Şimdi Ara

Wl toys a959 - buggy rc car

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Rc araba almak istiyorum bir çok yere baktım. Anladığım kadarıyla başlangıç için dahi bi 400-500 lira harcamak gerekiyor. Ama ben bu hobiyi sevebilecek miyim bilmiyorum, quadcopter ve plastik modellerle de ilgileniyorum. Bu Yüzden başta çok para harcamak istemedim ve banggood da bu markanın 60-70$ a rc arabalarını buldum. Rc arabalar konusunda bilgisiz olduğum için bunun ne derece beni tatmin edeceğini veya profesyonel rc arabalardan farklarının neler olduğunu bilemedim. Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...

http://m.banggood.com/index.php?com=detail&t=index&products_id=916961&af_pid=PSALE&utm_campaign=1724772-42fa8945bb07a0a937141a996ed1a35f6a7b8556-OPENPID916961

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buı araç fikir verir ama zevk vermez. Kırımı kolay bir model parçası ise Türkiye'de yok. parça kırsaız bulamayınca ya da bekleyince hevesiniz kaçar yedek parçayı da stoklarım diyorsnaız alabilirsiniz aki durumda parçassı kolay bulunan modellere bakmanızı öneririm.
  • Parçaları yine aynı sitede bulunuyor aslında.. Basit bi rc Alıp 500-600 lira vermektense bunu alıp ne olduğunu anlamak daha mantıklı gibi

• Ben de yaklaşık 1 aydır araştırıyorum fakat duzgun bir modeli uygun fiyata almak imkansız gibi. Her modelin bir eksisi var. Mesela bahsettiginiz modelin batarya süresi yeni modele göre çok daha iyi fakat yeni model cok daha hızlı. Bir arkadaşın bahsettigi gibi kirma ihtimali yüksek ayrıca. Doğru dürüst zevk almak icin minimum 3 batarya gerekiyor bence. Batarya fiyatlari da bayagı pahali. Ozetle cok para ayirmak gerekiyor. Alıp almamakta hala cok kararsızım. Siz ne yaptıniź? Aradan gecen zamanda bir gelişme var mı bu konuda ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.