund ile final maçında rahat şekilde kazandık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.