Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda buraz eski call of dutylerin havasi var sanki eski call of dutylerin yeni bir oyunu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathews

quote:

Orijinalden alıntı: çakır_16
    merhaba arkadaşlar imzamdaki sistemle bu oyunu oynayabilirmiyim

Sistemin guzel tabiki oynarsin ayarlari kurcalaman lazim tabi.

Beshesda Softwork'un calistigi isler hep kaliteli oluyor. Fps ama yine kendini farkli konumlandirmis Wolfenstein onceden de boyleydi zevkle oynamaya devam ilaç gibi geldi oyun akiyor full ayar 60 fps yalniz birazcik ekranda yirtilmalar oluyor vsync felan ne yaptimsa duzelmedi ama sıkıntı yaratmiyor.

Düşey senkronizasyon ayarını ekran kartının kendi ayarlarından açarsan yırtılma düzelir. Oyunun içindeki ayar çalışmıyor. Üçlü arabelleklemeyi de kapalı tut yoksa oyunun grafikleri sapıtıyor. Oyunu bitirdim bu arada, son boss Über zorluğunda harbidende Über über zorladı beni ama hallettim. Sonu sanki devamı gelecekmiş gibi bitti hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

oyun güzel ama ben bu fantastik robotumsuz oyun anlayışına karşıyım. daha gerçekçi seviyorum ben nostalji olacak. cod 1-2-5 deki gibi eskiyi konu alan gerçek hikayelerden alıntı bir oyun yapsalar çok daha iyi olur. yeni nesil gençlik uzayımsı robotlu yaratıklı oyunlara bayılıyor. oyunu oynarken korkuyorum yahu bir yerlerden metal kafalı köpekler robotlar çıkacak diye .paranoyak oldum..

Şöyle adam gibi 2. Dünya savaşı oyununa hasret kaldık. İlk Medal of Honor'daki Normandiya çıkartmasını tekrar oyunda yaşamak çok isterdim, birgün yapılır umuduyla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

http://forum.donanimhaber.com/m_60047782/tm.htm

Yahu hiç farketmemişim. Konuya ilk baktığımda sallıyorlar dedim ama denemekten zarar gelmez diye bakınca çalıştığını görmek müthiş bir keyif verdi...

mtu ayarıyla oynayarak 800'le download ediyorum. Ayın son günü zaten ne çekersek kârdır.

Dostum işin gücün rast gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

Düşey senkronizasyon ayarını ekran kartının kendi ayarlarından açarsan yırtılma düzelir. Oyunun içindeki ayar çalışmıyor. Üçlü arabelleklemeyi de kapalı tut yoksa oyunun grafikleri sapıtıyor.

Kartta uygulama belirtmediyse kapali pozisyondaydi yani uygulamaya bagli olur diyordum ama olmuyormus bu oyunda, kartta oyuna profile acip "always on" yapinca duzeldi.
  • Kötü bir oyun olmamış, ama RtCW ciddiyetinin yarısı bile yok oyunda. Atmosfer de hakeza, yanına yaklaşamaz.

Piyasada BF ve CoD varken, e online de koymamışsın, satacağın max miktar zaten belli. Biraz olsun ciddi bir oyun yapsan ne kaybedecen..

13 yıl önce çıkan oyunu, 2014 yılında oynayınca, çok daha iyi geliyorsa, bu işte bir terslik var..
    Teknik açıdan da komik. 13 yıl önceki oyun, 144 fps dahi destekliyor. Şimdiki max 60 fps..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Mayıs 2014; 16:17:38 >
  • Oyuna tıklayıncaa fatal error hatası veriyor ne yapmam lazım ?

