Şimdi Ara

WoD'a Yeni Irk/Race Yokmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar soru basit. Şu ana kadar tüm expasion packlerde yeni race yada ırk ekleyen blizzard WoD'da bu gibi yenilikler yapmadı mı? Wow bitiyor mu yoksa, sona mı yaklaşıyoruz ne...?

• wow anca blizzard bitti dediği zaman biter
  • Ekleyerek pek hayır görmeyince bu kez eklemeden denedi. Eklemeye harcayacakları çabayı karakterlerin görünüşlerini geliştirmeye harcadılar bu kez.
  • Bütün vanilla ve BC ırkları yenilendi yeni ırk olsa iyi olurdu tabi ki. Bu yenilemeyi mopun ortalarında yapacaklarını söylemişlerdi ancak yeni pakette yeni ırk ve ya class eklemeyip yeni modelleri yedirdiler. Bu durum beni ne kadar rahatsız etse de yeni modelleri çok hoş bulduğum için ben tatmin oldum Wow bitmiyor aksine yenileniyor artık. Wowun biteceğine inanmıyorum.
  • yeni race olarak zaten ne gelebilirki ?
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Daha öncede böyle düşünürken pandaları görünce, ninja kaplumbağalar bile gelebilir.
  • Gelmemesi hayırlı olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • race veya yeni bir class gelmeyince oyun nasıl bitiyor ? aslında böyle daha iyi olmuş hikaye, görev ve varolan class lara yoğunlaşmışlar
  • arkadaşlar bir merakım var, us ve eu forumlarda da sıkça rastladığım bu panda düşmanlığı niye beyler? Hayır sitem etmek için söylemiyorum cidden merak ediyorum hiç panda karakterim yok ama merak ediyorum bu hiciv niye? Bildiğim kadarıyla panda da lore'da var ve bence güzel de tanıttılar pandayı quest chainler ve sinematiklerle. Bu benim düşüncem gerçi sizinkiler neden ters açıklar mısınız?
  • Aslına bakılırsa bence de gelmemsi iyi olmuş ama her expasion packde bir race yada ırk gelipde WoD'da gelmemesi aklımda kuşku uyandırdı. Bu yeni gelen karakter grafik iyileştirmeleri WoD acc'una sahip olmayanlar tarafından görüntülenebilecek mi? Pandalar konusunda bir fikrim malesef yok valla ama bence de boşuna horlanıyorlar.
  • Gelmemesini kimsenin dert ettiğini sanmıyorum. Çünkü daha raidler başlamadan bile inanılmaz dolu bir paket yapmışlar. Garrisondan çıkamıyorsun, Ashran desen ayrı bir eğlence. Grafiklerin iyileştirmesi ya da yeni ırk gelmemesi hiç kafama takılmadı :) Grafikler benim için bişey ifade etmiyor. Hikaye ve içerik daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

arkadaşlar bir merakım var, us ve eu forumlarda da sıkça rastladığım bu panda düşmanlığı niye beyler? Hayır sitem etmek için söylemiyorum cidden merak ediyorum hiç panda karakterim yok ama merak ediyorum bu hiciv niye? Bildiğim kadarıyla panda da lore'da var ve bence güzel de tanıttılar pandayı quest chainler ve sinematiklerle. Bu benim düşüncem gerçi sizinkiler neden ters açıklar mısınız?

Sebebi basit. Cata expansion'undan çıkmışız. Her pakette büyük tufanlar görmüşüz. Lore'da yeri yurdu belli olmayan Panda'larla çıkıyorlar. Oysaki ne güzel lore'lar bizi bekliyordu. En basitinden Queen Ashara bile açıklanmadı. Blizzard ise sırf pandanın telif hakları elinde diye bunu kullanmayı tercih etti.
    Sırada bekliyen o kadar tehlike unsuru var iken Pandaren'e yollanıp tarlarlarda boş boş lore'lar ile uğraştık. K.çlarından boss çıkardılar. Neymiş Thunder King'miş de 2000 yıl önce kan alıyormuş burada. Demek istediğim TBC'de ki hikayeye bakın (BL basıyor, Kil'jaeden geliyor, Illidan kesiyoruz falan) bir de MoP'ta ki yüzeyselliğe bakın. İnsanlar bunu sevmedi tabiki ve birden çıkan bu pandaları dışladılar.

