Şimdi Ara

WMP 12'de İNANILMAZ HATA veya EKSİKLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows XP'de şarkılara söz eklemek basitti. Şarkı üzerine sağ tıklayıp özelliklere girildiğinde , oradan ayrıntılar sekmesi içerisinde şarkı sözleri bölümü vardı. Şarkı sözünü kopyala-yapıştır yapıyorduk ve WMP'de şarkı çalarken altta sözler geçiyordu.

Fakat windows 7'de bütün seçenekler var , ŞARKI SÖZÜ seçeneği yok. 5 saattir uğraşıyorum ama yok,yok. Daha önce XP'de bu işlemi yaptığım şarkıları windows 7'de kullanırken şarkı sözleri geçiyor alttan. Ama aynı işlemi windows 7'de yapamıyorum. Program ile yapmakta istemiyorum. İnternet bağlantısı istiyor her zaman ve hoş olmayan bir görüntü oluyor,ayrı pencere açıyor.

Bu kadar uğraştıktan sonra bir kanıya vardım. Microsoft bilerek yada bilmeyerek bu özelliği gözden kaçırmış. Şarkı ile ilgili 100+ tane ayrıntı var ancak şarkı sözü ekleme seçeneği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 17 Şubat 2011; 1:32:52 >

• windows bu beklenir
  • Aman ne büyük eksiklik gerçektende inanılmaz bir hataymış (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Burayı bir incele istersen..
    http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-vista/Add-and-show-lyrics-in-Windows-Media-Player

Orayı da incelemiştim. Ancak verilen ayarlar vista için olsa gerek, "Gelişmiş Etiket Düzenleyicisi" windows 7'de yok.
  • Hocam bu eksikliği bende farketttim. ama o eksiklik değil aslında wimdows media player'in en son sürümünden kaynaklanıyor.Kendileri kasten yapmamış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayboys

Hocam bu eksikliği bende farketttim. ama o eksiklik değil aslında wimdows media player'in en son sürümünden kaynaklanıyor.Kendileri kasten yapmamış olabilir

Zaten o yüzden HATA veya EKSİKLİK yazdım. Bu durumda HATA olmuş oluyor. Şu anda yine microsoftun sitesini inceliyordum.

Şöyle bir tanım var.
    Gelişmiş Etiket Düzenleyicisi, bu Windows Media Player sürümünde bulunmamaktadır. Ancak Gelişmiş Etiket Düzenleyicisi ile gerçekleştirdiğiniz görevlerin çoğunu, Player Kitaplığı'nın ayrıntılar bölmesindeki medya bilgilerini düzenleyerek de gerçekleştirebilirsiniz.
    http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/What-happened-to-Advanced-Tag-Editor

Söyledikleri doğru. Aynı şeyi görüyor ve bütün seçenekler , tarz,tarih,kapak vs.vs. var. Hatta gereksiz 100+ seçenek ekleyebiliyorsun. BİR TANESİ HARİÇ. Şarkı sözleri.

Microsoft gibi büyük firmaların çok yoğun arge çalışmaları vs. gibi şeylerden dolayı hiç hata yapacaklarını düşünmeyen birisi olarak , bunu unuttukları kanaatine varmış bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 17 Şubat 2011; 0:20:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyla ilgili olarak DH'de herhangi bir bilgi bulunmamakta. Net'te ise birkaç yerde var. Dolayısı ile kısmen çözümü buraya yazıyorum ki ilerde bu bilgiyi arayanlar DH'de de bulabilsinler.

"Lyrics Plugin" isimli microsoftun bir yaması. Şarkı sözleri media player penceresinde şarkı çalarken gösteriliyor. Ve programı her zaman her zaman çalıştırmak durumunda kalınmıyor. Yalnız internet bağlantısı olması gerekiyor.
  • Teşekkürler hocam paylaşım için bende çok aramıştım zamanında
  • internete baglanmadan sözleri mediplayerde göstertene 100usd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.