Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wolfenstein.The.New.Order.FPS.Fix.Voksi.rar
  • Bir bölümde takıldım ama screen shot da alamadım bu köprüde
    patlama olup otobüse ulaşmaya çalıştığımız bölümde oyun benden kafesleri
    kesmemi istiyor ama laze kesici ile uğraşıyorum demirler kızarıyor ama
    bir türlü kesilmiyor bende oyuna devam edemiyorum yardım ederseniz
    sevinirim
  • fix voksi yi indiremiyorum yok hiç bi yerde artı kbi el atın
    :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

fix voksi yi indiremiyorum yok hiç bi yerde artı kbi el atın

merhaba fix bende mevcut bi yere upload edeyim indir kardeş. tabi indirdiysen o başka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

fix voksi yi indiremiyorum yok hiç bi yerde artı kbi el atın

Ahanda voksi fps fix buyrun (7 mb)

http://turbobit.net/fhl7x2tmexyi.html
  • Oyunun senaryosu harika. Sürekli oyunu burada bitiririm diyorum ama konu uzuyor da uzuyor. COD dan kesinlikle daha iyi bir oyun.
    Tavsiye ederim.
  • 1995-2005 arası fps oynamış dinazorlar kaçırmasın.Beyinsiz Cod türevlerinden kusmak üzereydik...
  • Cliffhanger veya çok sürükleyici bir senaryosu yok. Ama karakterler ve dialoglara inanılmaz çok çok iyi çalışmışlar.

Shooting belki en zayıf noktası oyunun ama inanılmaz keyifliydi. Uzun süredir bir oyunu üstüste iki defa bitirmemiştim hep bir ara verirdim.

Aldım indirdim üstüste iki defa bitirdim.
  • Arkadaşlar dün akşam oyunu kurdum biraz oynadıktan sonra tv ye bağladım pc yi görüntü falan iyiydi kasmadan oynuyordum. Sonra tv ile bağlantıyı kestim. Birde türkçe yama yükledim. Şuan pc de çamur gibi çözünürlükte açılıyor. Bunun çözümü nedir? Çözünürlüğü değiştiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun sonunda gerçekten ters köşe oldum spec ops the line den sonra oynadığım en kalite senaryoydu diyebilirim,şuan ikinci defa bitiriyorum bu defa bütün toplanacaklarıda bulacağım
  • merhaba, bana zorluk seviyesi über olan save dosyalarıarıyorum, link verebilir misiniz?
  • save dosyaları,

http://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=19109

istenilen oyun bölümüne CHAPTERS şeçeneğinden giriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 23 Aralık 2014; 11:13:43 >
  • ucuza steam key gift satan var mı bu oyunun:)
  • Simdi bitirdim,harika bir oyun olmus.Vurus hissi,atmosfer,isledigi tema ve yansitilisi,eski FPS ögeleri,bazen gizlice ilerleyebilme imkani ve süresinin uzun olmasi oyunun begendigim özellikleri oldu.Grafikler çok iyi degildi ama pek de sorun olmadi oynanis zevkli oldugu için.Yapay zeka biraz sikintiliydi,baska da kusuru yoktu oyunun bana göre

Atmosfer bakimindan Bioshock tadi aldim bazi bölümlerde,o uzayda geçen bölümün atmosferi mükemmeldi.Ayin görüntüsü,ziplaya ziplaya ilerlemek falan harika bir deneyim yasatti.Hatta uzay temali oyunlardan bile daha iyiydi bence atmosfer,sirf o bölüm için bile oynamaya deger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 28 Ocak 2015; 19:28:58 >
  • Beyler oyunda ani fps düşmeleri var ve sesler cızırtılı geliyor fps düştüğünde low da bile kasıyor. Voskiyi denedim düzelmedi başka bir yolu varmı düzeltmenin?
  • 750 ti - İ3 540 ikilisi ile oynanmayacak seviyede. Oyun için çıkan sürücüyü kuruyorum, bir kaç tane de dosya düzenlemesi yaptım bakalım işe yarayacak mı? Update 1 kurulu bu arada. Ne iş anlamadım. Düşük ayarlarda dahi kasıyor meret.
  • Olmadı. 720p - Düşük ayarlarda bile 30 sabit alamadım, bırakın 60'ı. 50 gb veriye yazık oldu.
  • Wolfenstein: The Old Blood -- Official Gameplay Trailer #1 | PS4, PS3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Mart 2015; 18:56:47 >
  • WOLFENSTEIN The Old Blood - Gameplay Trailer'ı (Türkçe Altyazılı)

• Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.