Şimdi Ara

wmp ile film izlerken tam ekranda donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar ekranı küçük izlerken bişey yok ekranı çift tıklıyıp büyütünce donuyor. neden oluyo bu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• benimkinde de donma oluyor bu problemi nasıl aşabiliriz
  • Donuyor derken bilgisayarmı yoksa program mı daha detaylı bir şekilde açıklama yaparsanız çok iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz...
  • yok çift tıkladıgınızda ekran normal büyüyor biraz zaman geçince ekran donuyor ama filmin yada videonun devam ettiğini sesten anlıyorsunuz ekranı küçültemeyincectrl+alt+delet yapıp görevi sonlandırarak çıkıyorum yardımlarınızdan dolayı minnettar olurum teşekkürler
  • Bu yaptığınız sorun , her videoda mı aynı oluyor?Video boyutu önemli bir özellik kazanabilir.Bilgisayarınızın sistemini açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım...WMP'de herhangi bir değişiklik yaptınız mı ?Ve..En son bir dosya yüklemesi gerçekleştirdiniz mi ?
  • codec ile ilgili olabilir klite yükleyin

http://www.codecguide.com/download_kl.htm
  • ekran kartınızın ram kapasitesi 32mb. ve altında ise böyle şeyler olabilir...
    ekran kartınızı yükseltiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kmplayer gom player tarzı programlar wmp ye göre çok çok iyidir.
  • yardımlarınız için teşekkürler birkaç açıklamada bulunayım cihaz 15 günlük bir cihaz aldıgımdan beri hiç fırsat bulup karıştıramadık ev taşıma işi ve internetimizin olmayışından facebook tan gelen mesajları açarken film video oynattımnormal oynatıyor hiç problem yok ama ekranı tam ekran yapınca oynatmaya devam ediyor kısa bir süre sonra 1 dakika gibi zaman sonraekran donuyor seler devam ediyor sanki pause yapmış gibi ama ses ilerliyor ekranı küçültüncedevam ediyor laptoop yeniacer aspire5739g intelcore2duo processor 15.6hdledlcd t6600 2.2ghz 800mhz fsb 3gb memory nvdıage force gt130 320gbhdd up to2300mb turbocashe acer nplify 802.11a/b/g draft-n kasasında böyle bitanıtımı var yakın tarihte bir java yükledim ondan olabilirmi onu sileyim dedim ama program ekle kaldırda bulamadım ama java yüklemeden doma varmıydı bilemiyorum alakanız için şimdiden teşekkürler
  • @fatma07 ekran koruyucunun kapalı olduğundan emin olun. güç ayarlarından da ekran tasarruf modlarını deaktif yapın.
  • hocam ekran korucuyu devreden çıkardım güçte ne yapacagımı anlayamadım kapatınca sorun hallolmadı sizede zahmet veriyorum iyi günler
  • bendede oluyordu formattan sonra düzeldi
  • yine izledim aynısı oldu fakat windowsu tuşlayınca küçülüyor anca öyle düzeliyor...

• arkadaşlar lütfen daha detaylı yardım..gönderin..

• quote:

Orijinalden alıntı: korsan_7777

buraya bi bakın sorunu çözmüşlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_36623369/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38730855

Konuyu açan kişi forumdan uzaklaştırıldığı gibi üzerinden oldukça zaman geçmiş bir konuyu hortlatmayın,konunun üste taşınmasını sağlamayınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.