Şimdi Ara

wmv dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kazaadan klipler falan hep wmv indirip seyredemiyoruz ne yapmak lazım?*

telekkürler

• Bildiğim kadarıyla bu formatları Windows Media Player ile ( Windows Media Video ) çalışması lazım
  • aynı sorunu bende yasıyorum.
  • İndirdiğiniz medyanın üzerine sağ tıklayın ve BİRLİKTE AÇ ile programın bulunduğu yer "C:\Program Files\Windows Media Player" dosyasında Media Player simgesine tıklayarak çalıştırabilirsiniz.
    Kolay gelsin ve iyi günler. KitapGibi
  • valla onuda denedik ama cok enteresan az bulunur bi olay gerceklesiyo.windows media player 10, kazaadan indirilen wmv dosyalarını acmak için lisans alimi diye bir sayfa aciyor.tamam ı tıklayınca da bir web sitesine yoneliyo(hard) bu durumu cozebilcek kimse yok mu ?
  • Windows media player/Araçlar/Seçenekler/Gizlilik/Müzik dosyalarımı ortam bilgilerini internetten alarak güncelleştir deki ve korumalı içeriğin lisanlarını al daki işareti kaldır tamamı tıklayıp kapat
  • oneri icin tesekkurler.dediginizi aynen uyguladik..fakat problem hala devam ediyor.
    enteresan az bulunur bir durum.
  • Benim bildiğim kadarıyLa cunku bende yaşıyorum aynı sorunu wmv uzantılı dosyaLar şifreli o yüzden açıLmıyor..
  • Real One Playeri deneyin sorun kalmayacaktır..
  • indirmeğe çalıştığın Borax dın da deği gibi şifreli dosyaları o yüzden açamıyorsundur veya sahte dosyalardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.