Arkadaşlar,abiler Windows 7e geçtiğim gün Essentials 2011 msn sürümünü indirdim kurdum.bana göre kullanışsız buldugum icin 3 gün sonra silmeye karar verdim. Program Ekle-Kaldır da Windows Live Essentials,Windows Live Messenger 2011 gibi bir yazı görmedigim icin C:/ deki dosyasını sildim.(Biliyorum hata yaptım :) ) Sonra MSN 9u kurmak isteyince "Bilgisayarınızda yeni sürüm yüklü olduğu için eski sürüm yüklenmiyor" hatasını verdi. Şimdi Essentials 2011 'i tam silmem için ne yapmalıyım ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
msn live unistaller diye google a yaz çıkan 1-2 programı dene
kardeş programı birkez daha kurman gerekiyor ve sonra revo uninstaller ile kaldırmayı denersen sorunun çözülecektir..
quote:
Orijinalden alıntı: king_off
kardeş programı birkez daha kurman gerekiyor ve sonra revo uninstaller ile kaldırmayı denersen sorunun çözülecektir..
Çok teşekkürler.Konu açılalı bir yıl olmuş, bunun farkındayım; ancak bu soruna ilişkin çözümün google sonuçlarında 2. sayfada olması başkalarının bu çözümden yararlanmasını engelliyor.O yüzden konu güncel diye sonuçlarda ilk sıralarda yer alır düşüncesiyle bu mesajı yazıyorum.
Arkadaslar bir hafta ugrastım sorunun çözümü için bu adresi kontrol edebilrsiniz
kaldırılmayan windows live msn kaldırma programı Merhaba arkadaşlar net ve kesin çözüm eğer bilgisayarınızda msn sürekli hata veriyor kaldıramıyorsanız veya msn yükleyemiyorsanız bu işi gayet güzel yapan bir program var sizlere tavsiye ediyorum.AYRICA msn yenü sürüm varsa indirme yapabiliyorsunuz.ayrıca skyp indirme mecburiyetini ortadan kaldırıyor.
süre kısıtlaması yok programımız adı: MessengerReviver-2-2-2 kullanılan işletim sistemi : win xp ,7 ,8 linux kullanıla bilir