Wolfenstein The New Order.1683.12143 win-x64 Retail May 18 2014 15:23:39
    Wolfenstein The New Order.1683.12143
    ------ Initializing File System ------
    Current search path:
    C:/Users/HP/Saved Games/MachineGames/Wolfenstein The New Order/base/
    C:/Program Files (x86)/Wolfenstein The New Order/base/
    file system initialized.
    BenchmarkGameData: ofs 0 and 0x151060480x
    43 microseconds
    24 microseconds
    23 microseconds
    20 microseconds
    19 microseconds
    19 microseconds
    17 microseconds
    18 microseconds
    17 microseconds
    17 microseconds
    Average seek time without outliers: 19 microseconds
    fileBenchmarkImpliesGameIsOnHD: true
    ---------------------------
    idStreamingInstallManager::Init: using langMask 1 for lang english
    1 CPU package, 4 physical cores, 8 logical cores
    log file 'qconsole.log' opened on Sat May 31 16:42:30 2014

2195 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & SSE3 & SSSE3 & SSE41 & SSE42 & AVX & HTT
    32768 kB 1st level cache, 262144 kB 2nd level cache, 6291456 kB 3rd level cache
    6096 MB System Memory
    Winsock Initialized
    Found interface: {361AFD42-36AD-4D37-BCCD-81B799E2BE34} Fenercell Connection Manager - 10.75.129.65/255.255.255.255
    Found interface: {8C261F82-EDFC-4F1E-BFB2-B1F591524AC0} Anchorfree HSS VPN Adapter #2 - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped
    Found interface: {3A193D9F-C7FE-4C85-8726-2A8AB90CAF3D} Anchorfree HSS VPN Adapter - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped
    Found interface: {0537AF45-5A63-45CC-9602-B92E10E5EAE2} Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter #2 - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped
    Found interface: {D1A00F03-18FC-4407-93A1-FA1F05D1530C} Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped
    Found interface: {88E77321-BE0B-4365-8CD8-E727EAF9A1FA} Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1030 - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped
    Found interface: {976E45A3-A882-4728-9DD2-001DEB3A701D} Realtek PCIe GBE Family Controller - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped
    Found interface: {AD53FC65-E148-4C6A-9E42-F7386DB30B37} Bluetooth Ayg - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped
    Sys_InitNetworking: adding loopback interface
    Executing default.cfg for device #0...
    execing joystick.cfg
    Executing default.cfg for device #1...
    execing joystick.cfg
    Executing default.cfg for device #2...
    execing joystick.cfg
    Executing default.cfg for device #3...
    execing joystick.cfg
    idLib::SetProduction( PROD_PRODUCTION )
    OpenDLCFileHandles: 0 packages mounted.
    WARNING: Config file "wolfConfig.cfg" not found
    Command line is: "C:\Program Files (x86)\Wolfenstein The New Order\WolfNewOrder_x64.exe"
    ------- Initializing renderSystem --------
    PreliminaryRenderSetup
    ---registered window class
    ---registered fake window class
    ---registered context window class
    GetWGLExtensionsWithFakeWindow: OpenGL Vendor: "Intel"
    GetWGLExtensionsWithFakeWindow: OpenGL Renderer: "Intel(R) HD Graphics Family"
    GetWGLExtensionsWithFakeWindow: OpenGL version: "3.1.0 - Build 8.15.10.2372"
    ---using WGL_EXT_swap_control
    X..WGL_EXT_swap_control_tear not found
    CreateOpenGLContextForCurrentThread: Assuming pre-checked Graphics Vendor: "Intel"
    CreateOpenGLContextOnDC: Using gl version 3.2
    Probably ERROR_INVALID_VERSION_ARB: 0xc0072095
    WARNING: No address, error: 487
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x4057c03d( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x40509210( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x4050946d( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x3ffac9d1( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x3ffacacc( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x3ffaf431( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x3ffb001a( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x3ffab5ed( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x3fc73305( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x40027990( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    WolfNewOrder_x64.exe @ 0x4054523f( ) + bytes () : ** UNKNOWN **( ** FUNC_PARAM_ERROR ** )
    kernel32.dll @ 0x76e5652d( ) + bytes () : BaseThreadInitThunk( )
    ntdll.dll @ 0x7723c521( ) + bytes () : RtlUserThreadStart( )
    FATAL ERROR: wglCreateContextAttribsARB failed
    Dumped console text to C:\Users\HP\Saved Games\MachineGames\Wolfenstein The New Order\base\ErrorLog_05-31-2014__04-42-30pm.txt.

idRenderSystem::Shutdown()
    Shutting down OpenGL subsystem

FATAL ERROR: wglCreateContextAttribsARB failed

• arkadaşlar oyunu D&R'dan alan warmı kutulu ?

içinden aktivasyon keyi çıkmadı ve formda bi arkadaşın başına daha gelmiş!

lütfen bilgi paylaşalım aynı durumu yaşayan arkadaşlar warmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

http://forum.donanimhaber.com/m_60047782/tm.htm

Yahu hiç farketmemişim. Konuya ilk baktığımda sallıyorlar dedim ama denemekten zarar gelmez diye bakınca çalıştığını görmek müthiş bir keyif verdi...

mtu ayarıyla oynayarak 800'le download ediyorum. Ayın son günü zaten ne çekersek kârdır.

