Şimdi Ara

WM 2002 desteği olan sdio WLAN(wi-fi) kartı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar i mate smartphone cep telefonu aldım. bu alette WM2002 v3.0 var. aletteki sdio yuvasına wi-fi kartı takmak istiyorum. Ancak WM02 destekleyen sdio wlan kartı varmı bir bilgim tok ??? Böyle bir kartın varlığını gördüyseniz, duduysanız bi zahmet yardımcı olun.

• Sandiskin Kingston un Pretec in ve daha bir sürü markanın sdıo Wİfi kartı piyasada var ama çok pahalı.Bendede casper m500 var casperin stoklarında olmadıgı için bekliyorum.Piyasada sadece sdıo wifi kartlar 120-130 usd civarında casperde ise 95 usd sanırım.Ayrıca sdıo wifi kartların 256 mb lık larıda var eğer bunların 512 mb lik leri çıkarsa ben 512 lik sdıo wifi kart almayı düşünüyorum.Böylece hem memory kart hemde wifi kart olarak kullanabiliriz.Bence beklemekte fayda var biraz daha.Wireless teknolojisi sürekli gelişiyo biraz daha bekleyelim derim ben.

dayangac@gmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.