Şimdi Ara

Wladimir Klitschko Vs David Haye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda pürüzler giderildi ve mutabakat sağlandı uzun süredir boks kamuoyunu meşkul eden ve adeta yılan hikayesine dönenen karşılaşma nihayet gerçekleşicek. ” Undisputed champion of the world” tartışmasız dünya şampiyonunun belirleneceği gecenin tarihi 2 Temmuz 2011 olarak belirlendi.Bir tarafta verdiği çarpıcı ve birbirinden iddaalı beyanatlarla Klitschko kardeşlere devamlı meydan okuyan WBA Ağırsiklet şampiyonu David Haye diğer tarafta ağırsikletin 1 numaralı dev ismi ismi IBF,WBO,IBO kemerlerinin sahibi Wladimir Klitschko.........Devamını Oku

http://cyberboks.wordpress.com/2011/04/20/wladimir-klitschko-vs-david-haye/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamon -- 1 Mayıs 2011; 17:13:20 >

• müsabakaya az bir zaman kaldı.
  • David Haye ünvanı almak için güya çıkmış ringe ama köçek gibi oynayıp durdu ringde. Ayrıca Fox daki o sunucu kimse o nasıl boks maçı anlatmaktır öyle boks ile alakası yok adamın, liseli kızlar gibi taraf tutuyor bide bu nasıl bir saçmalıktır. Orhan Ayhan varken ne diye bu şaklabana anlattırırlar maçı anlamam ki.
    Wladimir Klitschko
  • Klitschko seyir zevki falan verdiği yok yaw ondan sonraki maçlar daha zevkliydi dedikleri gibi sarıla sarıla maç kazandı
  • ben eski lere bakarak muhammed aliyide izledim..
    mike tyson uda az çok canlı izledim..
    bu adam nasıl dünya şampiyonu anlamadım Klitschko da estetik yok makinalı gibi saydıramıyor.
    bir kere sag kroşe çakamadı solu hep ilerde uzak tutmaya çalıştı hayes i..
    hakkı bu degildi maçın..bu boks ise Klitschko den 20 cm uzun birini koy oraya bir ay egit aç kolları ileri maçı kazan..
  • Klitschko 'nun hakkını yiyorsunuz adamın avantajı o onu sonuna kadar kullanacak tabiki. Haye ünvanı almak için çıkmış ama bir tane girişimi olmadı maçı almak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAKE PAUL vs MIKE TYSON
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

ben eski lere bakarak muhammed aliyide izledim..
    mike tyson uda az çok canlı izledim..
    bu adam nasıl dünya şampiyonu anlamadım Klitschko da estetik yok makinalı gibi saydıramıyor.
    bir kere sag kroşe çakamadı solu hep ilerde uzak tutmaya çalıştı hayes i..
    hakkı bu degildi maçın..bu boks ise Klitschko den 20 cm uzun birini koy oraya bir ay egit aç kolları ileri maçı kazan..

"Klitschko den 20 cm uzun birini koy oraya bir ay egit aç kolları ileri maçı kazan.."
    Maçı anlatan spikerlerin etkisinde kaldın galiba. David Haye zaten 2.18 lik valuev'i yenerek bu maça çıktı.
    Ayrıca senin istediğin boks rocky filmlerinde oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.