Dostum işin gücün rast gelsin.

aynen hocam

• Oyunu benim pc kaldırmıyor galiba hata veriyor

İlerleyen zamanlarda ucuzlayınca xboxa alabilirim. Sizce oyun o paranın hakkını veriyor mu ?
    Alınmalı mı ?
    Senaryosu yeterince iyi mi ?

• onboard ekran kartı devreye girmiş gibi anlaşılıyor. bir şekilde amd yi devreye sokman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

onboard ekran kartı devreye girmiş gibi anlaşılıyor. bir şekilde amd yi devreye sokman gerek.

Diğer oyunlarda sorun olmuyordu
    Intel'in kartını ne diye koyarlarki bunlar laptopa

Neyse bi çaresini bulmaya çalışacağım. Yoksa PCde oynayamayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

onboard ekran kartı devreye girmiş gibi anlaşılıyor. bir şekilde amd yi devreye sokman gerek.

Kardeş sağol ya sayende bir daha araştırdım sonra biostan bir ayarı değiştirdim.
    Artık AMD çalışıyor sürekli.
    Normalde her uygulama içib tek tek ayarlanıyordu. Bunu da yapmıştım ama olmamıştı.
    Neyse oldu şimdi.
    Ah AMD neden NVIDIA gibi kolay yapmazsın şu geçiş işinide biosla uğraştırırsın ki

• 7950 -8320 ile sorunsuz oynanıyor tüm ayarları sona getirince bende ufa ufak sıkıntı oluyor 7850 ler orta ayarlarla sorunsuz oynar 1080 p
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim ve bence gayet güzel bir oyun..oynayacak arkadaşlar eğer nvidia kartınız varsa oynamadan önce mutlaka son driverı kurun. Oyunun atmosferi gayet güzel ve alternatif dünya bence gayet başarılı...bu arada topladığınız map lere mutlaka bakın..collectible item yerleri o haritalarda gösteriliyor. ayrıca sanırım 2. bölümde karargah ta en üste çıkıp bi yatak var ve yatağa gelip e tuşuyla "nightmare" olayına mutlaka girin :) fps boşluğunda gayet tatmin edici bir oyun olmuş..
  • oyun çok ilgimi çekti ama 40 küsür cigabört çok geldi :(
  • az önce bitirdim. kısaca notumu ileteyim. oyunu bitirmek için bağımlı yapıyor oyun. ben en son artık bir an önce bitsinde sileyim diye oynadım da durdum . bazı noktaları çok çok zor 3-4 defa oynamak gerekiyor. tabi en zorda başlamanızı tavsiye etmem o hataya ben düştüm. senaryo modu bence etkileyici film tadında atlamamanızı tavsiye ederim. zira anya ile bazı sahneleri gayet başarılı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

7950 -8320 ile sorunsuz oynanıyor tüm ayarları sona getirince bende ufa ufak sıkıntı oluyor 7850 ler orta ayarlarla sorunsuz oynar 1080 p

7850 full hd çözünürlükte gölge çözünürlüğü 4000 de iken diğer ayarlar en yüksekte rahat oynatıyor sizde oluşan sorunda gölge çözünürlüğünün 8000 küsürde olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

7950 -8320 ile sorunsuz oynanıyor tüm ayarları sona getirince bende ufa ufak sıkıntı oluyor 7850 ler orta ayarlarla sorunsuz oynar 1080 p

7850 full hd çözünürlükte gölge çözünürlüğü 4000 de iken diğer ayarlar en yüksekte rahat oynatıyor sizde oluşan sorunda gölge çözünürlüğünün 8000 küsürde olması.

nerden yapıyorsun gölge ayarını ?
  • 32 bit 4 gb ram var oyun acılmıyor 64 bıt yuklesem 4 gb ram kaldırırmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.