Edit: WoD'un başarılı lore'u da buradan geliyor. Çünkü tarihe dayanarak, karakterlerin üstüne ekliyerek hikaye çıkarıyorlar. Bu saatten sonra WoW'da yeni lore yazmak yerine olan lore'u geliştirmeleri daha sağlıklıydı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 28 Kasım 2014; 19:07:52 >

• Loreyi düzelttikten sonra oyuncu çekmek için yeni class veya raceye ihtiyaçları yok eski playerlar hikayeyi görüp wowa bir şans daha vermek için döndü zaten
  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Mop questleri de ayrı bi rezillikti. Tarlamı sür, karpuz kavun topla, koyunları getir, haşereyle uğraş, Kuran kursuna git hocanın duasını al bilmem ne. Mevsimlik işçi olarak pandariaya göç eden ırgatların hikayesi resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wWoD almayip MoP'da kalan bir acc grafik gelistirmelerinden yararlanabilecek degil mi ??
  • witch doctor gelse hiç fena olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

wWoD almayip MoP'da kalan bir acc grafik gelistirmelerinden yararlanabilecek degil mi ??

Account ile grafiklerin ne alakası var güzel kardeşim,herkes görüyor tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzl

witch doctor gelse hiç fena olmaz

Witch doctor değilde Demon hunter gelse daha iyi , Burning legion ile savaşacağımız için bence güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoKOmolitan -- 29 Kasım 2014; 13:38:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Abi "k.çlarından boss çıkardılar" ne demek ya, ben bunu anlamıyorum. Sanki şimdiye kadar adamlara vahiy iniyordu da

Bence böyle expansion'lar aralara serpiştirilmeli, daha çok olmalı. Bir iki yıl arayla sürekli dünyayı yok etmek isteyen birileri çıkıyor anasını satayım, esas yüzeysel olan bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

arkadaşlar bir merakım var, us ve eu forumlarda da sıkça rastladığım bu panda düşmanlığı niye beyler? Hayır sitem etmek için söylemiyorum cidden merak ediyorum hiç panda karakterim yok ama merak ediyorum bu hiciv niye? Bildiğim kadarıyla panda da lore'da var ve bence güzel de tanıttılar pandayı quest chainler ve sinematiklerle. Bu benim düşüncem gerçi sizinkiler neden ters açıklar mısınız?

Sebebi basit. Cata expansion'undan çıkmışız. Her pakette büyük tufanlar görmüşüz. Lore'da yeri yurdu belli olmayan Panda'larla çıkıyorlar. Oysaki ne güzel lore'lar bizi bekliyordu. En basitinden Queen Ashara bile açıklanmadı. Blizzard ise sırf pandanın telif hakları elinde diye bunu kullanmayı tercih etti.
    Sırada bekliyen o kadar tehlike unsuru var iken Pandaren'e yollanıp tarlarlarda boş boş lore'lar ile uğraştık. K.çlarından boss çıkardılar. Neymiş Thunder King'miş de 2000 yıl önce kan alıyormuş burada. Demek istediğim TBC'de ki hikayeye bakın (BL basıyor, Kil'jaeden geliyor, Illidan kesiyoruz falan) bir de MoP'ta ki yüzeyselliğe bakın. İnsanlar bunu sevmedi tabiki ve birden çıkan bu pandaları dışladılar.

Edit: WoD'un başarılı lore'u da buradan geliyor. Çünkü tarihe dayanarak, karakterlerin üstüne ekliyerek hikaye çıkarıyorlar. Bu saatten sonra WoW'da yeni lore yazmak yerine olan lore'u geliştirmeleri daha sağlıklıydı zaten.

Lore blizzard tarafından yazıldı ve yazılmaya devam ediyor yani uydurma diyemessin pandariadaki bosslara. Bence gayet mantıklı bir paketti taa wc3te gördüğümüz pandaların kıtasını yeni keşfettik halbuki burnumuzun dibindeymiş. Bi expansionun "cool" olması için illaki demonlar undeadlarmı basması lazım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.