kazaadan klipler falan hep wmv indirip seyredemiyoruz ne yapmak lazım?*
telekkürler
Bildiğim kadarıyla bu formatları Windows Media Player ile ( Windows Media Video ) çalışması lazım
aynı sorunu bende yasıyorum.
İndirdiğiniz medyanın üzerine sağ tıklayın ve BİRLİKTE AÇ ile programın bulunduğu yer "C:\Program Files\Windows Media Player" dosyasında Media Player simgesine tıklayarak çalıştırabilirsiniz. Kolay gelsin ve iyi günler. KitapGibi
valla onuda denedik ama cok enteresan az bulunur bi olay gerceklesiyo.windows media player 10, kazaadan indirilen wmv dosyalarını acmak için lisans alimi diye bir sayfa aciyor.tamam ı tıklayınca da bir web sitesine yoneliyo(hard) bu durumu cozebilcek kimse yok mu ?
Windows media player/Araçlar/Seçenekler/Gizlilik/Müzik dosyalarımı ortam bilgilerini internetten alarak güncelleştir deki ve korumalı içeriğin lisanlarını al daki işareti kaldır tamamı tıklayıp kapat
oneri icin tesekkurler.dediginizi aynen uyguladik..fakat problem hala devam ediyor. enteresan az bulunur bir durum.
Benim bildiğim kadarıyLa cunku bende yaşıyorum aynı sorunu wmv uzantılı dosyaLar şifreli o yüzden açıLmıyor..
Real One Playeri deneyin sorun kalmayacaktır..
indirmeğe çalıştığın Borax dın da deği gibi şifreli dosyaları o yüzden açamıyorsundur veya sahte dosyalardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme